Beauty Kitchen Seahorse Plankton gezichtsverzorging

Beauty Kitchen Seahorse Plankton gezichtsverzorging

Een poosje geleden kon je al lezen over mijn blogcarrière: van cosmeticablogger naar vanallesennogwat blogger. Maar dat ik mezelf nu als een vanallesennogwat blogger zou omschrijven betekent niet dat ik niets meer over cosmetica wil delen. Integendeel: dat zou ik juist weer vaker willen doen. Want ik ben nog steeds dol op mooie cosmetica. Als je mij zou vragen of ik een lijstje wil maken met mijn favoriete cosmeticamerken zijn dan zou het mooie merk Beauty Kitchen zeker in dat lijstje staan. En daarom deel ik met veel liefde en plezier mijn ervaring met deze vier producten. Want ondanks het feit dat ik deze 4 producten in reisformaat heb getest, kan ik hier zeker wat over vertellen.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton 5 minute miracle mask

Beloftes

Laat ik dan maar aftrappen met het product waar ik misschien wel het meest enthousiast over ben: het 5 minute miracle mask. Dit masker is een 100% natuurlijk masker, het belooft ontgiftend te werken en je huid te reinigen. Ook belooft het de jeugdige uitstraling van de huid te behouden, de huid glad te maken en de probleemhuid te kalmeren, de elasticiteit van de huid te kalmeren en fijne rimpeltjes en lijntjes te verminderen, de huid te hydrateren en de huid tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Heel erg veel mooie beloftes dus.

Ingrediënten

Aqua, Kaolin (Clay), Vegetable Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile) Extract, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Caprylic/Capric Triglyceride, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Alcohol, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils, **potential allergens found in essential oils, All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived.

Mijn mening

Toen ik een dun laagje van dit masker aanbracht op mijn gezicht, voelde ik al vrij snel dat het masker hard werd. Het voelde een beetje trekkerig op een fijne manier. Nadat ik het maskertje er na iets meer dan 5 minuten afhaalde, voelde mijn huid zo ontzettend lekker zacht, fris en schoon. Heerlijk, echt waar!

Voor een potje van 60 ml. betaal je €19,99

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel

Beloftes

Deze cleasing gel is bedoeld om de huid te reinigen en te exfolieren. Het belooft voor een frisse gloed te zorgen maar ook voor behoud van de jeugdige uitstraling te zorgen. Daarnaast belooft dit product ook de huid glad te maken, te kalmeren, de elasticiteit van de huid te stimuleren, fijne rimpeltjes en lijntjes te verfijnen, de huid te hydrateren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Ingrediënten

Aqua (Water), Vegetable Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswellia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Prunus Amygdualus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Carrageenan Gum, Coco Caprylate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Benzyl Benzoate. *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived

Mijn mening

Ik vond dit een bijzonder product, in positieve zin. Bij cleansinggel denk ik aan een product dat op z’n minst een klein beetje schuimt. Het is wat mij betreft geen vereiste hoor, maar wel mijn associatie. Dit product schuimt helemaal niet en het voelt zelfs alsof het in de huid trekt. Toch merk ik dat mijn huid nadat ik mijn gezicht afspoel lekker schoon en glad aanvoelt. Een bijzondere ervaring.

Voor een flesje van 100 ml. betaal je €19,99

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser

Beloftes

Dit product heeft vergelijkbare beloftes als de bovenstaande producten. Een gehydrateerde huid met een gezonde uitstraling met behoud van de jeugdige uitstraling. De moisturizer belooft ook de probleemhuid glad en kalmer te maken, de elasticiteit van de huid de stimuleren, fijne lijntjes en rimpels te verminderen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Ingrediënten

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Vegetable Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Coco Caprylate, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Laminaria Digitata (Sea Kelp) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladder Wrack) Extract, Himanthalia Elongata (Thongweed) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Seed Oil, *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwoord), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Sodium Stearoyl Lactylate, Carrageenan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils. All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived

Mijn ervaring

Ik vind deze moisturizer gewoon prettig. Het trekt snel in de huid en werkt goed in combinatie met de andere producten. Het is voor mij geen heel bijzonder product maar wel een product dat ik gewoon graag gebruik.

Voor een potje van 60 ml. betaal je €24,99

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Beloftes

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil belooft de jeugdige te behouden, de huid glad te maken en de probleemhuid te kalmeren. Alsof dat nog niet genoeg is zou deze olie ook nog eens de elasticiteit van de huid stimuleren, fijne lijntjes en rimpels verminderen en dient de olie te zorgen voor hydratatie en bescherming voor invloeden van buitenaf.

Ingrediënten

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Laminaria Digitata (Seaweed) Extract, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Caprylic/Capric Triglyceride, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Alcohol, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate. *Natural Pure Essential Oils. **potential allergens found in essential oils.

Mijn ervaring

Over deze gezichtsolie heb ik al eens een apart artikel geschreven. Mijn mening is eigenlijk ongewijzigd gebleven. Kort samengevat: prettig in gebruik en mijn huid voelt soepel en gevoed aan.

Voor een flesje van 30 ml. betaal je €29,99

Beauty Kitchen Seahorse Plankton gezichtsverzorging

Ik was al fan van Beauty Kitchen en deze producten bevestigen maar weer dat dat absoluut terecht is. Deze 4 producten werken prettig voor mijn huid met vettige t-zone. Vooral het 5 minutes mask vind ik ontzettend fijn. Daar ga ik zeker een fullsize product van kopen als deze op is.

De producten van Beauty Kitchen zijn te koop bij Holland & Barrett. Op dit moment betaal je voor het tweede Beauty Kitchen product maar €1. ✉

Ben jij bekend met het merk “Beauty Kitchen”?

Share:

4 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 08:05

  Fijne review! Toevallig heb ik gisteren een review over het masker geschreven, die verschijnt binnenkort. Ik vind ‘m ook erg fijn! En de olie ook overigens. Ik ben benieuwd naar de andere twee producten, die ken ik nog niet!

 2. 25 oktober 2017 / 08:15

  Deze producten klinken echt ontzettend fijn, ook met een vette huid. Vooral dat masker klinkt heerlijk! Ik heb nog een flesje gezichtsolie van dit merk staan en moet dat echt snel eens gaan uitproberen ?

 3. 25 oktober 2017 / 08:52

  Hee!! Dit is een goeie, toffe review ? Ik ga even op de site kijken!

 4. 26 oktober 2017 / 17:16

  Klinkt fijn. Ik kende het merk nog niet. Ik ben altijd op zoek naar geschikte producten voor mijn huid, maar weet nooit zo goed waar ik op moet zoeken. Momenteel gebruik ik vooral Lush producten, maar ook daar nog niet de goudmijn gevonden.

Geef een reactie