€6,99 bril Polette | Birmingham Black

€6,99 bril Polette | Birmingham Black

Polette is voor mij een soort Primark, maar dan op het gebied van brillen. Want als ik aan Polette denk, dan denk ik aan brillen volgens de laatste trends voor een ontzettend zacht prijsje. Ontzettend zacht met hoofdletters, want je hebt bij Polette al een complete bril (montuur + glazen op sterkte) voor maar €6,99. Voor €7,00 heb je een basic truitje bij de Primark, maar heb je dus ook een fijne basic bril bij Polette en vandaag laat ik je kennis maken met deze mega budget €6,99 bril.

€6,99 bril€6,99 bril

Een zwart basic model dat de naam “Birmingham Black” draagt en vrijwel iedereen zal staan. Geen opvallende bril, maar wel een ontzettend draagbaar exemplaar waardoor je de plank niet snel mis zal slaan. Ik ben ontzettend blij met dit basic exemplaar. De kleur zwart is gemakkelijk te matchen met je kleding en deze bril zal daardoor bij vrijwel iedere outfit goed staan. De rechthoekige glazen lopen naar beneden met een ronding af, waardoor het montuur van de bril bij veel gezichtsvormen zal passen. Het montuur voelt stevig aan, ik zie en voel geen verschil met een bril die bij een opticien te krijgen is. Het is een bril die voor €6,99 aan alle verwachtingen voldoet.

nieuwe bril

Hoewel ik zelf nooit voor een zwarte bril heb gekozen omdat ik de kleur redelijk hard vind ik mijn gezicht, moet ik bekennen dat ik van mening ben veranderd. Ik kan een zwarte bril prima hebben, al helemaal wanneer ik een zachte roze tint op mijn lippen aanbreng die zorgt voor een liefelijkere uitstraling. Deze €6,99 bril heeft mij absoluut verrast.

€6,99 bril Birmingham Black conclusie

€6,99 bril

“Goedkoop” is duurkoop gaat in dit geval absoluut niet op. Deze €6,99 bril stelt op geen enkele manier teleur. Het model ik klassiek, tijdloos en mooi, het montuur is heel erg gangbaar en de stevigheid van de bril is dik in orde. De prijs van de bril is natuurlijk helemaal een feestje, want een €6,99 bril lijkt te mooi om waar te zijn. Dat is het in dit geval niet. Op deze manier kunnen mensen met een klein budget zelfs een bril aanschaffen zonder hier diep voor in de buidel te hoeven tasten.

De Birmingham Black bril is voor €6,99 verkrijgbaar bij Polette.nl. Door het succes van deze bril, is hij momenteel uitverkocht maar niet getreurd: er zijn ook andere brillen voor €6,99. Je kunt je ook inschrijven om op de hoogte te worden gesteld wanneer deze bril weer op voorraad is.

Share:

8 Reacties

 1. 27 april 2016 / 08:06

  Wat een leuk model van Polette, lijkt een beetje op het model wat ik ook heb van Polette.

 2. 27 april 2016 / 11:24

  Je kan een zwart montuur meer dan prima hebben meid, hij staat je goed!

 3. 27 april 2016 / 11:43

  Wat een mooie bril! En dat voor die prijs!
  En wat andere hier ook al zeggen; je kan een zwarte bril heel goed hebben hoor, staat je leuk!
  Ik ga zeker even een kijkje nemen aangezien de bril die ik nu draag zo scheef is al de weet ik het wat, haha.

 4. 27 april 2016 / 17:25

  Hij staat je erg goed. Ik vroeg me wel af.. komen er geen extra kosten bij als je een heel hoge sterkte hebt oid

 5. 30 april 2016 / 10:00

  Wow, mooie bril! Coole webshop, ik kende die site helemaal niet. Ik draag zelf ook een bril, die ik nu heb was wat duurder en staat heel mooi, maar door de kleur past die niet bij elke outfit. Misschien bij polette dan eens een wat neutraler montuurtje bij bestellen :-)

  Heel leuke blog heb je trouwens! :-)

  • snaus
   30 april 2016 / 10:08

   Fijne webshop he? Als je een bril voor er bij nodig hebt dan is dit zeker een aanrader. En bedankt voor je lieve compliment. ?

Geef een reactie