#echtepostiscool | Mijn ervaring & ontvangen pakketje

#echtepostiscool | Mijn ervaring & ontvangen pakketje

Gisteren was het dé dag dat de deelnemers/deelneemsters van #echtepostiscool hun pakketje uit mochten pakken. Ik hoor je misschien denken: echte post watte? Echte post is cool is een super leuk project dat in het leven is geroepen door bloggers Northflix en Monsieur Mango. Je geeft op dat je meedoet, krijgt vervolgens de naam van iemand toegestuurd en gaat aan de hand van zijn/haar wensen voor minimaal €7,50 cadeautjes kopen. Het project is inmiddels razend populair en dit was alweer editie nummero 4. Met meer dan 80 deelnemers en allerlei sponsors kan hier echt wel van een succes gesproken worden. Vandaag lees je hoe ik mijn eerste keer echte post is cool heb ervaren, voor wie ik een pakketje mocht maken en wat ik heb gekregen.

Ik heb het echtepostiscool project ervaren als een super leuk én waardevol project. Leuk omdat het gewoon ontzettend leuk is om iemand te verassen en zelf verrast te worden (echt, het voelde als sinterklaas). Waardevol omdat je toch een bepaalde binding voelt met iedereen die deelneemt aan dit project. Op Instagram en Twitter verschijnen telkens berichtjes van mensen die deelnemen aan het project. Veel deelnemers zijn heel erg betrokken bij berichtjes die de hashtag #echtepostiscool gebruikte. 

Het lootje dat ik toegestuurd kreeg was die van niemand minder dan Monsieur Mango. Eén van de twee organisatoren van dit project. Eerlijk? Dat was best spannend. Zowel Monsieur Mango als Northflix steken heel veel vrije tijd in het organiseren. Ik wilde daarom ook echt een pakketje samenstellen dat in de smaak zou vallen. Eigenlijk ook om mijn dank uit te spreken naar haar als organisator. Als je benieuwd bent naar wat ik heb gegeven aan Monsieur Mango dan kun je – als het goed is – maandag op haar blog kijken. Dan komt er een artikel online.

Ik ontving mijn pakketje van BewustMaartje. Het pakketje zag er, zoals je wel kunt zien, heel erg vrolijk uit. Met allerlei postzegels en poezen. Toen het pakketje binnen kwam, had ik het eventjes op een tafeltje gelegd. Toen ik keek, zag ik dat Vlinder het pakketje uitgebreid aan het bestuderen en besnuffelen was.

Wat zou daar toch in zitten? Vast iets voor mevrouw de koningin, I guess. In de grote envelop zaten 6 super fleurige cadeauzakjes en één hele leuke handgeschreven kaart. Mijn handen begonnen meteen te jeuken: wat voor cadeautjes zou ik gekregen hebben?

Ik ontving: deodorantsteentjes, een notitieboekje van de HEMA, organizer stickers, slazaadjes, een maskertje van Lavera én kattensnoepjes. Wat een verwennerij! Ik vind de cadeautjes stuk voor stuk heel erg leuk. Toevallig heb ik het laatst met mijn vriend gehad over deodorantsteentjes, Zo tof dat ik ze nu kan gaan uitproberen. 

Met die kattensnoepjes is iets bijzonders aan de hand: ze zijn biologisch en veganistisch. En hoewel ik er van overtuigd ben dat katten vlees nodig hebben, vind ik het zó gaaf dat dit soort snoepjes bestaan. En er was iemand die daar precies hetzelfde over dacht: Vlinder liep – tijdens dat ik foto’s aan het maken was – gewoon het tafeltje op om van de snoepjes te peuzelen. Deze biologische en vegan snackjes vielen dus erg goed in de smaak. Hoe tof?

Je zal vast wel begrijpen dat ik het echt een feestje vond om mee te doen met #echtepostiscool. Als ik de kans krijg om met editie 5 mee te doen dan ben ik zeker weer van de partij. Zonder twijfel!

Heb jij weleens meegedaan met #echtepostiscool of een soortgelijk project?

Share:

26 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 07:08

  Haha, wat leuk dat ook aan Vlinder is gedacht en dat ze zich tijdens de shoot onmogelijk kon inhouden ;) Superleuke items heb je gekregen! Dat Masterplan boekje ziet er ook heel gaaf uit. Ik was helaas net te laat met inschrijven, maar ga het de volgende keer goed in de gaten houden :) Het lijkt me zo tof om mee te doen.

  • 20 maart 2017 / 21:51

   Ik vind #echtepostiscool ook écht wat voor jou Romy. Ik weet zeker dat jij ook hele leuke pakketjes samen zou stellen waar andere mensen heel erg vrolijk van worden.

 2. 19 maart 2017 / 09:13

  Je hebt wel een heel leuk pakketje gekregen zeg! Ik ben benieuwd naar de deodorantsteentjes! En leuk dat er iets voor Vlinder bij zat. Vegan kattensnoepjes, wow!

  • 20 maart 2017 / 22:01

   Ik ben ook super benieuwd naar de deodorant steentjes. En ik was inderdaad ook erg verrast door de vegan snoepjes. Al helemaal omdat ze zo goed in de smaak vallen..

