MevrouwMiauw.nl = dierproefvrij

Sinds 24 april 2016* blog ik, wanneer het op cosmetica aankomt, enkel nog over dierproefvrije producten. In mijn optiek is het helemaal niet nodig om op dieren te testen. Cosmeticaproducten zijn luxeproducten. Door over het thema dierproeven na te denken, gaven cosmeticaproducten die niet dierproefvrij waren mij juist helemaal geen luxegevoel meer maar eerder een enorm schuldgevoel. Het voelde voor mij heel erg fout om mezelf te verwennen met cosmeticaproducten terwijl er ook veel leed achter schuilt.

Dierproefvrij in alle prijsklassen

Ik blog over dierproefvrije cosmetica in allerlei verschillende prijsklassen. Door ook te bloggen over goedkopere dierproefvrije cosmetica, wil ik laten zien dat dierproefvrije cosmetica helemaal niet duur hoeft te zijn. Sterker nog: het kan gewoon ontzettend fijn geprijsd zijn.

Ben je benieuwd hoe ik beoordeel of een product dierproefvrij is? Dan kun je dit artikel nog even lezen. Dit artikel heb ik geschreven om zo transparant mogelijk te zijn over dit onderwerp.

*Op 24 april 2016 ging MevrouwMiauw.nl online. Voor die datum blogde ik op lovelowbudget.nl. De artikelen van lovelowbudget.nl zijn allemaal mee verhuisd naar MevrouwMiauw. Op lovelowbudget.nl zijn ook artikelen gepubliceerd over producten die niet dierproefvrij zijn. Niet alle artikelen die op MevrouwMiauw.nl staan, zijn dus dierproefvrij. Alle beauty gerelateerde artikelen na 24 april 2016 gepubliceerd online zijn gekomen, zijn wel  dierproefvrij.