Drie kleuren in één lipstick

Drie kleuren in één lipstick
Een lipstick bevat vaak één en dezelfde kleur. Dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn, bewijst deze lipstick. Deze lipstick bevat namelijk drie verschillende kleuren, een soort trio penotti maar dan niet in een potti maar in een lipstick huls. Ik was erg benieuwd naar dit product en besloot hem daarom uit te proberen.

Drie kleuren in één lipstick
Hoewel de lipstick huls er niet echt indrukwekkend uit ziet door al het plastic, ben ik wel een klein beetje gefascineerd door de lipstick zelf. Ik vind het er zo bijzonder uit zien dat de lipstick zelf inderdaad drie verschillende kleuren bevat. Als ik er zo naar kijk lijkt het net een snoepje. Een soort van mini zuurtstokje in een lipstick huls.

Drie kleuren in één lipstickDe lipstick bevat dus drie kleuren: een zalmroze kleur, een barbieroze kleur en een aardbei rode kleur. Ik ben echt ontzettend benieuwd wat dit voor resultaat gaat opleveren.

lipstick bornprettystore2De lipstick is super creamy en hij voelt een beetje “dun” aan. Het aanbrengen gaat, ondanks de fijne substantie, niet zo gemakkelijk. Zoals op bovenstaande foto te zien valt, is het vrijwel onmogelijk om de lipstick mooi egaal aan te brengen. Als je met de rode kleur je lippen omlijnt, wordt de rode kleur op de lippen zelf vervaagd door de twee roze kleurtjes. Op deze manier krijg je dus een klein beetje een ombre lipstick idee.

lipstick bornprettystoreMaar ik vind het resultaat, zeker full face, niet zo geslaagd. Jammer, want de lipstick blijft super goed zitten en voelt best wel lekker aan op de lippen. Als ik mijn lippen helemaal egaal rood had gekregen, was het ook nog eens een erg mooi kleurtje geweest. Een echte aardbei rode kleur die echt goed past bij de zonnige dagen.

Conclusie

Drie kleuren in één lipstickTja.. misschien zijn drie verschillende kleuren lipstick in één toch niet zo’n goed idee. De twee roze kleuren vervagen de rode kleur waardoor het egaal aanbrengen van de kleur op de lippen een kriem is en echt een onmogelijke klus lijkt. Al helemaal voor een ongeduldig persoon als ik. Jammer, want de substantie en houdbaarheid van de lipstick zijn wel prima.

Deze lipstick is voor ongeveer €3,65 te koop op BornPrettyStore.com

Share:

21 Reacties

 1. 25 juni 2015 / 07:01

  Aaah jammer dat het niet werkt. Het idee vind ik wel super origineel en uniek. Maar dan moet het wel werken natuurlijk!

 2. 25 juni 2015 / 07:30

  Jammer dat het niet het effect geeft waar je op hoopte!

 3. 25 juni 2015 / 09:56

  Oooooh hoe gaaf is dit zeg! Jammer dat het resultaat niet heel mooi geworden is, wel heel erg leuk bedacht!

 4. Lianne
  25 juni 2015 / 10:13

  Al geprobeerd de lipstick anders aan te brengen? Dat het rode juist aan de binnenkant zit. Misschien dat wel beter is?

  • 25 juni 2015 / 11:07

   Ja ook geprobeerd maar dan krijg je licht roze randen om je lippen. Ook niet echt mooi helaas. :(

 5. 25 juni 2015 / 10:19

  Het idee is erg origineel, jammer dat het niet werkte :(. Liefs. Jonne

 6. 25 juni 2015 / 11:06

  Wat een origineel concept. Helaas is het resultaat inderdaad niet zo verbluffend.

 7. 25 juni 2015 / 12:02

  Wat een leuk concept. Denk dat ik hem toch maar eens ga bestellen en ga aanbrengen met een lippenpenseel zodat de kleuren mooier overlopen.

 8. 25 juni 2015 / 12:03

  Wat jammer zeg, ik ben ook niet heel enthousiast. De verpakking enz is wel erg leuk

 9. 25 juni 2015 / 13:15

  Heel leuk bedacht zo lipstick, toch lijkt het me niet zo’n succes. Het lijkt alsof de lipstick al helemaal vervaagd is aan de binnenkant, geef mij toch maar een lipstick met 1 kleur. Wel fijn dat hij zo dun aanvoelt.

 10. 25 juni 2015 / 13:21

  Leuk dat je deze probeerde! Echt heel jammer dat het resultaat niet zo mooi is als het had kunnen zijn!

 11. 25 juni 2015 / 13:36

  Ik was al benieuwd hoe het uit zou pakken aangezien de rode kleur best donker is vergeleken met de roze en zalmroze kleur. Ook vind ik het er een beetje gek uitzien dat je duidelijk kan zien dat de kleuren echt verschillende stukken zijn. Het is bovenop niet mooi glad afgesneden (als je snapt wat ik bedoel). Jammer dat het niet werkt.

 12. 25 juni 2015 / 15:00

  Tof dat je het geprobeerd hebt alleen het resultaat valt tegen ja :(

 13. 25 juni 2015 / 18:45

  Jammer dat het niet werkt! Het idee is leuk namelijk!

 14. 25 juni 2015 / 20:58

  Ah wat balen dat dit niet het effect gaf als dat je had gedacht. Ook zeker niet het effect wat ik zelf had gedacht. Ik kan me nou niet herinneren of ik deze lipstick ook had besteld.. verwacht één deze dagen mijn pakketje ^^

 15. 25 juni 2015 / 21:22

  de lipstick ziet er leuk uit, maar het resultaat/effect vind ik niet zo mooi, jammer ♥

 16. 25 juni 2015 / 21:47

  Oo heb ik nog nooit gezien, maar ik vind het wel erg mooi :)
  X

Geef een reactie