Disclaimer

Ik span me in om de inhoud van https://mevrouwmiauw.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Voor op https://mevrouwmiauw.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MevrouwMiauw nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Het overgrote deel van de afbeeldingen die op MevrouwMiauw.nl verschijnen, maak ik zelf. Alle rechten van deze afbeeldingen maar ook van de geschreven teksten liggen bij MevrouwMiauw.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van tekst en/of beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MevrouwMiauw. Wanneer de afbeeldingen niet door mij zelf gemaakt zijn, wordt er altijd gebruik gemaakt van gratis/gekochte stockphoto’s.

Advertorial

Op MevrouwMiauw.nl verschijnen zo nu en dan advertorials. Deze advertorials zullen alleen geplaatst/gemaakt worden als ik volledig achter de inhoud sta. Een advertorial is te herkennen aan het zinnetje “dit is een gesponsord artikel” dat onderaan de tekst vermeld staat.

Ik plaats geen d0-follow links in advertorials. Dit is officieel niet toegestaan en kan nadelige gevolgen hebben voor mijn ranking in Google. 

Ontvangen producten

Op MevrouwMiauw.nl verschijnen tevens artikelen over producten die ik heb ontvangen. Wanneer het een artikel betreft met een product dat ik ontvangen heb, is dit artikel te herkennen aan het envelopje (✉) dat rechtsonder de tekst vermeld staat.

Ik plaats geen d0-follow links in artikelen die ik heb geschreven over ontvangen producten. Dit is officieel niet toegestaan en kan nadelige gevolgen hebben voor mijn ranking in Google. 

Affiliate links

Ik ben lid van een affiliate programma. Wanneer ik naar een webshop link en een bezoeker op deze link klikt, komt deze bezoeker op de webshop via een speciale link met mijn naam of code erin. Wanneer de bezoeker dan een aankoop doet, krijg ik een percentage van het bedrag dat uiteindelijk besteed is. Als bezoeker merk je er verder niets van, de prijzen in de webshop blijven altijd hetzelfde. 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met me opnemen.