BB magic balm – XUEYINZI natuurlijke BB cream

BB magic balm

Ik gebruik vrijwel altijd foundation, omdat ik vind dat mijn huid wel een laagje kan gebruiken. Toch vind het ik het natuurlijke effect van BB cream ook altijd heel erg mooi. In de zomer wordt mijn huid vaak iets beter en daarom leek het me wel wat om weer eens voor een BB cream te gaan.

BB magic balmDeze BB magic balm komt ik een nudekleurige tube met een zilveren dop. Qua design doet dit me een beetje denken aan de Naked Skin Beauty Balm van Urban Decay. Een mooie, stijlvolle verpakking. De tube is vrij groot en bevat 60 ml.

bb creme2Ik bestelde deze BB cream op de site van BornPrettyStore. Daar stond aangegeven dat deze BB cream natuurlijk was. Aan de zijkant van het doosje staan een aantal plaatjes. Aangezien ik de Chinese (tenminste, ik denk dat het dat is) tekens op de verpakking niet kan vertalen, denk ik dat deze plaatjes staan voor bepaalde ingrediënten die deze BB magic balm bevat.

bb creme6De substantie van de BB magic balm komt uit een klein gaatje in de tube. Het is een tube waar je op dient te knijpen. Doordat het gaatje vrij klein is, kun je goed doseren. Toch geef ik de voorkeur aan pompjes wanneer het om foundations/bb creams gaat, maar deze verpakking is ook zeker oké.

bb creme7De kleur is vrij licht, maar smelt heel gemakkelijk samen met mijn huid. De BB magic balm wordt super snel opgenomen in de huid. Wanneer ik foundation aanbreng heb ik vaak nog dat mijn gezicht een beetje “nattig” aanvoelt, maar deze crème verdwijnt heel erg snel en dat werkt erg prettig!

collageLinks: zonder BB magic balm, rechts: met BB magic balm

Zoals op bovenstaande foto’s te zien valt, maakt deze BB cream zeker verschil. Hij is wellicht iets te licht voor mijn huid, maar zorgt er wel voor dat de oneffenheden minder goed zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt deze cream voor een egale tint.

Conclusie BB magic balm

BB magic balmJa, ik ben zeker te spreken over deze fijne BB cream. De verpakking is mooi, doseren gaat gemakkelijk, de substantie trekt snel in de huid en het resultaat is een rustigere en meer egale huid. Jammer dat de kleur zo licht is en dat deze niet in een andere kleur te bestellen is. Voor de lichte huidjes ideaal, maar aangezien mijn huid al wat zon heeft gezien is deze BB magic balm net te licht. Mixen met een donkerdere foundation gaat overigens ook heel erg prima, dus dat doe ik nu iedere dag. Een erg goede en lekker budget aankoop.

Deze BB cream is hier op de website van BornPrettyStore te koop voor ongeveer €3,50

Wat dragen jullie in de zomer het liefst op je gezicht om deze egaler te maken?

Share:

13 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 08:13

  Hij is erg licht inderdaad en daar ben ik blij om, want ik kan zelden een bb cream vinden die licht genoeg is voor mijn huid. En nog natuurlijk ook. Deze ga ik eens bestellen. Ik gebruik nu een BB cream van Vichy, maar die is reteduur!

 2. 20 juli 2015 / 08:29

  Hij ziet er inderdaad heel goed uit, grappig dat BornPrettystore dit allemaal verkoopt. Zelf gebruik ik de BB cream van Garnier veel, dat vind ik toch de fijnste.

 3. 20 juli 2015 / 10:04

  Wauw, wat een prachtige BB Cream zeg! Deze is perfect voor mijn lichte huidje. Een BB Cream vind ik fijner om in de zomer te dragen dan foundation. Momenteel gebruik ik een foundation van Vichy maar die ligt vrij licht op de huid waardoor hij fijn is om te dragen.
  liefs

 4. 20 juli 2015 / 11:14

  Ik vind het er erg mooi uit zien en wat een fijne prijs!

 5. 20 juli 2015 / 11:33

  Ziet er erg goed uit. Jammer inderdaad dat ‘ie wat aan de lichte kant is voor je! De verpakking ziet er trouwens ook echt heel chique uit vind ik.

 6. 20 juli 2015 / 12:28

  Het resultaat ziet er heel erg goed uit! Ik vind het erg leuk om producten uit te testen van Bornprettystore en jij?

  • 20 juli 2015 / 12:29

   Ja ik vind het ook leuk ja. Leuk dat het niet de standaard producten zijn die hier in de winkel liggen.

 7. 20 juli 2015 / 15:26

  Mijn vingers jeuken om hem te bestellen, want hier kan ik nergens een BB cream vinden die licht genoeg is. Alleen ik ben bang, omdat het een Aziatisch product is, dat het gezicht nog bleker maakt. Zoals bijvoorbeeld de Skin79 BB creams doen…

  • 20 juli 2015 / 15:40

   Bedoel je dat ze een whitening effect hebben zodat ze zon z’n werking niet kan doen of dat de kleur je echt heel wit maakt? Dat laatste is namelijk echt niet het geval.

 8. 20 juli 2015 / 22:37

  Ziet er goed uit! En lekker goedkoop. In de zomer heb ik het liefst ook geen laag foundation op mijn gezicht, ik gebruik een beetje BB cream van de Etos :).

 9. 22 juli 2015 / 17:14

  Ik heb net verschillende BB’s gekocht via BPS! Ben zo blij dat die heel erg licht zijn en een stuk natuurlijker! Oh en trouwens: de tekst is Koreaans!

Geef een reactie