 3. 19 maart 2017 / 09:26

  Leuk pakketje heb je gekregen en lief dat er ook wat voor Vlinder bij zat. Wat je zegt dat er een soort band is met de rest van de deelnemers begrijp ik wel, vind het ook zo leuk om Instagram enzo te checken :)

  • 20 maart 2017 / 22:09

   Ik vind/vond (jammer dat het afgelopen is he?) het ook zo leuk om social media te checken. Dat zorgt er echt voor dat het heel erg leeft.

 4. 19 maart 2017 / 09:32

  Wat een leuk pakket heb je gekregen! Tof! Ik heb er nog nooit aan meegedaan. Misschien toch eens doen!

  • 20 maart 2017 / 22:18

   Ik kan alleen maar zeggen: zeker doen! Het is echt heel erg leuk.

  • 20 maart 2017 / 22:22

   Ik ben zeker van plan om een review te schrijven over de deodorant steen. Een leuk en duurzaam product! :)

 5. 19 maart 2017 / 10:57

  Hi Sara,

  Wat een leuk stuk heb je geschreven zeg! Ik vond het zeer bijzonder om mee te mogen doen aan Epic4.0 en heb er dan zeker ook erg van genoten om iets voor jou in elkaar te zetten. Qua blog liggen we erg in dezelfde richting en aangezien ik ook dol op katten ben en zelf een Penny poes in huis heb was het als vanzelfsprekend er iets voor jouw Vlinder poes bij te doen. Penny was eerst niet te spreken over de vegan snoepjes en draaide haar kop weg maar ik dacht ik probeer de andere smaak uit en ze was verkocht. vandaag zal ik aandacht besteden aan mijn pakketje en wat ik maakte voor EPIC. Groetjes en liefs! Ook voor Vlinder van BewustMaartje en Penny

  • 20 maart 2017 / 22:27

   Ik vind het ook zó leuk dat je er iets voor Vlinder bij hebt gedaan. Het verbaast me echt dat ze de vegansnoepjes lekker vindt. Ik zou denken dat katten/poezen juist graag voor vlees of vis kiezen. Blijkbaar is dat dus niet eens nodig. Heel erg bedankt en natuurlijk een kopje van Vlinder en mij aan Penny! <3

 6. 19 maart 2017 / 11:59

  Weer zo een leuk pakket wat aangekomen is. Ik zie heel veel leuke blogjes er over voorbij komen! Leuk dat er ook iets lekkers voor Vlinder bij zat! ^^

 7. 19 maart 2017 / 12:21

  Wat een leuk pakket heb je gekregen zeg! :-) Leuk om dit zo te zien.. Ben ook zo blij met mijn pakket, te zien op mijn blog.

 8. 19 maart 2017 / 17:16

  Ook al zo’n fijn pakket! Altijd zo lief als er iets voor je dieren bij zit, hè? De deo-steentjes heb ik weleens op Amerikaanse websites gezien, ben er zelf ook wel benieuwd naar.

  • 20 maart 2017 / 22:32

   Ik vond het inderdaad ook heel erg leuk dat er iets voor Vlinder bijzat. En mevrouw vond dat ook heel erg fijn. Ik ben ook benieuwd naar de deo steentjes. Review volgt! :)

 9. 19 maart 2017 / 19:14

  Wat een leuk pakket! Ik heb ook meegedaan, mijn blogpost staat ook al online :)

 10. 19 maart 2017 / 20:13

  Wat een tof pakketje! Ik ben benieuwd naar wat je aan Monsieur Mango hebt gegeven. Ik deed voor het eerst mee en vond het ook echt super leuk. Je voelt ook ineens band met elke EPIC deelnemer haha

 11. 19 maart 2017 / 23:48

  Leuk pakketje zeg! Deodorantsteentjes nou daar ben ik nu ook benieuwd naar. Leuk dat de vegankattensnoepjes zo in de smaak vielen. Wat een leuke kat heb je trouwens. Miauw!

  • 20 maart 2017 / 22:46

   Ik heb je lieve compliment doorgegeven aan Vlinder en ze bedankt je voor de lieve woorden. Miauw terug! <3

 12. 20 maart 2017 / 06:35

  Ja tof pakketje zeg! En geweldige swap.. Inderdaad de betrokkenheid van de deelnemers, love it!

 13. 20 maart 2017 / 20:55

  Leuk om te zien! Benieuwd wat je van de deodorantsteentjes vindt. Ik gebruik nu zo’n half jaar een deodorantsteen van Salt of the Earth en wil niets anders meer. :-)

 14. 20 maart 2017 / 23:26

  Wat een super leuk pakket, en natuurlijk ook geweldig dat er voor de kat een cadeautje in zat! Zo te zien vond ze het lekker!

 15. 25 maart 2017 / 19:54

  Wat een ontzettend leuk pakket heb je gekregen van Maartje! Naar deodorantsteentjes ben ik ook wel benieuwd! :-) Lief dat er ook aan Vlinder is gedacht en wat grappig dat ze direct op de snoepjes afvloog! :-) Bedankt dat je hebt deelgenomen aan Echte Post Is Cool, ik hoop dat je genoten hebt! :-)

Geef een reactie