Dubbelzijdige hemdjes van de HEMA (tweezijdig te dragen)

Dubbelzijdige hemdjes
Ik ben een hemdjes-meisje, dat wil zeggen: ik draag onder mijn bovenkleding vrijwel altijd een hemdje. Hierdoor voel ik me gekleder. Vaak zijn dit basic hemdjes van de H&M, maar ik vrees (sorry H&M!) dat ik over ga stappen. Sterker nog: ik ben al overgestapt. Ik heb namelijk de meest ideale basic hemdjes ever ontdekt. Ze komen van de HEMA en ze zijn zo fijn, dat ik er echt een blog over wilde schrijven. Lees je mee over deze dubbelzijdige hemdjes?

Dubbelzijdige hemdjes

Dubbelzijdige hemdjes

Jullie zijn vast benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze hemdjes. Heel simpel: ze hebben twee zijdes. Er zit geen voor en geen achterkant in de hemdjes. Eén kant is voorzien van een ronde hals, de andere kant van een v-hals. Idealer kan bijna niet toch? Op die manier heb je altijd een hemdje bij de hand dat past bij het kledingstuk dat je van plan bent om te gaan dragen.


Dubbelzijdige hemdjesHet hemd is voor 95% van katoen. Het stofje is lekker glad en sluit ontzettend mooi aan. De rug is bij beide achterkanten mooi diep, waardoor het – als je het strak in je broek draagt bijvoorbeeld – ook wel wat weg heeft van een balletpakje. Ik ben echt ontzettend blij met deze ideale hemden. Ze zijn multifunctioneel, hebben een fijn glad en zacht stofje en een mooie pasvorm. Of dat nog niet fijn genoeg is, heeft de HEMA nu 20% korting op haar hemden (ik vrees maar tot zondag, dus rennen!) waardoor dit hemdje nu €5,55 kost. Dat is iets meer dan de oude vertrouwde H&M hemdjes, maar die zijn niet dubbelzijdig.

Deze dubbelzijdige hemdjes zijn dus te koop bij de HEMA, de normale prijs is €6,95. Met 20% korting zijn deze handige hemdjes €5,55

Share:

13 Reacties

 1. 27 juni 2015 / 06:28

  Wat handig! Ik vind de hemdjes van de Hema ook heel erg fijn dragen. Ik denk dat ik straks eens richting de stad ga. Thanks voor de tip!

 2. 27 juni 2015 / 07:20

  Klinkt goed! Maar ik ben nu wel benieuwd hoe het er aan uitziet, een foto was fijn geweest…

 3. 27 juni 2015 / 07:52

  Dat klinkt heel handig. Nu ben ik heel benieuwd! Ga zeker even kijken.
  Liefs. Jonne

 4. 28 juni 2015 / 18:37

  Wat grappig, daar had ik nog niet eerder van gehoord!

 5. Ingrid
  15 september 2016 / 23:01

  Ik zocht op internet naar de dubbelzijdig te dragen hempjes. De hemdjes zijn nergens meer te koop, evt. nog iets in de uitverkoop. Ik ben ook héél enthousiast over deze hemdjes, dus ik heb deze week Hema gemaild of ze nog ergens te verkrijgen zijn, en zo niet, of ze deze hemdjes weer in de collectie (blijvend) op willen nemen. Heb inmiddels 2 mails retour gehad en het artikelnr. door moeten geven. Ze gaan het doorgeven aan de betreffende afdeling en hopen dat ik die hemdjes weer in de winkels zie hangen. Dus wie weet….. Ik hoop echt dat ze hier serieus over nadenken, want zoals je zelf schreef, ze zijn ideaal, en niet alleen in de zomer, maar voor het hele jaar!! Ik wilde dit toch even laten weten, ook al was jouw berichtje van vorig jaar. Groetjes Ingrid

 6. Lieke
  5 december 2016 / 07:45

  Ook op zoek naar de hempjes, jammer dat ze niet meer te krijgen zijn zeg! Echt ideaal waren ze.

  • 10 december 2016 / 23:40

   Ik vind het ook ontzettend jammer dat ze niet meer te krijgen zijn. :( Heb al een aantal keren in de winkel gekeken, maar volgens mij zijn ze echt uit het assortiment.

Geef een reactie