Catrice Tinted Lipglow Balm

Catrice Tinted Lipglow Balm

Ik heb echt een ziljoen lipproducten. Oke, dat is misschien lichtelijk overdreven maar ik heb zeker geen tekort, ik kan dagelijks kiezen uit een scala aan kleurtjes. Toch zijn er altijd bijzondere producten die nog niet in “lipstickstash”, zoals je dat dan lekker fancy zegt, zitten. Altijd leuk om dit soort producten dan uit te proberen en te testen en te beoordelen of ze onderdeel van mijn lipstickstash mogen worden. Zo was het ook de beurt aan de Catrice Tinted Lipglow Balm.

catrice-lipglow2Over de huls van deze lipstick hoor je me in ieder geval niet klagen. Ik vind de roze metallic huls met de zilveren letters er super luxe uitzien. Daar scoort dit product wat mij betreft alvast punten mee. De fel roze punt van de Catrice Tinted Lipglow Balm trekt ook zeker de aandacht.

catrice-lipglow4De Catrice Tinted Lipglow Balm is een lippenbalsem die de natuurlijke kleur van je eigen lippen zou moeten versterken. Daardoor zou er een subtiel roze tintje op de lippen ontstaan. Hoe subtiel de tint is, is volledig afhankelijk van de pH-waarde van je huid van je lippen.

catrice-lipglow-collageLinks zonder Catrice Tinted Lipglow Balm, rechts met Catrice Tinted Lipglow Balm

Zoals je op de foto’s kunt zien, zorgt de Catrice Tinted Lipglow Balm bij mij inderdaad voor een roze tintje op mijn lippen. Geen knalroze tint, maar wel een subtiele roze gloed. Daarnaast zijn mijn lippen ook wat meer glimmend, dus met die glow zit het ook wel goed. Het zorgt voor een kleine boost. Mijn gezicht ziet er door dit product iets levendiger uit.

Catrice Tinted Lipglow Balm conclusie

catrice-lipglow3

 

Dit mooi vormgegeven product van Catrice doet wat het belooft: het zorgt voor een roze tintje en voor een glow effect. Het is geen lipstick, dus qua houdbaarheid kun je ook niet verwachten dat je lippen er na een hapje en/of drankje nog zo uitzien. Dat is dus ook niet het geval. Als je op zoek bent naar een lippenbalsem die comfortabel (verwacht qua verzorging trouwens geen wonderen van deze lippenbalm) aanvoelt en er voor zorgt dat je lippen een kleur-boost krijgen dan is dit een fijn product.

De Catrice Tinted Lipglow Balm is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor €4,99

Heb jij een lippenbalsem die zich aanpast aan de PH-waarde van je lippen?

Share:

9 Reacties

 1. 12 oktober 2016 / 08:08

  Dat klinkt als een fijn product. Ik vind de kleur heel mooi subtiel!

 2. 12 oktober 2016 / 08:43

  Ik ben hier zelf niet zo van, maar gelukkig doet hij wat hij belooft :)

 3. 12 oktober 2016 / 15:05

  Ik vind het er wel leuk uitzien, zo’n niet opvallende kleur :)

 4. 12 oktober 2016 / 18:49

  Het ziet er zeker een fijn product uit, maar ik hou wel van wat meer dekkende lipproducten! :-)

 5. 12 oktober 2016 / 19:17

  Ik kende dit product van Catrice niet, ik hou wel van wat meer dekking ook als het gaat op een balm.

 6. 13 oktober 2016 / 19:22

  Wauw, wat ziet de huls er mooi uit! Alleen al vanwege de mooie huls zou ik deze balm al willen kopen, haha.
  Je foto’s zijn trouwens ook echt prachtig!

 7. 14 oktober 2016 / 20:55

  Mooie subtiele kleur. Toch heb ik zelf liever een intense lipstick. Een balm laat ik toch sneller liggen.

Geef een reactie