Beautifully Bare Foundation Serum – Eyes Lips Face

Beautifully Bare Foundation Serum – Eyes Lips Face

Zoals jullie vorige week konden lezen, ontving ik een heel erg mooi pakketje van Eyes Lips Face met – op het eerste oog – prachtige producten. Aan mij de eer om aan de slag te gaan met vijf prachtige producten van dit fijne merk. Vandaag trap ik af met het ELF Beautifully Bare Foundation Serum. Ik was ontzettend benieuwd naar de werking van dit nieuwe product en ben er met veel liefde en plezier mee aan de slag gegaan.

elf foundation2Ik ben niet gezegend met een perfecte huid (momenteel ook niet met een problematische huid hoor, don’t get me wrong) en daarom vind ik het fijn om mijn gezicht te pimpen met een likje foundation. Het nadeel van foundation vind ik toch wel, dat je het bijna altijd ziet zitten. Soms ligt foundation heel opzichtig op de huid, soms iets minder. Toch kun je vaak wel zien of iemand foundation op heeft gedaan en dat vind ik jammer. Toen ik het Beautifully Bare Foundation Serum tegenkwam op de website van ELF, leek me dat wel het proberen waard.

Beautifully Bare Foundation Serum

Het Beautifully Bare Foundation Serum is een nieuw product in het assortiment van ELF. ELF omschrijft dit product als volgt:

“Deze foundation serum zorgt voor een soepele en gehydrateerde huid. Hij minimaliseert de verschijning van poriën en fijne lijntjes. De UVA / UVB SPF 25 formule is ontworpen om de kleur en uitstraling van de huid te revitaliseren, zodat het lijkt alsof je geen make-up draagt. Doordrenkt met vitamine A, C, en E, druivenpitolie, granaatappel olie, en goji bessen om te herstellen, voeden en beschermen van de huid”.

En door deze beschrijving was ik juist ontzettend benieuwd geworden. Ik heb vrij zichtbare poriën, dus ik zou het ontzettend fijn vinden als een product de zichtbaarheid hiervan vermindert en tegelijkertijd de kleur en uitstraling van mijn huid revitaliseert.

elf foundation4

De foundation komt in een flesje van 14 ml. Dat is niet extreem veel voor een foundation (een Catrice foundation bevat bijvoorbeeld 30 ml) maar ook niet heel erg weinig. De foundation heeft een pompsysteem, lekker hygiënisch en gemakkelijk met doseren.

foundation elfDe substantie van het Beautifully Bare Foundation Serum is heel erg dun. Daardoor kun je dit product heel gemakkelijk op verdelen op de huid. Ik ontving de kleur Fair/Light, het product is ook in Light/Medium verkrijgbaar.

collage foundation

Links zie je mijn gezicht zonder foundation, a la blote billen. Rechts zie je mijn gezicht met het Beautifully Bare Foundation Serum. Mijn huid bevat momenteel weinig oneffenheden, maar het Beautifully Bare Foundation Serum zorgt er wel voor dat mijn huid egaler wordt. Vooral op en rondom mijn neus merk ik het verschil heel erg goed. Ook mijn poriën zijn minder zichtbaar. De kleur past perfect bij mijn huidskleur en mijn huid wordt baby zacht van dit product. Ik heb het product met mijn bufferkwast aangebracht, maar het gaat ook heel erg gemakkelijk met mijn vingers en dat heb ik niet vaak meegemaakt met foundations.

Beautifully Bare Foundation Serum conclusie

elf foundation buffer

Ik zal maar meteen ter zaken komen: ik ben echt fan van deze foundation en dit product komt zeker in mijn everyday bakje. Het Beautifully Bare Foundation Serum zorgt er voor dat mijn huidskleur egaler wordt, dat mijn poriën minder zichtbaar zijn en dat mijn huid aanvoelt als een babyhuidje. De foundation blijft lang zitten zonder dat het een glim effect veroorzaakt en het belangrijkste: je ziet de foundation gewoon echt niet zitten. Ik ben super enthousiast.

