Dr. Organic Sea Butter producten

Dr. Organic Sea Butter producten

Rond de kerstdagen (dat lijkt alweer twintig jaar geleden!) werd ik verrast toen de postbode een heerlijk geurend pakketje af kwam leveren. Zelfs toen de doos nog niet open was, rook ik dat dit een feestje moest zijn. Geen zware geur maar een subtiele, zachte, zoete geur. Toen ik het pakketje uitpakte, zag ik een mooie giftbox met drie producten van de Sea Butter lijn van Dr. Organic. Ik denk dat de kerstman stiekem een kijkje had genomen op de badkamer en had geconcludeerd dat mijn benen aan een grondige verzorgingsbeurt toe waren. Want waar ik mezelf eerst netjes iedere dag van onder tot boven insmeerde met lekker voedende bodylotion doe ik het nu vrijwel nooit meer. En geloof mij: dat is te zien. Werk aan de winkel dus..

Dr. Organic Sea Butter Body Scrub

Let’s begin met een scrubbeurt. Deze scrub is mild. Heel erg mild. Zo mild dat ik de scrubkorreltjes amper kon ontdekken. Een scrub mag van mij vaak iets steviger zijn, maar de geur van deze scrub maakt alles goed. Maar ik ben dan ook dol op verzorgingsproducten waar amandel in verwerkt zit.

Ingrediënten

Aloe barbadensis bladsap, Glycerine, Aqua, Magnesium aluminiumsilicaat, Glycerylstearaat SE, Butyrospermum parkii (Shea) boter, Cetylalcohol, Prunus amygdalus dulcis (zoete amandel) olie, Cocos nucifera (kokos) olie, Perliet (vulkanisch gesteente), Benzylalcohol, Parfum, Carica papaya fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Chenopodium quinoa zaad extract, Avena sativa (Haver) pitmeel, Xanthaangom, Natriumhydroxide, Citroenzuur, Dehydroazijnzuur, Natriumbenzoaat, Kalium sorbaat, Linalool, Benzylsalicylaat, Benzylbenzoaat, Benzylcinnamaat.

Dr. Organic Sea Butter Wonder Oil

Mijn benen begonnen spontaan te spinnen (zoals een kat doet dus, van genot) toen ik dit flesje met wonderolie tevoorschijn haalde. Maar het mooie is dat niet alleen mijn benen kunnen genieten van deze olie. Ook de rest van mijn lichaam, handen, nagelriemen en zelfs mijn krullende lokken kunnen verzorgd worden met dit product. Het product doet wat het moet doen en gaat de strijd aan met de droogte terwijl het lekker snel intrekt. Lekker multifunctioneel dus. En weer die heerlijke amandelgeur. Love it!

Ingrediënten

Helinthus annuus (Zonnebloem) zaadolie, Prunus amygdalus dulcis (zoete amandelolie), Parfum, Shea butter ethylesters, Butyrospermum parkii (Shea) boter, Triticum vulgare (tarwe) kiemolie, Olea europaea (olijfolie) fruitolie , Retinylpalmitaat, citroenzuur, Linalool, benzylsalicylaat, benzylbenzoaat, benzylcinnamaat, citronellol.

Dr. Organic Sea Butter Skin Lotion

En dan deze heerlijke bodylotion. Door dit product ben ik echt weer vaker bodylotion gaan gebruiken. Niet alleen omdat het zorgt voor een gladdere huid maar ook omdat de geur de hele dag subtiel aanwezig blijft. Als ik mezelf heb ingesmeerd met deze bodylotion denk ik iedere dag wel een aantal keer: hey wie ruikt daar zo lekker? Om vervolgens te concluderen dat ik het zelf ben. Zó lekker.

Ingrediënten

Aloe barbadensis bladsap, Aqua, Butyrospermum parkii (Shea) boter, Cocos nucifera (Kokos) olie, Glycerylstearaat SE, Cetylalcohol, Glycerine, Theobroma cacao (Cocoa) zaadboter, Parfum, Benzylalcohol, Cetearylalcohol, Carica papaya fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Chenopodium quinoa zaad extract, Cetyl hydroxyethylcellulose, Salicylzuur, Xanthaangom, Myristyl myristaat, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Linalool, Benzyl salicylaat, Benzyl benzoaat, Benzyl cinnamaat. 

Conclusie dr. Organic Sea Butter producten

Alleen al voor de geur zou ik deze producten opnieuw kopen. Maar dat was inmiddels misschien al wel duidelijk. Ook over de werking van de producten ben ik echt tevreden. De scrub had van mij wat “steviger” mogen zijn. Maar dat is dan ook het enige minpuntje wat mij betreft.

Deze geschenkset is voor €14,99 te koop bij Holland & Barrett

Ben jij ook zo dol op amandelgeur?

Terugvinden via Pinterest? ↓ 

Share:

6 Reacties

 1. 8 februari 2019 / 07:41

  Geurtjes zoals deze zijn inderdaad heerlijk in de winter. De Wonder Oil lijkt me erg handig. Liefde voor zulke multifunctionele producten. Wat blijft Dr. Organic toch een fijn merk.
  Ik smeer me trouwens ook zelden in met bodylotion. Ain’t nobody got time for that. De Body Conditioners van Lush vind ik handig, die gebruik je onder de douche al. En Scrubee, uiteraard. ♥

 2. 8 februari 2019 / 08:00

  Dit lijken mij heerlijke producten! 🙂

 3. 8 februari 2019 / 13:51

  Ze staan nog op me te wachten, ik ben er nog niet aan toegekomen. Maar ik ben heel benieuwd, want ik ben dol op shea!

 4. Romy
  8 februari 2019 / 17:53

  Dat klinkt zeker als een heerlijke lijn! Amandelgeur vind ik sowieso geweldig, maar de producten klinken ook nog eens heel erg fijn ❤ Ik kan me voorstellen dat je heel blij wordt van een verzorgingsbeurt met deze fijne producten 🙂

 5. 9 februari 2019 / 08:27

  Oooh dat lijken me echt zaaalige producten! Bij mij is het insmeren er ook wat bij ingeschoten de laatste tijd en ik ben wel op zoek naar heel fijne producten voor als mijn huidige lotion op is. Ik ben ook echt gek op amandel! Heb zo’n olie met amandel voor m’n gezicht en dat ruikt echt goddelijk!

 6. 20 februari 2019 / 21:54

  Als die scrub iets grovere scrubkorrels had, had ik hem zeker gewild! Ik ben dol op sheaboter producten. Die olie klinkt ook megafijn, daar ben ik ook zo’n fan van. Het smeert gewoon zoveel fijner dan een bodylotion!

Geef een reactie