Cat parents be like | 4x quotes

Cat parents be like | 4x quotes

Iedereen kent ze wel. De “… be like” quotes. Op die puntjes kan van alles staan: bloggers be like, albert heijn medewerkers be like, studenten be like, hipsters be like, managers be like en ga zo nog maar eventjes door. Maar vanaf vandaag bestaan er ook “cat parents be like..” quotes. Want ik verzon een aantal Nederlandstalige quotes die zo afkomstig kunnen zijn van zogenaamde kattenouders. Vandaag deel ik vier verschillende quotes die zeer herkenbaar zullen zijn voor vrijwel iedereen die zijn/haar leven deelt met een furry, fluffy vriendje of vriendinnetje.

Ik kan me er bij mensen zo aan ergeren wanneer ze mega luid zitten te smakken. Zoiets vind ik gewoon echt oprecht heel erg vies. Vlinder is ook ontzettend goed in smakken. Vaak horen we van een afstandje al dat mevrouw zit te eten. Noem het raar maar waar, want bij Vlinder vind ik het juist absoluut niet vies. Eerder ontzettend schattig.

Als Vlinder gaat spelen en echt helemaal los gaat, dan heeft ze volgens mij het gevoel dat ze aan het jagen is. En als katten gaan jagen, dan hebben ze de vreemde en tegelijkertijd hilarische eigenschap om met hun billen te gaan schudden. Ze maken zich op die manier als het ware klaar voor de aanval. Ik moet altijd zo vreselijk lachen wanneer Vlinder met haar dikke billen aan het schudden is. En já. ik als trotse poezenmom vind dan inderdaad dat ze minstens net zo goed is als Beyoncé.

 

Dit is er eentje waar ik écht om moet lachen. Wanneer ik op de WC zit en de deur nog op een kiertje staat, kan ik er vergif op innemen dat ik snel niet meer alleen zal zijn op het zogenaamde kleine kamertje. Vlinder vindt het namelijk maar wat leuk om een kijkje te komen nemen en me te vergezellen. Dat doet ze overigens niet alleen bij mij en mijn vriend. Toen ik een poosje geleden met een aantal vriendinnen aan het borrelen was, kwam ze ook gezellig bij een vriendin van me kijken. 

En last but not least een super toepasselijke quote. December is natuurlijk dé maand van de feestdagen. Sinterklaas, kerst en oud en nieuw zijn allemaal fijne dagen. Veel mensen beleven deze dagen op een speciale manier en dragen een soort warm en liefdevol gevoel met zich mee. Maar als ik heel eerlijk ben is iedere dag natuurlijk een feestdag met zo’n lieve poezenvriendin bij me in de buurt. Mijn kleine mevrouw flufbal geeft me namelijk iedere dag zo’n warm gevoel van binnen. 


Wil je meer van dit soort quotes zien? Ik deel deze “cat parents be like” quotes zo nu en dan op de Facebookpagina van MevrouwMiauw.

Welke quote is voor jou heel herkenbaar?

Share:

12 Reacties

 1. 18 december 2016 / 09:16

  Wat zijn ze leuk! En herkenbaar natuurlijk!Als ik in bed lig hoor ik ze ‘s nachts brokjes eten, dat geeft altijd een heel gezellig gevoel :)

  • 19 december 2016 / 21:31

   Ahhh dat klinkt heel erg fijn. Dat zal vast een heel gezellig en vertrouwd gevoel geven inderdaad.

 2. 18 december 2016 / 10:06

  Wat een onwijs leuke quotes heb je bedacht en ze zijn zó waar en herkenbaar! Onze poezenbeesten zijn ook ontzettend goed in smakken en vooral mevrouw Beer kan, zeker als ze geïrriteerd is, flink met haar billen schudden tijdens het lopen. En inderdaad, ook saaie dagen of zelfs te vroege ochtenden worden nog leuk met een kat erbij :)

  • 19 december 2016 / 21:34

   Hahaha, wat grappig dat mevrouw Beer met haar billen gaat schudden als ze geïrriteerd is. Wat zijn het toch bijzondere beestjes he. En zoals jij zegt: geen dag is saai met een kat in de buurt.

 3. 18 december 2016 / 17:47

  Jaaa die schuddende billetjes als ze aan het jagen zijn zooo schattig! <3

  • 19 december 2016 / 21:39

   Haha ik vind het ook altijd heel erg schattig en vooral: ontzettend hilarisch!

 4. Petra
  18 december 2016 / 21:42

  Dexter kan zich zo smakelijk wassen na het eten, hij wast dan zijn toet en je ziet dat het lekker was. Wist je dat het schudden van de billen komt doordat de kat op jacht heel vaak lang stil zit en zo maken ze de spieren los voordat ze in actie komen. Hele fijne feestdagen.

  • 19 december 2016 / 21:43

   Ja dat wassen doet die van mij ook. Ik heb gelezen dat ze dit doen om de geur van het eten van zich af te wassen zodat ze minder snel opgemerkt worden als prooi. Ook een leuk weetje toch? Zo wist ik echt niet dat ze met hun billen schudden om de spieren los te maken. Heel erg leuk dat ik dat nu weet. Ik wens jou en Dexter ook hele fijne feestdagen! <3

 5. 19 december 2016 / 16:29

  Aaah deze quotes zijn zo herkenbaar, haha! Vooral dat naar de wc gaan. Hier in huis kan je ook niet even alleen douchen, want mevrouw Pien wandelt gerust achter je aan de badkamer in en staart je aan vanaf de badrand terwijl je staat te douchen. Wiebelen met d’r billen is ze trouwens ook heel goed in.

  • 19 december 2016 / 21:44

   Wat gezellig dat Pien ook mee gaat als je gaat douchen. Dat doet Vlinder dan weer helemaal niet. Op de één of andere manier lijkt het alsof ze een beetje bang is voor de badkamer. Ze komt geregeld in de deurpost staan, kijkt een beetje rond en draait zich daarna meteen weer om.

 6. 20 december 2016 / 12:44

  wat een geweldige quotes haha heerlijk! alvast fijne dagen he meis!
  als ik ga samenwonen met mijn vriend willen wij ook een furry erbij nemen.. ik wil het liefst een grijze kat met een dikker toetje, die vind ik zo mooi

  • 20 december 2016 / 20:44

   Jij ook fijne feestdagen meis. Fijne he, om te dromen over een poes die je dan in huis wil nemen? Bedoel je met een dikker toetje een Brits korthaar? Ze zijn zó cute! <3

Geef een reactie