Ebay kwastenset in kokertje

Ebay kwastensetAls ik nieuwe kwasten heb besteld, vind ik het toch altijd wel spannend of de kwaliteit een beetje oké is. Tot nu toe zijn de kwastensets die ik op ebay heb besteld over het algemeen ontzettend goed. Ik gebruik veel van deze kwasten bijna dagelijks. Daarom besloot ik om nog eens wat kwasten op Ebay te bestellen en zijn mijn verwachtingen van Ebay kwasten stiekem best wel hoog. Benieuwd of dat bij dit super handige Ebay kwastensetje aan mijn verwachtingen voldoet?

Ebay kwastensetIk bestelde dus een 5-delig kwastensetje met een bijbehorend kokertje. Ontzettend ideaal want op die manier kun je je kwasten op een compacte manier vervoeren en zorgt het kokertje voor bescherming. Mijn ervaring leert namelijk dat, wanneer je kwastjes los in je toilettas gooit, de haartjes kunnen gaan knikken. Niet echt bevorderlijk voor de kwaliteit van je kwasten natuurlijk. De Ebay kwastenset bevat 5 verschillende soorten kwastjes met ieder hun eigen functie.

kwasten7Platte oogschaduwkwast

Een “gewone” platte oogschaduwkwast is altijd handig. Ik gebruik dit soort kwasten altijd om oogschaduw aan te brengen op het bewegend ooglid. Dit kwastje is daar prima geschikt voor. De haartjes zijn stevig maar niet stekelig. Met deze kwast breng ik oogschaduw gemakkelijk aan.

kwasten6
Lip penseeltje

Hoewel ik een lippenseeltje eigenlijk nooit gebruik, doet dit kwastje mij er aan helpen herinneren dat dat soms toch echt wel gemakkelijk kan zijn. Dit lip penseeltje is daar prima geschikt voor. De haartjes zijn glad en bieden door gun structuur en lengte genoeg weerstand om de lipstick gemakkelijk te pakken en aan te brengen met het kwastje.

kwasten5
Smugde kwast

Met deze smudge kwast kun je je oogschaduw en/of eyeliner vervagen. Hoewel de haartjes er op bovenstaande foto misschien ietwat stekelig uitzien, kan ik je verzekeren dat je echt super lekker zacht zijn maar niet door de compactheid waarmee de haartjes op elkaar staan, biedt het kwastje ook lekker veel weerstand.

kwasten4
Schuin afgesneden oogschaduw kwast

Deze schuin afgesneden oogschaduw kwast gebruik ik graag om het hele ooglid mee te voorzien van oogschaduw. Het kenmerk van schuin afgesneden oogschaduw kwasten is dat het de contouren van je ogen beter volgt. Dat merk ik eerlijk gezegd niet zozeer. Deze kwast is lekker fluffy (misschien wel iets te fluffy) en bijna net zo luchtig als een blending kwast. Ik ben er nog niet helemaal achter waar ik dit kwastje het beste voor kan gebruiken.

kwasten3Eyeliner/wenkbrauw kwastje

Dit kwastje zou, wat mij betreft, voor eyeliner wat te grof zijn maar is wel prima te gebruiken wanneer het gaat om het vormgeven en inkleuren van je wenkbrauwen. De haartjes van dit kwastje zijn ook lekker zacht maar bieden door de manier waarop alle haartjes op elkaar staan heel erg stevig.

Conclusie Ebay kwastensetje

Ebay kwastenset

Ik ben wederom echt ontzettend positief verrast over dit kwastensetje, afkomstig van Ebay. De kwasten zijn kwalitatief dik in orde. Ik heb aan de haartjes getrokken maar ze lieten absoluut niet los. De haartjes zijn lekker zacht maar geven over het algemeen genoeg weerstand om hun taak te kunnen volbrengen. Het kokertje is prima en sluit goed. Er is plek voor nog één of twee kwastjes met een smal steeltje. Ideaal om mee te nemen op vakantie.Ik vind het echt ongelofelijk dat zulke pareltjes voor zo ontzettend weinig geld verkrijgbaar zijn via Ebay. Daar koop je hier in Nederland niet eens één kwast voor.

Dit Ebay kwastensetje is verkrijgbaar in zilver (deze kleur, naar mijn idee eerder groen), roze en zwart bij deze Ebay verkoper voor maar €1,82 inclusief verzendkosten.

Wat voor kwasten gebruik jij?

Share:

12 Reacties

 1. 29 september 2015 / 06:51

  Dat zijn nou nog eens leuke koopjes! Dat het gemaakt kan worden voor dat geld! ;-) Xxx

 2. 29 september 2015 / 07:14

  Ik gebruik alleen een poederkwast, maar ik wilde toch even zeggen: Je foto’s zijn prachtig!

  • 29 september 2015 / 14:13

   Dankjewel Marion. Dat is altijd een leuk compliment.

 3. 29 september 2015 / 07:25

  Wat leuk, voor zo weinig geld! Ik heb zelf nog nieuwe kwasten nodig dus deze onthoud ik zeker! Alleen spijtig dat er geen grotere poederkwast bijzit… Heb je misschien tips hoe ik zo’n koopjes goed kan vinden op ebay? Ik verdwaal er altijd een beetje :-)

  • 29 september 2015 / 17:08

   Als het goed is komt er binnenkort ook nog een review over een grote kwastenset van ebay voor een prikkie. Misschien heb je daar wat aan?

 4. 29 september 2015 / 08:45

  Wat een leuk prijsje zeg voor dit setje. Het valt mij mee dat de haartjes niet loslaten. Je hebt weer een mooi en goed budget product gevonden!

 5. 29 september 2015 / 09:33

  Aaaah wat een te schattig setje heb je gescoord. Super dat de kwaliteit van de meeste kwasten ook goed bevalt!

 6. 29 september 2015 / 12:51

  Ziet er best oké uit! Ik heb zelf m’n oogschaduwkwasten van Gosh en die bevallen erg goed.

 7. 29 september 2015 / 19:02

  Wat een leuk setje voor zo weinig geld!

 8. Jill
  29 september 2015 / 21:06

  Wauww zo goedkoop! En ze zien er ook nog eens super cute uit

 9. 30 september 2015 / 15:57

  Echt super handig allemaal kwastjes in zo een klein kokertje!

Geef een reactie