Instacat: Vlinder heeft haar eigen Instagram

Instacat: Vlinder heeft haar eigen Instagram

Hartverwarmend vond ik het, al die lieve en leuke reacties op het artikel over Vlinder. Voor degene die denken: wie is Vlinder? Vlinder is sinds dinsdag mijn (eigenlijk onze, ze is natuurlijk ook van mijn vriend) uit de kluiten gewassen lieve knappe poes. In die vier dagen dat ze nu bij ons woont, ben ik echt vervuld geraakt van liefde voor dit beestje. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe aandoenlijk ik haar vind. Ik heb iedere dag zin om uit bed te komen omdat ik weet dat er een fluffy spekkie kat in de woonkamer ligt te knorren. Ik vind haar zó leuk, dat ik speciaal voor haar een Instagram account heb gemaakt. Leek me wel leuk!

vlinder2

En zeg nou zelf, is deze knapperd niet ontzettend fotogeniek? Zo’n prachtpoes verdient gewoon een Instagram account. Zo kan iedereen haar bewonderen en zien hoe knap en lief ze is. Als jij voorzien wilt worden van fijne foto’s van een ontzettend lieve knappe poes dan kun je Vlinder dus gaan volgen op haar eigen Instagrampagina. Als je dat leuk vindt, kun je op onderstaande button klikken, een bezoekje brengen aan https://www.instagram.com/vlindercat/ of op Instagram “Vlindercat” zoeken.

Vlinder en ik zouden het heel erg leuk vinden als jullie deze pagina volgen. Het kijken van poezenplaatjes is sowieso een fijne bezigheid dus.. Volgen maar! :)

Heb jij nog leuke kattenprofielen op Instagram die ik echt moet volgen?

Share:

4 Reacties

  1. 9 april 2016 / 11:30

    Weet nu niet zo goed wat ik van huisdierinstagrams vind, maar dat filmpje van die kroelende Vlinder, n’awh! Zo schattig!

  2. 9 april 2016 / 12:27

    Ze is echt super fotogeniek! En ik ben haar natuurlijk gelijk gaan volgen <3 cuteness overload!

  3. 9 april 2016 / 23:01

    Wat een super schatje! Ze staat ook super leuk op de foto’s, de lieverd.

Geef een reactie