Catrice ultimate lipglow

lovelowbudget collage 2

Vandaag een artikel over mijn favoriete lipproduct met een kleurtje, de catrice ultimate lipglow. Een fel rood/oranje doorzichtige lipstick. Ik heb dit product al vrij lang in mijn bezit, dus ik vond het wel tijd om hier een artikel over te schrijven. 

Ik vind de verpakking van deze lipstick erg leuk. De metalic huls is lekker strak. Dat CATRICE telkens in het roze aangeduid staat op de verpakking zorgt er voor dat dit product er modern uit ziet. De onderkant van de lipstick is doorzichtig roze en wanneer je de dop van de lipstick afhaalt zie je dat Catrice zelfs aan de kleinste details heeft gedacht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze ultimate lipglow stick is maar in één kleur te krijgen, “010 One Shade Fits All”. De naam verklapt de werking van het product al een beetje..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Catrice beschrijft dit product als volgt:

Eén kleur voor iedereen! De transparante textuur van CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look. De Lip Glow reageert op de pH-waarde van je lippen en intensiveert de natuurlijke kleur van je lippen. Gegarandeerd een 100% individuele kleur.

Klinkt dat niet als muziek in de oren? Verzachten, glanzen en een mooie natuurlijke kleur. Dit ziet er bij mij als volgt uit:

catrice lipstick collageMijn lippen zonder product – lipstick aanbrengen – mijn lippen met de Catrice ultimate Glow

Het is momenteel absoluut mijn favoriete lipproduct. Waarom? Mijn lippen hebben geen duidelijke contourlijnen, wat het lastig maakt om mijn lippen netjes te stiften. Bij dit lipproduct hoef ik me geen zorgen te maken over of het product wel netjes zit. Dat zit ‘ie namelijk altijd wel. Daarnaast vind ik dat mijn lippen gewoon een ontzettend frisse kleur krijgen van dit product én ze worden tegelijkertijd inderdaad voelbaar gevoed.

De Catrice ultimate lipglow is voor €4,99 te koop bij Kruidvat en Trekpleister filialen. €4,99 vind ik absoluut een koopje voor zo’n fijn lipproduct.

12 Reacties

 1. 27 mei 2014 / 09:16

  Ik vond de kleur een beetje eng eruit zien, maar het resultaat is wel erg mooi!

 2. 27 mei 2014 / 10:38

  De kleur van de lipstick ziet er een beetje raar uit maar hij staat je wel heel erg mooi <3

 3. 27 mei 2014 / 11:34

  Ziet er mooi uit! Ik heb ook zo’n soort lipstick, heel mooi maar er zit een heel vies smaakje aan, zo zonde!

 4. 27 mei 2014 / 12:10

  Fijn dat je er tevreden mee bent! :-)
  Ik volg je nu ook op Bloglovin’ en ik zag dat ik net je 200ste volger ben! Gefeliciteerd! :-)

 5. 27 mei 2014 / 14:16

  Ik vind dat deze lipstick er zo gaaf uitziet! Hij staat je mooi!

 6. 27 mei 2014 / 15:06

  Ik stond op het punt om deze te kopen, maar had die toch maar weer teruggelegd. Nu neig ik er weer naar… :p

Geef een reactie