€1,00 oogschaduw ooglook Fogan Cosmetics

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een tijdje geleden schreef ik een artikel over een aantal low budget items die ik op de markt had gescoord. Een van die artikelen was een klein oogschaduwpalette van Fogan Cosmetics. Dit palette bevat vier verschillende bruine kleuren. Ik was er toen al achter gekomen dat het palette redelijk goed gepigmenteerd is. Vandaar dat ik vandaag een ooglook heb gecreëerd met enkel dit oogschaduw palette, een eyeliner en mascara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANee, dit kleine ding verdient zeker geen schoonheidsprijs. Verre van dat. Het ziet er cheapy uit, maar dat was ‘ie ook. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit zijn de vier kleuren van het palette. Links boven een licht bruine kleur, rechts boven een rood-bruine kleur, links onder een goud bruine kleur en rechts onder een donker bruine kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit zijn de swatches. Niet slecht, toch? Redelijk goed gepigmenteerd en niet heel korrelig. Deze oogschaduw veroorzaakt dus ook weinig fall-out.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dit is de uiteindelijke look geworden. De goud-bruine kleur heb ik aangebracht over mijn hele ooglid en daarna flink met de blendingkwast aan de slag gegaan. Vervolgens heb ik de rood-bruine kleur over mijn bewegend ooglid aangebracht en in mijn ooghoek de lichtbruine kleur aangebracht. De donkerbruine kleur heb ik aangebracht in mijn arcadeboog en als smokey effect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een dun lijntje eyeliner en wat mascara en klaar is kees. :)

Wat denken jullie er van? Best een geslaagd koopje voor €1,00 toch?

 

29 Reacties

  • 5 mei 2014 / 12:27

   Bedankt. Ik ben over het algemeen ook echt van de natural looks.

  • 5 mei 2014 / 12:28

   Inderdaad. Goedkoop wil ook niet zeggen dat het niet mooi kan zijn.

 1. 5 mei 2014 / 10:06

  Mooie kleuren, en dat voor 1 euro?! Bijna niet te geloven!

 2. 5 mei 2014 / 12:27

  Bedankt. Ik ben over het algemeen ook echt van de natural looks.

 3. 5 mei 2014 / 19:12

  Superfijne prijzen, en zeker heel erg goed voor de prijs!

 4. 5 mei 2014 / 21:10

  Ik ken het merk helemaal niet, maar voor €1 euro ziet het er wel echt meer dan prima uit! Mooie kleuren ook.

 5. 6 mei 2014 / 18:43

  Ik ben ook echt van plan om nog een keer te gaan kijken op de markt voor dit palette in andere kleuren. :)

 6. 6 mei 2014 / 19:30

  De oogschaduw van Fogan heeft mij laatst ook verrast. Dit palette heeft ook een mooie kleur, mooie look heb je ermee gemaakt meis!

  • 7 mei 2014 / 20:52

   Heb jij ook iets van Fogan gescoord? Daar ben ik zeer benieuwd naar. Bedankt voor je complimentje. X

    • 7 mei 2014 / 20:59

     Ik was al op zoek gegaan op je blog en heb net gereageerd op het artikel van je blush. :) Haha. Ik ben super benieuwd naar de review van je palette!! Ik zou overigens niet weten of Fogan in een winkel te krijgen is. Jij wel? Ik heb het op de markt gekocht.

     • 7 mei 2014 / 21:35

      Die review ga ik binnenkort zeker online zetten! Zover ik het begreep kan je het op hun website verkrijgen, wist niet dat het ook op de markt te verkrijgen is. Ik ga mijn ogen zeker open houden ;-)

     • 8 mei 2014 / 17:27

      Ik heb mijn oogschaduw en een lakje van Fogan op de markt uit een bak gevist. :) Daar waren toen nog veel meer artikelen van Fogan te krijgen.

 7. 6 mei 2014 / 19:30

  De oogschaduw van Fogan heeft mij laatst ook verrast. Dit palette heeft ook een mooie kleur, mooie look heb je ermee gemaakt meis!

Geef een reactie