Welkom op MevrouwMiauw.nl

Welkom op MevrouwMiauw.nl

Lieve bezoek(st)er, ik wens je met veel trots en plezier van harte welkom op mevouwmiauw.nl. Mijn nieuwe plekje op het wereld wijde web. Zoals veel van jullie wellicht wel weten, heb ik dik twee jaar lang geblogd op lovelowbudget.nl. Ik heb ontzettend veel plezier gehad in het bijhouden van deze blog, maar ik merkte al een tijdje dat de naam van mijn blog niet meer helemaal goed voelde. De lovelowbudget schept, naar mijn idee, namelijk bepaalde verwachtingen. Die verwachtingen kon en wilde ik niet meer waarmaken. Ik vind het namelijk veel te leuk om ook over andere dingen te schrijven die niets met budget te maken hebben, vandaar dat ik voor een algemenere naam heb gekozen die tevens heel erg goed bij mij past. MevrouwMiauw it is. In deze post lees je wat je zoal kunt verwachten op deze blog en wat de veranderingen zijn ten opzichte van lovelowbudget.nl.

Voor de lezeressen die vanuit Lovelowbudget komen: er verandert in principe niet heel erg veel ten opzichte van lovelowbudget.nl, maar er zijn toch een aantal belangrijke veranderingen die ik aan wil kaarten:

1. Ik voel me nu vrijer om over uiteenlopende onderwerpen te schrijven. Dat zal ik dus ook zeker gaan doen. Beauty, fashion, lifestyle, persoonlijk en poes zijn onderwerpen die kenmerkend zullen zijn voor mijn blog.

2. Low budget blijft mijn grote passie: ik ben een koopjesjager in hart en nieren. Je zult hier dus veel low budget blijven vinden. Toch kan ik nu ook met een gerust hart aandacht besteden aan merken/producten uit een wat duurder segment. Over het algemeen blijft het low budget hoor (hey, ik ben nog een paar maandjes student), maar het kan dus voorkomen dat ook wat meer no low budget producten te revue passeren.

3. De derde en tevens erg belangrijke verandering: vanaf dit moment (24 april 2016) zal er alleen nog maar dierproefvrije cosmetica op mijn blog voorbij komen. Mijn blognaam is deels dierlijk, en mijn hart gaat ook uit naar dieren. Ik zal binnenkort een uitgebreid artikel over deze keuze schrijven.

4. Ik wil tevens meer met maandelijkse/wekelijkse/terugkerende rubrieken gaan werken. De rubrieken die ik tot nu toe sowieso ga publiceren, zijn te vinden op de “over MevrouwMiauw” pagina.

Er verandert dus niet heel erg veel, maar toch ook wel weer het een en ander. Ik ga niet enkel over poezen schrijven, ook niet alleen over beauty, en ook niet alleen over lifestyle. MevrouwMiauw is een mix van van alles en nog wat, iets wat lovelowbudget – zeker de laatste maanden – ook was. Alle content van lovelowbudget.nl is meeverhuisd, dus de oude artikelen zijn hier ook nog allemaal gewoon te lezen.

Ik heb ontzettend veel zin om me voor de volle 100% in te gaan zetten voor MevrouwMiauw. Ik sta te trappelen om de eerste artikelen te gaan publiceren. Het was eventjes hard werken om MevrouwMiauw van de grond te krijgen en er moeten nog een aantal kleine dingen gebeuren (Bloglovin’ volgers verhuizen, social media kanalen veranderen/aanmaken enz) maar dat wordt allemaal zo snel mogelijk gedaan. Ik bruis van de energie en motivatie om aan de slag te gaan en ik vind het super leuk dat je dit eerste artikel sowieso al hebt gelezen.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over mijn nieuwe blog als ik zelf.

Share:

14 Reacties

 1. 24 april 2016 / 22:22

  Heel veel plezier met je nieuwe uitdaging!

 2. 24 april 2016 / 22:26

  Lieve dame,
  Gefeliciteerd met het online brengen van je nieuwe blog. Het ziet er super leuk uit! Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar de artikelen. Xx Laura

 3. 24 april 2016 / 23:55

  Lieve Sara, wat is je nieuwe blog toch onwijs mooi geworden! Wat heerlijk om te lezen dat jij je nu echt vrij voelt in het schrijven van artikelen en dat zal je blog kriebels alleen maar ten goede gaan komen. Mooi ook dat jij je vanaf nu alleen op dierproefvrije cosmetica gaat richten, daar word ik heel erg blij van en het is iets waar ik mij ook steeds bewuster van word. En bewuster van het feit dat wij zo andere mensen kunnen inspireren om hetzelfde te gaan doen! Enorm leuk dat knappe vlinder ook zo’n mooi plekje op jouw site heeft gekregen. Ik kijk enorm uit naar jouw nieuwe artikelen. En heel veel nieuw blog plezier gewenst en gefeliciteerd met het moois wat je hebt neergezet!

 4. sabrina
  25 april 2016 / 11:52

  Ziet er goed uit! ook super tof dat je dierproefvrij gaat, dat is heel mooi. Ik probeer het ook, maar soms is het lastig

 5. 25 april 2016 / 13:15

  Wauw, wat ziet het er prachtig uit! Ik hou ervan! De kleuren, de lay out, de slideshow bovenaan! Prachtig. Gefeliciteerd! Ik wens je heel veel plezier en succes op je nieuwe stek!

 6. 25 april 2016 / 14:01

  Wat een leuke nieuwe naam! Veel plezier met de nieuwe stek en ik blijf je zeker volgen hoor!

 7. 25 april 2016 / 14:18

  Wat een super leuke naam heb je bedacht! Je blog ziet er echt super mooi uit, mijn complimentjes! Ik wens je heel veel plezier toe met je nieuwe blog ♥

 8. 25 april 2016 / 14:40

  Jaaa leuk! Ik blijf volgen natuurlijk! Denk dat dit beter bij je past dus dat is erg mooi!

 9. 25 april 2016 / 16:59

  HEY HOI! ziet er leuk uit meid. Veel succes hier x

 10. 26 april 2016 / 07:37

  Ziet er super leuk uit! Ben benieuwd naar alle artikelen die er gaan komen, maar dat komt vast helemaal goed.

 11. Anneke
  26 april 2016 / 08:29

  Wat een leuke naam! Ik lees nog niet zo lang mee, maar het valt me op dat de kleur van de links in jouw tekst zo licht is dat het – in ieder geval op mijn scherm – bijna niet te lezen is. Het zeer lichte blauw valt weg tegen de witte achtergrond. Misschien is daar nog iets aan te doen?
  Veel succes met het nieuwe blog.

  • snaus
   26 april 2016 / 08:31

   Goed dat je het aangeeft! Ik zal er deze week eens naar gaan kijken. Ik kan me namelijk voorstellen dat dat niet zo prettig leest. Bedoel je dan trouwens ook de “lees meer” button?

 12. 29 april 2016 / 11:23

  Wat leuk! Het lijkt me heel fijn dat je nu weer kan bloggen over wat je wil, zonder belemmeringen. Veel succes en natuurlijk plezier met je nieuwe domeinnaam! x

Geef een reactie