Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations: Last minute Sinterklaascadeau en/of mooi kerstcadeau

Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations: Last minute Sinterklaascadeau en/of mooi kerstcadeau

De decembermaand is vandaag alweer 5 dagen oud. En dat betekent natuurlijk ook dat het heerlijk avondje vanavond bij veel mensen gevierd wordt. De decembermaand, en uiteraard ook het heerlijk avondje, staat in het teken van geven en krijgen. En dat is natuurlijk leuk. Maar bewust geven en krijgen is nog veel leuker. Want alles wat je koopt, doet een beroep op moeder aarde. Kies daarom liever voor cadeautjes met een duurzaam karakter. Een mooi voorbeeld van zo’n cadeautje is deze Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations box. Met deze box kun je kennis maken met het merk Beauty Kitchen voordat je besluit om full size producten aan te schaffen. Dus moet jij nog “even snel” een cadeautje kopen voor vanavond? Of wil jij een mooi pakje onder de kerstboom leggen. Check deze dan even.

De Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations box bevat 8 verschillende natuurlijke beautyproducten. Je kunt genieten van producten uit de bekroonde Seahorse Plankton lijn, uit de Abyssinian Oil lijn en ook nog drie andere producten. Uit de Seahorseplankton lijn bevat deze fijne box het 5 Minute Miracle Mask, het Eye Lift & Lumination Serum, en de Beauty Boosting BB Cream. Van de Abyssinian Oil lijn het Night Halo Sleep Mask en de Facial Moisture Cream. En daarnaast kun je ook kennis maken met de Wonder Balm en met de Mineral Shield Daily Primer. En als kerst op de taart kun je ook het nieuwste haarverzorgingsproduct van Karine Jackson uitproberen: de Protector, de perfecte primer voor alle haartypen.

Kortom: een mooie selectie van diverse producten om met verschillende lijnen en totaal verschillende producten kennis te maken. Zo kun je kennis maken met het merk Beauty Kitchen en/of met nieuwe producten die je nog nooit had geprobeerd zonder meteen een full size product te kopen. Het 5 minute miracle mask en de BB cream hebben mijn hart al eerder gestolen. De BB cream gebruik ik zelfs iedere dag.

Wat ook fijn is aan deze box is de herbruikbaarheid van de potjes. Want als de potjes leeg zijn, is het natuurlijk heel erg fijn om ze opnieuw te gebruiken. Ideaal wanneer je op reis gaat.

Dus ken jij iemand die dol is op (natuurlijke) cosmetica? Of iemand die je graag eens kennis wil laten maken met een mooi merk als Beauty Kitchen. Dan is de decembermaand bij uitstek een moment om diegene te verrassen met deze mooie Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations box.

De Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations box koop je voor €14,99 bij Holland & Barrett

Ken jij het merk “Beauty Kitchen” al?

Share:

6 Reacties

 1. 5 december 2018 / 08:53

  Jaaa, hoe schattig is deze set!? P.s. je hyperlinked naar BB cream hihi

 2. Romy
  5 december 2018 / 09:21

  Wat een ontzettend leuk cadeau-idee! Het is dat wij Sinterklaas al hebben gevierd en kerst niet met cadeaus vieren, maar anders had ik wel geweten wat er op mijn verlanglijstje zou zijn beland. Supermooi pakket met prachtige inhoud die volgens mij nog geweldig goed van pas komt ook 🙂

 3. 9 december 2018 / 21:50

  Hou maar op over hoe we aan het vervuilen zijn: ik heb vanavond een gigantische stapel papier in de container bij mijn moeder gegooid en dat was alleen nog maar van 4 december tot vandaag..

 4. 11 december 2018 / 14:57

  Ohhh, wat een mooie set! Die zou ik best voor mezelf willen kopen, haha. Misschien moet ik hem onder de boom doen belanden … O:-) Ik heb enkel nog maar ervaring met de Seahorse Plankton-lijn, maar ik wil er best meer leren kennen!

 5. 17 december 2018 / 17:06

  Ik vind het echt een uitkomst, herbruikbare verpakkingen. Wat mij bij mini’s normaal tegen staat is dat je zoveel plastic weg gooit.. Zo blij dat Beauty Kitchen nu met een goed alternatief is gekomen. Bij mij staan ze ook te trappelen om mee op reis te mogen :)

Geef een reactie