Dr. van der Hoog – vitaliserende scrubcrème & masker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een tijdje geleden kocht ik dit maskertje bij de op = op voordeelshop. Ik meen me te herinneren dat ik er toen €1,00 voor heb betaald. Ik had nog nooit een maskertje van dr. van den Hoog geprobeerd dus ik was erg benieuwd naar de werking.

De verpakking is opgedeeld in twee zakjes. Het bovenste zakje is de verpakking waar de scrub in zit, het masker zit in het onderste zakje. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beide producten (scrub en masker) beloven dus een vitaliserende werking te hebben voor je huid. Door de edelsteen genaamd rhodoliet zou je huid voorzien moeten worden van nieuwe kracht en energie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Let’s start. Ik begin, logischerwijze, met de scrub. Een crèmeachtige substantie waarin fijne scrubkorreltjes verwerkt zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen prachtige selfie waarop te zien is dat de scrub op mijn gezicht zit.

De scrub brengt gemakkelijk aan, scrubt fijn en de korrel is zeker niet te grof voor een normale huid. De scrub prikt een beetje op wondjes, dit vind ik altijd wel een prettig gevoel. Op die manier heb ik altijd het idee dat het product sowieso iets doet. Na het scrubben voelt mijn gezicht zacht aan, klaar voor een maskertje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het maskertje is lekker romig en dik. Ik vind de structuur van dit masker erg prettig. Wanneer een maskertje te dun of te dik is brengt het niet gemakkelijk en fijn aan. Dit masker brengt echter heerlijk aan. Ik heb het masker lekker over mijn gezicht uitgesmeerd. De geur van het masker vind ik niet echt aangenaam. Ik kan de geur ook niet echt onder woorden brengen. Geen prettige zachte geur maar een indringende en scherpe geur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAanschouw hier: Sara het spookje.

Na tien minuutjes heb ik het masker verwijderd met warm water. Het resultaat: een zacht huidje wat lekker gevoed aanvoelt. Ik moet wel zeggen dat ik niet vind dat mijn huid zichtbaar verbeterd is, maar die verwachting is misschien ook niet helemaal realistisch.

Voor de prijs vind ik het een lekker masker, maar nu moet ik wel zeggen dat je voor twee euro meer ook een hele tube met een fijn masker kan hebben. Het leuke aan dit product is wel dat het een scrub én een masker bevat. Deze verpakking was voor mij meer dan genoeg. Ik kan mijn gezicht nog een tweede keer verwennen met dit maskertje en de scrub.

Wat vind jij een fijn masker?

8 Reacties

 1. 14 mei 2014 / 12:53

  Wat een super lief en leuk compliment. Bedankt! Keep on blogging gaat zeker lukken, wel op een .nl site maar dat zal de pret alleen maar ten goede komen.

 2. 14 mei 2014 / 14:46

  Hij klinkt wel fijn, ook prettig dat hij uit twee stappen bestaat, eerst je huid scrubben is altijd goed voordat je een masker opdoet, zo trekt het masker dieper in de huid en heb je geen last van dode huidcellen die het tegenhouden.

 3. 14 mei 2014 / 15:52

  Leuk artikel heb je ervan gemaakt. Mooie combi eerst een scrub en daarna het masker. Echt een momentje voor jezelf ;)
  Het merk is al heel oud en daarom voor veel mensen ook heel vertrouwd.

 4. 14 mei 2014 / 23:24

  Wat handig dat er een scrub én een masker in zit! :) Ik zou ook dringend nog eens een masker moeten dragen ;)

 5. 15 mei 2014 / 21:09

  Jammer dat de geur wat tegenviel, maar verder een fijne review!

Geef een reactie