Alverde Perfekter Teint serum

Alverde Perfekter Teint serum

Zoals jullie in mijn huge shoplog van de DM en Rossmann konden zien, nam ik heel wat fijne en natuurlijke cosmetica mee uit Duitsland. Ik wil lang niet alles gaan reviewen, omdat deze producten simpelweg niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Toch wil ik sommige producten wel eventjes wat extra aandacht geven. Mocht je ooit in Duitsland komen en een bezoekje brengen aan drogisterijen dan is het wel fijn om wat aanraders te weten, toch? Vandaar dat ik vandaag een artikel wijd aan het Alverde Perfekter Teint serum.

Alverde Perfekter Teint serum

alverde serum4Het Alverde Perfekter Teint serum komt in een klein flesje met paarse, groene en roze kleuren. Eerlijk is eerlijk: ik ben een sucker voor mooie producten en ik vind dat dit product erg mooi vormgegeven is. De parlemoerpaarse kleur doet me ook een beetje denken aan een gezonde glow voor het gezicht: de stralende teint.

Alverde is het natuurlijke huismerk van de DM, de meeste producten zijn eveneens vegan. Dit product is ook voorzien van het vegan logo, dubbel score dus. Het Alverde Perfekter Teint serum belooft een aantal dingen te doen: De lichtgewicht formule van deze serum met biologische amandel, organische jojoba-olie en porselein bloem extract voedt de huid en maakt het zacht en soepel. De formule met hyaluronzuur biedt de huid met de hele dag een kalmerende hydratatie. En zeg nou zelf: wie wil er nou geen zachte en soepele huid?

Alverde Perfekter Teint serumHet kleine flesje is voorzien van een pompsysteem, net als veel foudations. Een pompsysteem werkt voor mij altijd heel prettig. Op die manier kan ik goed doseren zonder dat ik ineens veel te veel product heb gepakt. Iets wat nog weleens wil gebeuren wanneer ik te hard op een tube knijp bijvoorbeeld.

alverde serum5De pompjes geven ook heel erg weinig product. Eerst dacht ik dat dit niet handig zou zijn, maar dat is zeker niet waar. Het kloddertje serum op de bovenstaande foto is een hoeveelheid van drie pompjes. Meer heb je ook echt niet nodig.

alverde serum6Het serum lijkt misschien vrij crème-achtig en dik van structuur, maar wanneer je begint te smeren blijkt dat het product lekker dun wordt. Het product verdeelt zich daardoor heel gemakkelijk over het gezicht en trekt heel erg snel in.

Alverde Perfekter Teint serum conclusie

alverde serum3Of dit product werkelijk alle beloftes waarmaakt, vind ik moeilijk te zeggen. Wat ik wel merk is dat mijn huid na het gebruik van dit product lekker zacht is. Het is echte verwennerij voor mijn gezicht. Ik moest in eerste instantie een beetje wennen aan de geur, deze is namelijk vrij zoet, maar deze blijkt gelukkig niet heel erg overheersend. Het serum is heel erg goed te doseren en zeer zuinig in gebruik. Het product trekt snel in de huid zodat ik daarna vrij snel een dagcrème aan kan brengen. Aangezien dit serum geen SPF bevat, is het aan te raden om een dagcrème of een foundation te gebruiken die dit wel bevat zodat je gezicht toch beschermd is tegen schadelijke zonnestralen.

Ik kocht het Alverde Perfekter Teint serum voor €3,95 bij de DM drogist in Duitsland

Gebruik jij een gezichtsserum?

Share:

7 Reacties

 1. 8 juni 2016 / 09:37

  Daar komt inderdaad weinig uit :O maar veel handiger dan wanneer er in 1x te veel uitkomt. Klinkt heel lekker! Fijn spul :D

 2. 8 juni 2016 / 11:32

  Klinkt goed, ik ben hier wel benieuwd naar. Voor die prijs kan ik het best eens proberen ;) Fijne review.

 3. 8 juni 2016 / 11:38

  Lijkt mij wel een fijn product, voor die prijs kan je het best eens proberen

 4. 8 juni 2016 / 18:12

  Niet duur! En klinkt fijn. Jammer dat het niet in Nederland te koop is!

 5. 8 juni 2016 / 20:36

  Klinkt als een fijne serum, ik gebruik niet zo vaak een serum :)
  X

Geef een reactie