Het ELF Beautifully Bare Foundation Serum is voor €10,00 verkrijgbaar op de website van Eyes Lips Face

Gebruik jij graag foundation?

Share:

19 Reacties

 1. 7 april 2016 / 08:16

  Deze ziet er erg goed uit! Ben benieuwd naar verkrijgbare kleuren, ik hoop dat er ook eentje bij zit voor de allerbleeksten onder ons ^^

 2. 7 april 2016 / 09:23

  Het is een mooie foundation en past inderdaad erg goed bij je huid!

 3. 7 april 2016 / 09:45

  Dit lijkt mij ook een heel goed foundation. Logisch dat je er enthouiast over bent.

 4. 7 april 2016 / 09:55

  Ik heb deze foundation ook en vond hem zelf qua dekking en formule ook erg fijn. Hij is voor mij alleen in de zomer goed, in de winter is hij echt veel te donker!

 5. 7 april 2016 / 09:58

  Dat ziet er goed uit! Ik hou wel van foundations die niet te zwaar zijn. Het lijkt een mooi natuurlijk effect te geven als ik naar je foto’s kijk. Ben wel benieuwd hoe de foundation aan het einde van de dag er nog uitziet.

 6. 7 april 2016 / 10:46

  Ik ben een beetje omber geblazen door jouw review, ik had nooit verwacht dat een budget Foundation zo fijn en neutraal kon zijn. Wat fijn dat je een nieuwe favoriet hebt ontdekt en hij oogt echt heel natuurlijk; met de benefits van verminderd zichtbare poriën. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! :)

 7. 7 april 2016 / 11:46

  Het effect is echt heel erg mooi en natuurlijk. Dit lijkt me echt een perfecte foundation voor het voorjaar. Ik wil hem ook eens proberen!

 8. 7 april 2016 / 19:23

  Ik ga snel eens kijken want ik heb toevallig een nieuwe foundation nodig.

 9. 7 april 2016 / 19:37

  Dit klinkt wel heel veel belovend! Dit lijkt me een fijn product voor in de zomermaanden. En wat zie jij er trouwens goed uit zonder make-up! Je hebt bijna niets nodig :)

  • 7 april 2016 / 19:44

   Waaaauw wat een super mooi compliment. Ik bloos er een beetje van. ??

 10. 7 april 2016 / 19:40

  Het effect vind ik erg mooi en het ziet er inderdaad mooi natuurlijk uit, want zelf ben ik ook niet voor een masker effect :)
  X

 11. 9 mei 2016 / 21:28

  Deze ziet er goed uit zeg! En fijn prijsje ook. Ik woon tijdelijk op Curacao en daar is E.L.F. gewoon in de winkels te koop. Nu ik bruin ben geworden is mijn eigen foundation natuurlijk veel te licht, dus ik zocht nog een nieuwe budgetfoundation. Ik ga eens voor deze kijken (in de donkerdere tint uiteraard hihi). Ben benieuwd :)

 12. 9 mei 2016 / 23:05

  Klinkt goed en ziet er goed uit! Mooi voor de zomer :) x

 13. 4 november 2016 / 11:13

  Jaaa ik heb deze ook (gewonnen via jou) hij is zo fijn, normaal hou ik er niet van om foundation op mijn huid te smeren maar deze wil ik gerust elke dag gebruiken want hij maakt je huid gewoon zachter, ik moet zelfs al weer een nieuwe bestellen zo vaak heb ik hem gebruikt!

  • 4 november 2016 / 11:17

   Wauw. Super leuk om dit te lezen en heel fijn dat je er zo blij mee bent. Ik vind het ook echt de fijnste foundation ever. Je krijgt er ook niet zo’n foundation hoofd van. En inderdaad: lekker zacht huidje. In de zomer is dit ook echt een topper ivm de SPF 25.

Geef een reactie