Dr. Organic Vitamine E crème

Dr. Organic Vitamine E crème

Je hebt allerlei verschillende soorten crème voor allerlei verschillende soorten huidtypen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik gezegend ben met een vrij gemakkelijke huid. Oke, mijn t-zone wil af en toe nog weleens gaan glimmen, en ik heb soms ook last van onzuiverheden maar daar is alles dan ook mee gezegd. Een droge/trekkerige huid is voor mij volledig onbekend. Mijn zusje daarentegen heeft een behoorlijk gevoelig huidje en het leek me daarom leuk om het vandaag eens anders aan te pakken. Deze review is namelijk op basis van de mening van mijn zusje. Zij gebruikt de Dr. Organic Vitamine E crème namelijk juist voor onder andere haar droge/trekkerige huid.

Dr. Organic Vitamine E crèmeDe Dr. Organic Vitamine E crème is een crème die gebasseerd is op, je raadt het al, vitamine E. Deze crème zou vochtregulerend en herstellend moeten werken en zou een goede crème zijn voor striae, littekens en een zeer droge of rijpere huid. Deze crème van Dr. Organic komt in een glazen pot waar 50 ml product in zit. Een behoorlijke hoeveelheid waar je lekker lang mee kunt doen.

vitamine e creme4Zoals ik al schreef, zal deze review op basis van de ervaringen van mijn zusje zijn. Zij heeft namelijk een droge huid en daar is deze crème dus erg geschikt voor. Mijn zusje gebruikt de vitamine E crème nu een tijdje: zo’n 3 maanden. Ze gebruikt deze crème niet dagelijks maar enkel wanneer haar huid droog aanvoelt of wanneer ze wat droge plekjes ontdekt. Deze bevinden zich vaak rond haar mond. Ze brengt de crème dan ‘s avonds aan. Ze verwacht dat ze deze crème in de winterperiode wel iedere avond zal gebruiken, omdat haar huid (net als bij velen) juist in die periode droog wordt en trekkerig aanvoelt.

vitamine e creme5De substantie van de crème is niet dun maar ook niet dik. “Niet te dun maar ook niet te dik” zoals mijn zusje zei. De crème trekt vrij snel in en zorgt er voor dat haar huid goed gevoed wordt zodat deze ‘s morgens lekker zacht aanvoelt. Ze merkt ook dat het zorgt voor een snellere genezing van de huid en dat rode plekjes en littekentjes sneller verdwijnen.

Ze gebruikt de Dr. Organic Vitamine E crème in combinatie met de vitamine E olie van Dr. Organic. Dit vindt ze ook een echte aanrader. Eén à twee keer per week smeert ze haar gezicht in met deze olie. De huid voelt daarna heerlijk gehydrateerd aan. De olie is zuinig in gebruik: 1 tot 2 druppeltjes zijn genoeg voor het hele gezicht. Ze omschrijft deze olie als een echte oppepper voor het gezicht.

Dr. Organic Vitamine E crème conclusie

Dr. Organic Vitamine E crèmeMijn zusje met haar droge huid vaart wel bij deze crème. De crème heeft een fijne substantie die snel intrekt, zorgt er voor dat de huid lekker zacht en gehydrateerd aanvoelt en heeft een genezende werking voor wondjes, rode plekjes en littekens. Nu ik weet dat mijn zusje ervaart dat littekentjes ook sneller wegtrekken, ga ik zeker ook gebruik maken van deze crème. Ik heb namelijk hier en daar wat littekentjes die ik graag zie verdwijnen.

De Dr. Organic Vitamine E crème is voor €10,99 zowel online als in de winkels te koop bij Holland & Barrett (ook wel de Tuinen). Momenteel is daar de actie dat het tweede product voor de halve prijs is.

Heb jij weleens last van een droge en trekkerige huid?

Share:

10 Reacties

 1. 28 juli 2016 / 06:53

  Deze crème lijkt me ook heel fijn. Ik heb ook last van een droge huid en wat littekentjes. Fijn review!

 2. 28 juli 2016 / 09:06

  Heb ook een keer zo’n creme van dit merk met honing geur gehad, die was zoo lekker! Ik geloof wel dat deze fijn is :)

 3. 28 juli 2016 / 09:47

  Super leuk dat je zusje een product voor je blog heeft gereviewd. Zelf heb ik (vooral in de winter, nu gelukkig iets minder) ook snel last van een droge huid. Dit soort producten zijn voor mij dan ook vaak een uitkomst. Wat heeft de crème trouwens een lekker betaalbaar prijsje, ideaal!

 4. 29 juli 2016 / 08:44

  Ik ben ook bekend met een droge en soms trekkerige huid helaas. Deze lijkt mij ook erg fijn.

 5. 29 juli 2016 / 18:35

  Ik vind de substantie ook zo speciaal. Ik verwachtte een dikke crème, maar hij is heel apart. Zulke fijne producten van Dr. Organic!

 6. 2 augustus 2016 / 13:13

  Ik koop dit altijd in een actie, dat scheelt gewoon veel :) Ik vind het wel een super leuk merk!!

 7. 6 augustus 2016 / 19:00

  Wat een fijne review… Klinkt als een erg goed product.

 8. Poes
  9 september 2016 / 00:15

  Ik vond het echt superleuk en informatief om te lezen. Je geeft supernuttige informatie waar ik echt iets mee kan. Bedankt!

Geef een reactie