Beautifully Bare Lash Tint Mascara – Eyes Lips Face

Beautifully Bare Lash Tint Mascara – Eyes Lips Face

De zoektocht naar de perfecte mascara is een zoektocht die eindeloos door kan gaan. Ik denk simpelweg altijd dat het gras aan de andere kant misschien wel weer groener is, met andere woorden: misschien is er wel een mascara die het nog beter doet. Ik test graag van alles uit: grove borsteltjes, fijne borsteltjes, harige borsteltjes of borsteltjes met plastic stekeltjes en diverse merken. Vandaag staat er een review online van een hele bijzonder mascara want eerlijk is eerlijk: zo’n borsteltje had ik nog nooit gezien, laat staan gebruikt. De Beautifully Bare Lash Tint Mascara is een mascara zoals je ze niet vaak ziet.

Beautifully Bare Lash Tint MascaraDe Beautifully Bare Lash Tint Mascara komt in een zilverkleurige huls met zwarte details: aan het uiteinde staat met simpele letters aangegeven dat de mascara van e.l.f. is. Ik vind de huls mooi. Lekker strak en fijn en door de zilveren kleur een vleugje luxe.

Beautifully Bare Lash Tint MascaraHet borsteltje van de Beautifully Bare Lash Tint Mascara maakt deze mascara tot een zeer bijzonder product. Het borsteltje is ontzettend smal en de haartjes lopen in een soort van spiraaltje naar boven. Zo’n ontzettend ini mini borsteltje had ik nog nooit gezien. Als het borsteltje uit de huls gehaald wordt, valt mij meteen op dat er vrijwel geen product aan het borsteltje blijft zitten.

Elf beschrijft de Beautifully Bare Lash Tint Mascara als volgt:

Een 100% natuurlijke blik. Zijn innovatieve en revolutionaire borstel verlengt iedere wimper afzonderlijk voor een optimaal resultaat. De formule geeft volume voor een sublieme look. Voor een meer intense effect, gebruik de applicator langs de wimperlijn! bron

Innovatief is het borsteltje zeker. Toen ik deze mascara binnen kreeg, stond ik echt te popelen om uit te proberen wat zo’n borsteltje voor effect zou geven aan mijn wimpers.

mascara collage elf

Van boven naar onder: geen mascara, één laagje Beautifully Bare Lash Tint Mascara, twee laagjes Beautifully Bare Lash Tint Mascara

Dit kleine gekke borsteltje is een fantastisch ding. Doordat het borsteltje zo klein is kun je heel gemakkelijk vanaf de aanzet van de wimpers beginnen met het aanbrengen van de mascara. Wanneer je het mascaraborsteltje uit de huls haalt, zit er precies genoeg product aan om de wimpers te voorzien van een mooi laagje mascara. Klontjes en spinnenpoten zijn echt verleden tijd (gewoon onmogelijk!) met deze mascara.

full face mascaraDe mascara zorgt niet voor een dramatisch false lash effect, maar daar ben ik ook niet naar op zoek. Ik vind het resultaat echt prachtig: het ziet er best natuurlijk uit. Mijn wimpers zijn mooi gesepareerd en hebben meer lengte gekregen. Ik zeg: hallo nieuwe favoriet.

Beautifully Bare Lash Tint Mascara conclusie

Beautifully Bare Lash Tint MascaraVier letters: wauw! Het innovatieve ini mini borsteltje is echt fantastisch. Je kunt gemakkelijk beginnen bij de aanzet van je wimpers en spinnenpoten en klontjes zijn met deze mascara gewoon onmogelijk. De wimpers worden gesepareerd en verlengd. Het is een mascara die past bij een natural look. Je kunt de mascara opbouwen door een tweede laagje aan te brengen, maar het wordt geen dramatisch effect. Ik vind het prima, want ik vind dit effect echt geweldig.

De Beautifully Bare Lash Tint Mascara is voor €5,00 verkrijgbaar via de webshop van ELF

Wat voor mascara effect vind jij het mooiste: natuurlijk of dramatisch?

Share:

16 Reacties

 1. 14 april 2016 / 08:08

  Oh wauw, inderdaad super mooie wimpers zonder klontjes! <3

 2. 14 april 2016 / 09:00

  Als je naturel wilt en veeeel separatie dan is dit een topper zeg! Ik houd dan wel van meer drama haha!

 3. 14 april 2016 / 09:05

  Ik ga deze echt direct bestellen. Ik heb nu vaak de Telescopic van L’Oreal, want die heeft ook zo’n klein borsteltje. Meer een kammetje zelfs. Alleen L’Oreal is niet dierproefvrij en ELF wel! Super!

 4. 14 april 2016 / 09:30

  Wauw, wat een mooie mascara! Ik vind dit minimalistische effect heel mooi. Met twee laagjes ziet hij er nog prima uit, en zo zou ik hem het liefste dragen. x

 5. 14 april 2016 / 10:31

  Jee wat geeft dit kleine gekke borsteltje een mooi effect op de wimpers! Heel erg mooi en natuurlijk, en toch met wat extra volume. Ik ben fan!

 6. 14 april 2016 / 10:59

  Ik vind mascara’s met dunne borstels zo veel fijner dan die hele dikke. Werkt veel beter. En zo te zien deze van ELF ook.

 7. Irene
  14 april 2016 / 11:57

  Ooh die heb ik nodig! Bij mij is het ook altijd een drama om een fijne mascara te vinden. Ik wil ook niet dat m’n wimpers meeega opvallend zijn maar met deze mascara zien ze er inderdaad best natuurlijk uit. Hebben!

 8. 14 april 2016 / 14:44

  Vind deze mascara er toch wel netjes uitzien! Vind de huls ook erg mooi.

 9. 14 april 2016 / 15:27

  Wauw wat een prachtig resultaat heeft deze mascara! Ik gebruik bijna nooit mascara’s met kleine borsteltjes maar deze lijkt me wel fijn.

 10. 14 april 2016 / 17:56

  Ik vind het resultaat erg mooi, alleen het borsteltje lijkt mij niet zo fijn, omdat die zo mini is, maar moet het altijd eerst proberen natuurlijk

 11. 15 april 2016 / 19:35

  Bij de eerste foto met de mascara op dacht ik echt hm nee, bagger. Maar dan ineens met twee laagjes lijkt het een heel andere mascara te zijn! Ik ben om! Ik wil deze ook proberen!

Geef een reactie