Decoratie items van de “100 nieuwste” van de Action

Decoratie actionHet doorspitten van de “100 nieuwste” op de website van de Action is echt een gewoonte geworden. Ik kijk vrijwel iedere dag of er leuke nieuwe dingen aan het assortiment van de budgetwinkel is toegevoegd. Lang niet iedere dag is het kassa, maar soms zie ik echt dat er een hele stroom aan leuke dingen is binnen gekomen. Gisteren viel me op dat er een heel aantal leuke decoratie spulletjes zijn binnen gekomen en in de winkel staan te wachten op een fijn huisje. Vandaag laat ik je een aantal leuke decoratie items zien die ik gisteren tussen de 100 nieuwste op de website van de Action zag staan.

Decoratie Action

dekens
Dekentjes zijn altijd fijn. Vooral nu het buiten toch nog ontzettend koud is. Het liefst kruip ik iedere avond op de bank onder een dekentje. Ja, dekentjes zijn echt mijn vrienden. Deze dekentjes zijn naast fijn ook heel erg leuk. Vooral het blauwe dekentje vind ik heel erg mooi. Voor deze woondeken betaal je €6,95.

kandelaar

Als ik aan een kandelaar denk, dan denk ik aan een kandelaar voor lange kaarsen. Toch bestaan er natuurlijk ook kandelaren voor rustieke kaarsen en daar zijn deze leuke exemplaren een voorbeeld van. Ze zijn van cement en verkrijgbaar in drie kleuren. Je betaalt €1,95 voor één kandelaar.

potje schelpjes

Als je nog op zoek bent naar decoratie voor op een wandplankje, voor op een kastje, voor op een dienblad of voor een andere plek dan zijn deze potjes met kurken dop en gevuld met schelpjes natuurlijk ontzettend leuk. Als jij de kolder al in de kop hebt en het huis summerproof wilt maken dan zijn deze flesjes gevuld met schelpjes een goed begin. Je betaalt €0,65 per flesje met schelpjes.theelichthouderDeze theelichthouders zijn niet alleen leuk door de vormpjes op het glas maar ook door de gouden hengsels. Deze theelichthouders kunnen mooi staan op een dienblad of een kastje, maar ze kunnen dus ook opgehangen worden aan het hengsel. Monteer een mooie haak aan de muur en hang één of meerdere van deze theelichthouders op. Dat zal vast heel erg sfeervol zijn. Deze theelichthouders kosten €2,69 per stuk. theelichtjes
Maar er zijn ook een aantal andere theelichthouders toegevoegd aan het assortiment van de Action. Het linker exemplaar is een simpel glazen potje versierd met kant. Deze theelichthouder kost €0,79. De blauwe en roze uiltjes hebben echt mijn hart gestolen. Helaas passen de kleuren niet helemaal bij het interieur dat ik heb, maar als het wel zou passen dan wist ik het wel. Deze uiltjes theelichthouders kosten €0,69 cent per stuk.vaasjesEn dan komen we aan bij mijn kleine verslaving: vaasjes. Oh ik ben dol op vaasjes en deze zijn ook weer ontzettend mooi. Grijze en witte exemplaren waar onderaan “handmade” staat. De grote vazen zijn 32.5 cm hoog en kosten €4,95 per stuk en de kleinere exemplaren zijn 20.5 cm hoog en kosten €2,95.

Voor welk van de bovenstaande items ga jij deze week een bezoekje brengen aan de Action?

Share:

13 Reacties

 1. 1 maart 2016 / 08:13

  Leuke items! Vooral die uiltjes zijn zo ontzettend mooi!

 2. 1 maart 2016 / 09:24

  Action is sowieso de beste! Leuke items inderdaad, de laatste vaasjes zou ik ook kopen. Misschien dat ik er wel even voor ga kijken:)

 3. 1 maart 2016 / 09:43

  Ik ben gek op dekentjes, en die uiltjes zijn ook zo leuk! Snel weer eens naar Action.

 4. 1 maart 2016 / 10:36

  De vaasjes en de kandelaars zijn wel erg leuk!

 5. 1 maart 2016 / 12:26

  Heel herkenbaar ik kijk die lijst ook een paar keer per week door haha er komen ook vaak zo snel weer nieuwe spullen bij! Ik vind de collectie nu een beetje tegenvallen, ik houd niet zo van gekleurd steen en glas. Super leuk artikel!

 6. 1 maart 2016 / 12:31

  Wat een leuke hebbedingetjes! Ik kijk eigenlijk nooit op de website van Action, dus ik wist ook niet dat ze daar hun nieuwe items/producten op zetten. Die website ga ik even in de gaten houden!

 7. 1 maart 2016 / 13:06

  De kurken met schelpen zijn zo super schattig, ik hou van schelpen het doet me zo erg aan het strand denken!

 8. 1 maart 2016 / 15:44

  Mooie decoratie. Zo grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die kijkt naar hun 100 nieuwste. Die uiltjes theelichthoudertjes zijn zo leuk.

 9. 1 maart 2016 / 16:43

  Er zitten leuke dingen tussen. Zal een keertje moeten langsgaan.

 10. 1 maart 2016 / 19:28

  Oh ik ben ook echt dol op vaasjes! Kan er nooit genoeg hebben hihi. Super leuke items zitten er weer tussen!

Geef een reactie