Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Kennismaken met merken en producten die mij totaal onbekend zijn, vind ik echt een feestje. Mits ze dierproefvrij zijn en bij voorkeur gebruik maken van (zoveel mogelijk) natuurlijke ingrediënten. En eerlijk is eerlijk: dat feestje wordt des te groter als een product er mooi uitziet. Bij het zien van een mooie verpakking krijg ik jeukende handen om er mee aan de slag te gaan. Dat was ook het geval bij de Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil (goedemorgen, dat is echt een hele mond vol). Vandaag laat ik je via deze virtuele weg kennis maken met dit product.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil

Beauty Kitchen Seahorse Plankton

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil zit in een klein (30 ml.) blauwkleurig glazen flesje. Het is dat er tweemaal daags 4 a 5 druppeltjes van deze olie aangebracht wordt. De olie wordt opgezogen door een pipetje waardoor je die 4 à 5 duppels gemakkelijk kan doseren. Het geheel ziet er chique uit. Dat maakt mij blij.

Beloftes

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil is een gezichtsolie waarmee de jeugdige uitstraling behouden dient te worden. Daarnaast zou het de huid glad maken en de probleemhuid kalmeren. Alsof dat nog niet genoeg is zou deze olie ook nog eens de elasticiteit van de huid stimuleren, fijne lijntjes en rimpels verminderen en dient de olie te zorgen voor hydratatie en bescherming voor invloeden van buitenaf.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Ingrediënten

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Laminaria Digitata (Seaweed) Extract, Cylindrotheca Fusiformis (Seahorse Plankton) Extract, Guaiazulene (Blue Chamomile), *Helichrysum italicum (Immortelle), *Angelica Archangelica (Angelica), *Boswelia Carterii (Frankincense), *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot), *Lavandula Angustifolia (Lavender), *Michelia Alba (Magnolia), *Citrus Nobilis (Mandarin Red), *Citrus Grandis (Grapefruit), *Juniperus Virginiana (Cedarwood), *Cananga Odorata (Ylang Ylang), *Styrax Tonkinensis (Benzoin), Caprylic/Capric Triglyceride, **Limonene, **Linalool, **Geraniol, **Citral, **Benzyl Benzoate, **Benzyl Alcohol, **Benzyl Cinnamate, **Farnesol, **Benzyl Salicylate.
*Natural Pure Essential Oils.
**potential allergens found in essential oils.

Mijn ervaring

Ik gebruik deze olie zelf alleen ‘s avonds en dat heeft een reden. Als ik deze olie ‘s ochtends aanbreng dan blijft mijn gezicht te lang vettig waardoor ik het niet fijn vind om foundation aan te brengen. Dat ik het niet fijn vind om deze olie ‘s ochtends aan te brengen, wil niet zeggen dat ik de olie helemaal niet fijn vind. Zeker niet. Ik vind het juist heel erg fijn om deze olie ‘s avonds aan te brengen. Het maakt mijn huid soepel en goed gevoed. Of het daadwerkelijk lijntjes en rimpels vermindert, durf ik niet te zeggen. Met mijn 24 lentes jong heb ik (gelukkig!) ook nog niet heel veel last van rimpels en lijntjes. Ook een fijne bijkomstigheid: de geur. Ik vind de geur fris en kruidig tegelijkertijd. Wat een verwennerij.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil conclusie

Beauty Kitchen Seahorse Plankton

Mijn eerste kennismaking met het merk “Beauty Kitchen” is positief. Ik vind de Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil prettig in gebruik. Ik breng ‘s avonds 4 druppeltjes aan waardoor mijn huid soepel en gevoed aanvoelt. Ik was altijd bang dat een gezichtsolie niet geschikt zou zijn voor mijn huidtype. Mijn t-zone kan nogal eens vettig zijn. Gelukkig heeft deze olie bewezen dat het gebruik van een gezichtsolie juist heel lekker en prettig kan zijn. Al helemaal als de olie ook nog eens zo lekker fris en kruidig tegelijk ruikt. Op die manier ga ik met een ontspannen gevoel én geur naar bed.

De Beauty Kitchen Seahorse Plankton High Definition Facial Oil is voor €29,99 te koop bij Holland and Barrett. Op dit moment is er bij Holland and Barrett een actie waardoor je het tweede product voor de halve prijs koopt. ✉

Gebruik jij weleens een gezichtsolie?

Share:

9 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 07:14

  Wat ziet de verpakking er al mooi uit en de olie klinkt ook heel fijn in gebruik. Wat fijn dat je echt effect merkte! Zelf heb ik nog nooit gezichtsolie gebruikt, maar ik wil nog steeds een keer op zoek naar een olie die bij mijn gezicht en budget past ;)

  • 19 maart 2017 / 20:32

   Ik kan het je zeker aanraden. Het voelt zo lekker verzorgend. Ik ben benieuwd bij welke gezichtsolie jij uit zal komen.

 2. 15 maart 2017 / 08:00

  Ik ben nog steeds niet zo van de olie, maaar ik weet dat het wel goed is! Leuk blauw flesje zeg ♡

 3. 15 maart 2017 / 20:15

  Ik heb echt nog nooit een facial oil gebruikt en dit merk ken ik ook helemaal niet. Super fijn dat je effect hebt gemerkt.

 4. 16 maart 2017 / 10:13

  Klinkt goed, ik gebruik eigenlijk nooit olie maar ik zou het zeker wel willen proberen! (Trouwens, ik vind je foto’s van deze olie echt prachtig!)

  • 19 maart 2017 / 20:50

   Bedankt voor je super lieve compliment over mijn foto’s. En wat betreft het proberen van een olie: ik zou het zeker doen! :)

 5. 20 maart 2017 / 17:46

  Wauw wat een PRACHTIGE foto’s. Hoe heb je dit gemaakt? Echt om bij weg te dromen. Alleen al daarom zou ik deze olie kopen, ondanks dat ik hem totaal niet nodig heb haha.

  • 20 maart 2017 / 23:07

   Hahaha. Bedankt voor je super lieve reactie. Ik heb onlangs een super mooi vintage tafeltje gekocht met een donkergrijs glazen blad. Het effect daarvan is echt heel erg fijn voor mijn foto’s en daar maak ik dan ook dankbaar gebruik van. Het fijne tafeltje is dus dubbel functioneel. :)

Geef een reactie