Duo blush in de vorm van een bloemetje

duo blushBlush is niet weg te denken uit mijn dagelijkse make-up routine. Naast een likje foundation en wat poeder, behoort een kleurtje op mijn wangen ook tot mijn basis make-up. Vooral in de winter, als mijn huid zo ontzettend wit is. Als ik geen blush zou dragen, zou je bijna denken dat ik iedere dag ziek ben. Je hebt uiteraard duizend en één verschillende varianten blush. Vandaag presenteer ik een duo blush die er qua design in ieder geval schitterend uitziet.

blushDe zit in een rond, donkerblauw, plastic doosje. Het donkerblauwe plastic is voorzien van goud/gele letters. Het is een blush van miXiu. Er staat tevens “natural plant” op vermeld waardoor ik vermoed dat deze blush gemaakt is van natuurlijke ingrediënten.

Het bloemvormige patroontje van de blush is, naar mijn idee, zeer geslaagd. Ik vind blushes waar meerder kleuren in verwerkt zitten, altijd mooi om naar te kijken. Deze blush vind ik dus ook een plaatje met het donkerroze bloemetje in het midden en de lichtere kleur daar omheen.

blush4

De blush bestaat uit 3 “onderdelen”. Onderin zit een bakje waar een blushkwastje in verborgen zit. Zulke kwastjes vind ik overigens altijd verschrikkelijk (lees: veel te hard en prikkelig) dus deze gebruik ik sowieso niet. De tweede laag is de laag waar de blush zich bevindt. Laag numero drie is een spiegel. Aangezien het doosje van de blush vrij groot is, is de spiegel ook best groot. Ik vind een spiegel altijd een zeer waardevolle toevoeging voor een make-up product.

blush5De blush bestaat ook nog in een andere kleursamenstelling. Ik koos voor kleur nummer 02. Kleurencombinatie 01 is er eentje met een oranje bloemetje in het midden en de buitenrand daarvan is donker rode. Dat leek me een iets te heftige kleurensamenstelling voor mijn bleke huidje.

Volgens de Google Translate, zijn dit de ingrediënten van de blush: biologisch geteelde rozenblaadjes, parlemoerdeeltjes, zonnebloemolie, jojobaolie, plantaardige olie, Marokkaanse etherische olie.

Ik kan me niet voorstellen dat dit de volledige ingrediëntenlijst is, maar er staat verder niets anders vermeld op het kartonnen doosje waar deze blush in verpakt zat.

blush swatchesDit zijn de swatches van de blush. Onderaan is de kleur van de buitenste lichte rand van de blush te zien. Dit is een lichte perzikkleur. De middelste swatch is de kleur van het middelste bloemetje in de blush. Het is een donkerroze kleur. De bovenste swatch zijn beide kleuren bij elkaar. Perzikroze lijkt me een geschikte naam voor deze kleur. De pigmentatie is dik in orde.

met blushAls ik de blush voorzichtig aanbreng, dan ontstaat er een mooi subtiel blosje op mijn wangen. Het is wel belangrijk om dit voorzichtig te doen. De kleur is voor mijn eigen huidskleur vrij heftig. Als ik niet uitkijk, lijk ik zomaar op een clowntje.

Conclusie duo blush

duo blush

Ik ben verliefd geworden op het uiterlijk van deze blush. Een mooie duo blush in de vorm van een bloemetje, dat leek me wel wat. De pigmentatie is dik in orde. De kleur is echter wel iets te fel voor mijn eigen huidskleur, waardoor ik genoodzaakt ben om deze duo blush extreem voorzichtig aan te brengen. Ik heb blushes die beter bij mijn huiskleur staan, daarom zal ik deze blush er nu niet vaak bijpakken. Jammer, want het is wel een mooi product. Misschien dat de kleur beter matcht in de zomer?

Deze duo blusher is voor ongeveer €3,65 te koop bij BornPrettyStore. De verzending van producten op Bornprettystore is gratis. Met mijn persoonlijke code krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Gebruik de code NAUSH10 en shop nog voordeliger!

Share:

14 Reacties

 1. 28 januari 2016 / 08:01

  Jammer dat de tint je niet helemaal blij maakt, het uiterlijk is wel super mooi!

 2. 28 januari 2016 / 09:01

  Wat een schattige blush! Jammer van de tint.

 3. 28 januari 2016 / 09:31

  Wat een prachtige blush qua verpakking, ik vind de bloemetjes vorm echt heel schattig. Maar hij is inderdaad wel erg fel.

 4. 28 januari 2016 / 11:02

  Ik vind de kleur juist heel erg mooi! Ik heb deze blush in de andere tint gekregen en die vind ik toch net iets minder mooi dan deze!

 5. 28 januari 2016 / 15:13

  Oh ik heb echt een zwak voor producten met zo’n leuk uiterlijk haha, alleen daarom al zou ik ‘m kopen! Maar goed, ik denk dat hij ook wat te fel is voor mijn huid, zeker nu in de winter..

 6. 28 januari 2016 / 17:51

  Ah dit is echt een pareltje! Jammer van de felle kleur, maar dat kan juist ook erg leuk zijn :-)

 7. 28 januari 2016 / 21:11

  Ik vind dat je de kleur wel kunt hebben hoor, zoals ik het op de foto zie :) Het uiterlijk scoort ook punten!

 8. 28 januari 2016 / 21:19

  Het patroon van de blush is zo leuk! Jammer dat hij voor jou wat te fel is x

 9. 28 januari 2016 / 21:30

  Hij ziet er zo leuk uit! Altijd leuk hé, als je producten er mooi uit zien.

 10. 29 januari 2016 / 21:04

  Wat een mooie blushje is het.
  Mooie kleur

 11. 31 januari 2016 / 23:45

  Wat zonde dat hij volgens niet zo heel mooi matched en wat te fel met jou huidskleur, al moet ik wel zeggen op de foto bij dit artikel vind ik hem je wel heel goed bij je staan…ik neem aan dat je hem echt supersupersubtiel hebt gebuikt voor de foto…..ik vind hem wel heel erg leuk om te zien zo in de verpakking…

Geef een reactie