Ask me anything

ask meDit heb ik al lang niet meer gedaan! De laatste keer dat ik jullie in de gelegenheid stelde om mij het hemd van het lijf te vragen, was op 4 dagen na één jaar geleden. Ik ben niet echt een personal blogger, maar ik ben wel iemand die af en toe persoonlijke verhaaltjes online gooit. Daarmee leer je een stukje van mij kennen, maar ik ben natuurlijk meer dan iemand die updates plaatst over haar verpauperde woning. :)

Dus: wil je dingen weten van mij? Neem dan vooral geen blad voor de mond en vraag maar raak. In mijn omgeving zeggen ze weleens dat ik een open boek ben en dat mag op mijn blog ook wel wat meer naar voren komen. Bedenk iets leuks en drop het hier onder in de comments. Laat dat kruisverhoor maar komen! :)

Share:

6 Reacties

 1. 6 oktober 2015 / 08:21

  Hoe lang ben je? Haha nee dit is een grapje omdat ik zo verrast was toen ik je in het echt ontmoette dat je zo petite bent.

  Ehhh hoe heb je je vriend leren kennen?

  Wat wil je later worden?

  Wat is je allerbeste budgetaankoop ooit geweest?

  • 6 oktober 2015 / 08:22

   Hahahahahaha. Ik ben inderdaad 1.63. De andere antwoorden laten nog even op zich wachten..

 2. 6 oktober 2015 / 11:46

  Ik ben benieuwd hoe het nu allemaal is in jullie huisje.

 3. 6 oktober 2015 / 17:12

  Als je zou mogen emigreren naar ieder willekeurig land, waar zou je heen gaan?

 4. 6 oktober 2015 / 18:20

  Wat vind je het leukste aan bloggen en wat het minst leuke?

Geef een reactie