Duurzame oorbellen | minimalistisch en mooi

Duurzame oorbellen | minimalistisch en mooi

Drie weken geleden bedacht ik me ineens dat ik het wel leuk zou vinden om in één oor een derde gaatje bij te laten schieten. Een paar dagen later liep ik de winkel in en liet ik dat gaatje zomaar in mijn oor schieten. Eerlijk is eerlijk, op het moment zelf voelde het voor mij eigenlijk echt niet echt als “zomaar”. Ik ben echt een watje hoor. Ik besloot in mijn eentje te gaan en toen ik tegen de mevrouw achter de toonbank zei dat ik graag een gaatje wilde laten schieten, ging mijn hartslag dubbel zo snel. Bang voor de pijn en bang om flauw te vallen. Beide angsten bleken totaal niet nodig: ik voelde vrijwel niets en ik ben dus ook zeker niet flauwgevallen. Maar doordat ik nu een derde gaatje heb, vrees ik wel dat ik een nieuwe verslaving heb: oorbelletjes. En omdat lang niet alle oorbellen duurzaam zijn, besloot ik een aantal eerlijke en duurzame oorbellen op een rijtje te zetten. Ik blijf helemaal bij de trend van dit moment: de minimalistische oorbellen die je heel fijn kunt combineren.

Duurzame oorbellen

1. Wildflower ear stud silver, €9,95 (één exemplaar) bij Wildthings
2. Oorbellen Green by Nature (goud), €34,95 bij Papita
3. Baby drop ear hoop, €12,00 bij Neinties
4. Minimalistische driehoekige oorbellen, €39,00 bij Nanini
5. Tribe studds zilver, €29,50 bij Riverstones
6. Prisma hoops goud, €25,00 bij Riverstones
7. Moments zilver, €22,50 bij Riverstones
8. Gouden staafjes oorbellen, €79,00 bij Nanini

Duurzame oorbellen

1. Hamsa Hand oorbellen, €69,90 bij A Beautiful Story
2. Julia Otilia oorbellen, €39,95 bij Nanii
3. X earring (één exemplaar), €14,95 bij Wildthings
4. Stellar Studds goud, €29,50 bij Riverstones
5. Oorbellen Line Studds zilver, €24,95 bij Papita
6. Onyx mix earring silver (één exemplaar), €24,95 bij Wildthings
7. Art deco studd silver, €14,00 bij Wildthings
8. Olijftak oorbellen, 59,90 bij A Beautiful Story

Wat een leukies allemaal he? Helemaal leuk dat dit allemaal duurzame oorbellen zijn. En je kunt ze ook zo goed combineren wanneer je meerdere gaatjes hebt. Zo denk ik dat 1 van boven en 8 van onder heel leuk met elkaar matchen. Of 2 van onder en 7 van boven. Of 3 van boven en 5 van onder. En 4 van onder met 8 van boven. Echte mix and match exemplaren dus. Om je oren van een mooi scala aan oorbelletjes te voorzien.

Hoeveel gaatjes heb jij in je oren?

Pinterest

Wil je dit artikel over duurzame en minimalistische oorbellen graag bewaren? Pin dan onderstaande afbeelding op Pinterest om dit artikel gemakkelijk terug te vinden

Share:

4 Reacties

 1. 14 juni 2018 / 06:45

  Wat een mooie oorbellen heb je op een rijtje gezet! Er zitten echt prachtige exemplaren tussen. De oorbellen met het takje zijn mijn favoriet.
  Zelf heb ik maar één gaatje in beide oren. Wel heel tof dat je er een derde gaatje bij hebt laten schieten!

 2. 14 juni 2018 / 08:18

  Als ik zo’n dingen zie, vind ik het altijd een beetje jammer dat ik opgerekte oorlellen heb en dus geen gewone oorbellen meer dragen kan. Misschien moet ik ook maar eens gaan kijken voor nog een paar extra gaatjes, want ik mis het wel. 🙂

 3. 15 juni 2018 / 08:54

  Leuk, een derde gaatje. Ik Heb het ook gehad, maar het bleef helaas zeer doen, dis ik heb ‘m laten dichtgroeien. Ik heb echt van die oorbellenfases en dan weer tijden niks. Krijg nu wel weer zin om gaatje 1 en 2 weer eens te benutten.

Geef een reactie