Ecotools Limited Edition Anniversary Collection kwastenset

Ecotools Limited Edition Anniversary Collection kwastenset

Een goed begin is het halve werk en dat geldt bij het aanbrengen van make-up uiteraard ook. Als je zorgt dat je begint met goede basisproducten, zoals goede kwasten, dan ben je al een heel eind. Het kwastenmerk Ecotools heeft in ieder geval begrepen hoe ze mooi uitziende kwasten kunnen maken. De kwasten uit de Ecotools Limited Edition Anniversary Collection, speciaal uitgebracht voor de 10e verjaardag van Ecotools, hebben een mooi houten handvat, gecombineerd met zilver en deze set komt in een rosegouden koker. Ecotools staat voor millieuvriendelijk én stijlvol en dat laten ze met de looks van deze kwastenset in ieder geval zien. Bovendien zijn deze kwasten vegan, geen dierlijke haartjes dus. Als deze kwasten net zo fijn zijn als ze mooi zijn dan is dit een knaller.

Spoolie

Deze spoolie is voor mij echt een soort lifesaver. Ik gebruik zo’n ding iedere dag om mijn wenkbrauwen mee te modelleren. Ik had al een spoolie maar die was oud en aan vervanging toe. Deze spoolie van Ecotools is de perfecte vervanger. De haartjes zijn lekker stevig en het kwastje ligt lekker in de hand. Helemaal geschikt voor die wenkies on fleek.

Flat Eyeliner Brush

Dit kwastje hadden ze wat mij betreft weg mogen laten in deze set. Ik gebruik geen eyelinerkwastjes en ik moet eerlijk bekennen dat ik denk dat dit kwastje nogal lomp is om eyeliner netjes mee aan te brengen.

Eye/lip blur brush

Sommige lipsticks kan ik op de één of andere manier niet netjes aanbrengen. Met behulp van dit kwastje lukt dat me wel. Ik pak met dit kwastje dan wat lipstick en kan op die manier de randjes heel precies van een kleurtje voorzien. Fijn kwassie!

Angled crease brush

Dit kwastje zou handig zijn om de oogschaduw in de arcadeboog mee aan te brengen/te blenden. Ik gebruik deze schuin afgesneden kwast voor mijn hele ooglid. Daar vind ik ‘m echt heel fijn voor. Ik breng een lichte kleur aan over mijn hele ooglid en doordat deze kwast vrij groot is, gaat dat lekker vlot.

Controlled setting brush

Met deze kwast zou je highlighter aan kunnen brengen. Ik vind deze kwast zelf iets te klein voor het aanbrengen van highlighter op mijn jukbeenderen en te groot en lomp voor het aanbrengen van highlighter onder mijn wenkbrauwen. Toch gebruik ik deze kwast heel erg graag. Waarvoor? Als ik highlighter onder mijn wenkbrauwen heb aangebracht, vind ik het verloop daarvan soms zo onnatuurlijk. Daarom pak ik met deze kwast altijd nog een klein beetje highlighter en ga daarmee over mijn hele ooglid. Dat geeft een mooi natuurlijk effect.

Airbrushed finishing brush

Deze kwast zou moeten zorgen voor een airbrushed finish. Wat daar precies mee bedoeld wordt weet ik niet. De haartjes van deze kwast staan ver uit elkaar waardoor je producten zoals highlighter op een subtiele wijze aan kan brengen. Daar gebruik ik deze kwast dan ook voor.

Ecotools Limited Edition Anniversary Collection conclusie

Met deze set laat Ecotools echt zien waar ze voor staan: kwaliteit en luxe maar wel voor een zeer scherpe prijs. Het is een mooie verjaardagsset geworden met fijne kwasten. Het platte eyelinerkwastje hadden ze wat mij betreft beter kunnen vervangen voor een fijn “normaal” oogschaduwkwastje, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Verder ben ik echt heel erg tevreden over deze mooie maar bovendien fijne kwasten.

De Ecotools Limited Edition Anniversary Collection kwastenset is voor €19,66 verkrijgbaar op de website van Ecotools  ✉ 

Van welk merk gebruik jij make-up kwasten?

 

Share:

4 Reacties

  1. 23 mei 2017 / 22:31

    Wat een mooie kwasten en ze klinken, op die eyelinerkwast na, ook heel handig. Zo’n lipstickkwastje lijkt me ook wel wat om lipstick iets preciezer mee aan te brengen.

  2. 31 mei 2017 / 15:46

    Ecotools is zo’n mooi merk, zowel qua uiterlijk als de visie erachter.
    Ik heb kwasten van Real Techniques, Ecotools, Sephora en zelfs ColourPop, al moet ik een groot deel nog beginnen testen!

Geef een reactie