Contact

Mailtjes ontvangen vind ik altijd leuk. Mails van lezeressen en/of bedrijven worden altijd met veel liefde en aandacht gelezen en beantwoord door mij. Mocht je contact met mij op willen nemen om:

pootje klein Een product te laten reviewen?*
pootje klein Mij op de hoogte te houden van ontwikkelingen van fijne dierproefvrije merken?
pootje klein Een advertorial op mijn site te plaatsen?*
pootje klein Een winactie organiseren op mijn blog?
pootje klein Een leuke samenwerking op te starten?
pootje klein Mij van een goede tip te voorzien?
pootje klein Mij een compliment te willen geven?
pootje klein Gewoon een gezellig berichtje te sturen?
pootje klein Een andere reden?

Dan nodig ik je van harte uit om onderstaand contactformulier in te vullen. Mocht je liever direct naar mijn mail adres mailen, dan kan het mailtje verstuurd worden naar: contact@mevrouwmiauw.nl

Ik probeer mijn mails doorgaans binnen drie dagen te beantwoorden. Mocht je binnen drie dagen geen antwoord hebben ontvangen, dan zou het kunnen zijn dat er iets mis is gegaan met ontvangen van het bericht. Ik raad je aan om dan nogmaals contact met mij op te nemen.

* Lees, voordat je contact met me opneemt, even de voorwaarden die beschreven staan in mijn disclaimer. Hier wijk ik niet van af.

Belangrijk: Ik review enkel producten waar ik 100% achter sta. Wat cosmetica betreft richt ik me sowieso op dierproefvrije cosmetica. Hierbij geef ik de voorkeur aan (grotendeels) natuurlijke vegetarische/veganistische cosmetica. Wat fashion betreft wil ik me enkel richten op diervriendelijke en duurzame fashion. Wanneer ik een product ontvang ter review, zal ik hier altijd mijn eerlijke mening over publiceren. Producten die ik fijn vind, zal ik goed in de spotlights zetten. Dit houdt in dat ik, naast het schrijven van een artikel, deze producten vaak ook terug laat komen op mijn Instagram account en in verzamel blogposts waarbij ik schrijf over meerdere fijne producten. Het toesturen van producten op eigen initiatief geeft geen garantie voor een artikel/social media post.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw website

Onderwerp

Jouw bericht