Catrice Ultimate Stay Red Red Shine lipstick

Catrice Ultimate Stay Red Red Shine Laatst toen ik mijn lipsticklade opentrok (die lade is overigens echt een enorme rotzooi en moet nodig “uitgemest moet worden, maar dat terzijde) viel mijn oog op een lipstick die ik helemaal vergeten was. Ik had hem van de zomer een keer gekocht toen er een actie was met Catrice lipsticks maar ik was echt helemaal vergeten dat dit exemplaar in mijn lade lag te wachten om gereviewd en gebruikt te worden. Hij lag te wachten om te mogen stralen op mijn lippen. Wachten wordt beloond zegt men, dus ik liet mij verassen door de Catrice Ultimate Stay Red Red Shine lipstick.

Catrice Ultimate Stay Red Red Shine De Ultimate Stay lipsticks van Catrice zitten in een semi mat zwarte huls. De huls zelf is van metaal. Daardoor voelt het product zwaarder aan en heb ik het gevoel dat ik op het gebied van kwaliteit een prima lipstick te pakken heb.

Catrice Ultimate Stay Red Red Shine catrice lipstickZoals ik al schreef, gaat het vandaag om de Ultimate Stay Red Red Shine lipstick. Deze kleur heb ik in de zomer gekocht en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik hem nu, met het koudere en grauwere weer, ook zou kopen. Ik neig momenteel meer naar donkerdere kleuren en Red Red Shine is zeker geen donkere herfstkleur.

catrice lipstick swatchToen ik deze swatch maakte, stond ik bijna met open mond te kijken. De pigmentatie is zo ontzettend goed en de kleur is mooier dan ik had verwacht: niet rood-rood maar er zit een roze tint in waardoor de kleur een stuk warmer overkomt. Wauw, wat vind ik dit mooi!

full face lipstickEn ook op mijn mond komt de kleur ontzettend goed tot haar recht. De lipstick brengt wat stroef aan en ik vind de vorm van de lipstick zelf niet heel erg praktisch maar daar staat tegenover dat de lipstick echt ontzettend goed gepigmenteerd en longlasting is. De rode kleur maakt me misschien wat bleek, maar doordat er ook nog een roze gloed in deze kleur zit, kan ik het naar mijn idee best goed hebben. De lipstick heeft een fijne, lichte vanille geur die prettig is met het aanbrengen van de lipstick maar niet heel erg aanwezig.

Conclusie Catrice Ultimate Stay Red Red Shine

Catrice Ultimate Stay Red Red Shine Ondanks het feit dat ik deze lipkleur nu niet zou kopen, ben ik wel ontzettend blij met deze lipstick. Het was echt een kleine verassing dat deze rode shiner op mij lag te wachten in mijn lade. De kleur is ontzettend intens en blijft met eten en drinken echt wel 5 uur zitten. Dat weegt veel zwaarder dan de minpuntjes: ik vind de vorm van de lipstick namelijk niet heel erg praktisch om mooi op de lippen aan te brengen, de lipstick brengt wat stroef aan en drogen mijn lippen wel wat uit. Die dingen neem ik allemaal voor lief want deze lipstick is echt ontzettend mooi!

Deze Catrice Ultimate Stay Red Red Shine lipstick is voor €4,99 te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Tip: momenteel is er een actie bij de Kruidvat waarmee je twee Catrice producten voor €6,00 kunt kopen.

Wat voor lipkleuren draag jij graag in de herfst?

Share:

15 Reacties

 1. 10 oktober 2015 / 07:28

  Yayyy Sara je maakt mij altijd blij met rode lipsticks. Ik denk dat ik dat van m’n moeder heb geërfd ;) die draagt al rode lipstick sinds jaar en dag en zal daar denk ik nooit mee stoppen. Ze zegt altijd dat als ze in het bejaardenhuis zit ik moet zorgen dat haar lippen zijn gestift. Haha. Deze heeft een beetje een roze ondertoon? Ik vind ‘m je heel erg mooi staan. Ik ben meer van de oranje ondertonen geloof ik, maar a girl can never have enough lipsticks. En jaaaa leuke Catrice-aanbieding!

 2. 10 oktober 2015 / 07:56

  Ik vind deze kleur je héél erg mooi staan joh! Hij lijkt wel een beetje op Mac Red als ik het zo inschat (en dat is één van mijn favorieten) dit is echt een mooi budget alternatief!

 3. 10 oktober 2015 / 08:48

  Een schitterende kleur Sara die je goed kan hebben! ;-) Xx

 4. 10 oktober 2015 / 09:30

  Oh my, I just loveeeee this colour! Het staat je ook ontzettend goed <3

 5. 10 oktober 2015 / 10:48

  Oeh wat een mooie kleur, hij staat je super goed!

 6. 10 oktober 2015 / 19:39

  Wat een mooie kleur, staat je erg goed!

 7. 11 oktober 2015 / 10:01

  Ziet der echt een mooi lippenstift uit. Maar ik zelf ben niet voor lippenstift die rood is. Ik weet eigenlijk ook niet waarom maar ik vind het gewoon niet echt mooie passen bij me.☺

 8. 11 oktober 2015 / 11:12

  wat een mooie kleur is dit, zelf draag ik graag rode lipstick …maar momenteel heb ik wat donkerdere naar bruin neigende kleuren, die ik erg mooi vind

 9. Mimi Hobs
  11 oktober 2015 / 11:33

  Wauw wat een mooie lipstick. Hij staat je echt prachtig!

 10. 11 oktober 2015 / 18:51

  Wat een mooi kleurtje! Ik ben echt dol op de Ultimate stay lijn van Catrice, vind ze zelfs fijner dan de Ultimate colour haha

 11. 11 oktober 2015 / 21:05

  Wauw, wat een prachtige kleur zeg! Hij staat je echt heel mooi en mijn complimenten voor je prachtige foto’s. :-) Vind die van jou altijd het mooist om te zien!
  liefs

  • 11 oktober 2015 / 21:06

   Wauw wat een gruwelijk mega xxxxxl compliment. Dankjewel

Geef een reactie