Karvan Cevitam GO alternatief | Go Squeezy – Action

Karvan Cevitam GO alternatief | Go Squeezy – Action

Hydratatie is belangrijk, toch ik vind het toch best lastig om iedere dag genoeg te drinken. Als ik drink, ga ik meestal voor thee of water maar af en toe heb ik ook gewoon zin in een lekker fruitig smaakje. Dan kies ik meestal voor ranja. De Karvan Cevitam GO flesjes, vind ik daarom een hele fijne uitkomst. Op die manier tover je een flesje water in een handomdraai om tot een flesje ranja. Toch moet ik toegeven dat ik de prijs van een Karvan Cevitam GO flesje echt heel erg duur vind, vandaar dat ik op zoek ging naar een Karvan Cevitam GO alternatief. Ik vond een soortgelijk flesje van het merk Go Squeezy bij de Action en probeerde de smaak Orange & Peach uit.

Karvan Cevitam GO alternatief: Go Squeezy

Bij de Action zag ik dit kleine flesje ranja voor maar €0,99 staan. Ik koos voor de smaak sinaasappel perzik. Ze hadden nog twee andere smaken staan: zwarte bes met appel en aardbei met watermeloen. De flesjes bevatten allemaal 50 ml. en zijn geschikt voor 30 glazen ranja. Voor op het flesje staat ook dat er geen suiker toegevoegd is. Ik heb daarom de voedingsinformatie eventjes bekeken en die heeft me echt zeer positief verrast.

Per 100 ml: energie 22Kcal, vet 0g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 0,6g, waarvan suiker <0,5 g, eiwitten 0g, zout 0,21g.
Aangelengd per 100 ml: 0Kcal, vet 0g, waarvan verzadigd 0g, koolhydraten 0g, waarvan suiker 0g, eiwitten 0g, zout 0g.

Serieus, I don’t get it.. Dit is gewoon mierzoet spul als je het puur zou drinken (tenminste, dat neem ik aan..). Hoe kan het dan dat er zo weinig suiker in zit? Ik ben geen voedingsdeskundige dus als iemand me hier meer over kan vertellen: ik ben één en al oor.

Kleine ranjaEr wordt aanbevolen om één hoeveelheid van dit spul aan te lengen met 100 delen water. Eén keer op het flesje knijpen moet dus genoeg zijn voor een glas ranja. Voor een groot glas ranja/een flesje vind ik dat één keer knijpen te weinig smaak geeft dus dan knijp ik twee keer.

Carvan Cevitam GO alternatief En ik moet toegeven: ik vind dit echt een lekker smaakje. Zoetig, fris, zomers en heel licht. Het is echt water met een smaakje en dat bevalt me heel erg goed. Ik vind dit flesje van Go Squeezy echt een heel erg goed Karvan Cevitam GO alternatief. Super betaalbaar, aan de ingrediëntenlijst te zien niet heel erg ongezond, en erg lekker. Dit flesje zit voortaan standaard in mijn tas wanneer ik ergens naartoe ga.

Zou jij een Karvan Cevitam GO alternatief willen proberen of houd je het toch liever bij de échte Karvan Cevitam?

Share:

17 Reacties

 1. 17 mei 2016 / 08:35

  Oh ik moet snel naar de action! Vind dit smaakje zo goed klinken :D

 2. 17 mei 2016 / 09:15

  Ik heb dit merk nooit geprobeerd, wel van de échte Carvan Cevitam, de smaak is prima. Wel vind ik hem te duur vergeleken met een normale siroop van hetzelde merk.

 3. 17 mei 2016 / 11:05

  oh wat lekker zeg! Echt super handig om mee te nemen!

 4. 17 mei 2016 / 13:22

  Ik ben tot nu toe wel een beetje merkvast wat limo betreft. Ik ben dol op citroenlimonade en die van Carvan Cevitam vind ik het lekkerste. Van andere merken smaakt het snel chemisch vind ik. Dit kleine flesje is inderdaad wel heel praktisch voor onderweg.

 5. 17 mei 2016 / 14:35

  Ik ben wel benieuwd naar dit! klinkt erg lekker.

 6. 17 mei 2016 / 19:26

  Ik had laatst juist die 2 andere smaken getest van Action :D Ik vond ze ook erg lekker en stuk goedkoper.

 7. 17 mei 2016 / 19:55

  Oeh ben komende week in de buurt van een grote action, ben toevallig net door die andere heen (moest ze testen voor karv zelf) en idd die zijn in verhouding met bv een grote fles best duur. Deze smaken spreken mij ook meer aan :)

 8. Antoinette
  24 juli 2016 / 21:01

  Ook wij zijn helemaal idolaat van deze smaken. Alledrie de smaken zijn top met de aardbeien watermeloen als favoriet. Een klein beetje in een glas aanlengen met koud water en hmmmmm wat een heerlijk drankje. Hoop dat die in het assortiment blijven bij de action.

 9. Ben
  12 september 2016 / 16:35

  Go Squeezy van Action is super en niet duur, Carvan Cevitam heeft de naam maar is gewoon te duur en over smaak valt niet te twisten

 10. Angela
  14 oktober 2016 / 10:57

  ik gebruik al een tijd de ranja flesjes van de action, inderdaad bij Alberthein zo’n € 3,- per stuk en bij de action €0,99 cent. en dan nog zonder suiker, en het smaakt eigen nog beter als die dure. 1 punt laatst kocht ik 5 flesjes met verschillende smaken. 2 flesjes gingen goed het 3e bij het openmaken ging lekken, heel mijn aanrecht onder, zo ook bij het 4e flesje, ik heb er nog 2 staan, ben benieuwd wat die doen, anders kan ik dit als klacht indienen bij de action, of kunnen jullie er nu vast na kijken, want het is recent nu 14-10-16 verder goed hoor!!

  • 14 oktober 2016 / 11:16

   Hallo Angela,

   Je hebt gereageerd op een blogartikel dat helemaal los staat van de Action of de producent van deze Ranjaflesjes. Ik heb ooit gewoon een artikel geschreven over deze ranjaflesjes omdat ik ze leuk vond. Ik kan je dus niet adviseren.

 11. 12 april 2017 / 07:57

  Ik gebruik het in me kwark, want ja ben toch aan het lijnen.
  Maar ken ik dan beter deze go squeezy nemen of de slimpie??

  • Meiss
   15 mei 2017 / 23:53

   In het ziekenhuis geven ze slimpie aan. (Obesitaskliniek)

 12. H.Schurmann
  2 mei 2017 / 16:44

  Ik ben heel enthousiast, lekkerder dan Caram Cevitan en veel goekoper!

 13. Hans
  2 mei 2017 / 16:50

  Ik ben zeer enthousiast, lekkerder dan Karvan Cevitam en met €0,99 veel goedkoper!

 14. Michiel
  9 juli 2017 / 19:40

  Als je voor echt “gezonde” ranja/siroop wilt gaan, moet je gewoon die van CoolBear kopen. Deze is in veel supermarkten gewoon verkrijgbaar en bij grotere supermarkten hebben ze deze ook een nog meer geconcentreerde “to go” variant.

Geef een reactie