Mijn eerste boomerang filmpje is er eentje van.. Vlinder

Mijn eerste boomerang filmpje is er eentje van.. Vlinder

Al vaker heb ik geschreven dat ik misschien wel onder een steen leef. Over het algemeen vind ik het prima om onder een steen te leven maar af en toe loont het zich wel om onder die steen vandaag te komen. Omdat je dan juist iets leuks kan ontdekken. Zo had ik tot twee dagen geleden ook nog nooit een Boomerang filmpje gemaakt. Voor de mensen die onder dezelfde steen leven als ik: een Boomerang filmpje is een super kort filmpje waarin een beweging heel snel voor-en achteruit afgespeeld wordt zodat je een grappig filmpje krijgt. En mijn eerste boomerang filmpje? Dat was er natuurlijk eentje van Vlinder. Mét tong.

Aanschouw hier hét Boomerang filmpje van Vlinder:

 

Ik vond dit soort filmpjes altijd al heel erg leuk om te zien maar ik zag zelf nooit zo de meerwaarde van het maken van deze videobeelden. Nu wel: het is namelijk een super leuke toevoeging voor Vlinder haar Instagramaccount. Vooral als ze haar tong laat zien of haar andere leuke moves showt. Kijk het kleine bolle meisje dan met haar tongetje. Ik heb echt hard moeten lachen om dit filmpje dat ik heb gemaakt.

Mensen zijn over het algemeen dol op kattenfilmpjes dus katten boomerang filmpjes zullen dan ook vast gewaardeerd worden. Ik vind het in ieder geval erg leuk om dit soort filmpjes te maken en de eerste reacties op Vlinder haar Instagram account zijn positief. Reden te meer om vaker van dit soort filmpjes te maken en te uploaden dus.

Dit eerste boomerang filmpje van Vlinder wilde ik jullie uiteraard niet onthouden. Mocht je het leuk vinden om vaker filmpjes van mijn pluizige toetenbolletje te zien dan kun je Vlinder volgen via Instagram.

Klik HIER als je knappe Vlinder ook wil volgen op Instagram

Maak jij ook weleens Boomerang filmpjes?

Share:

4 Reacties

 1. 14 juli 2017 / 08:01

  Wat een superleuk en schattig filmpje! Ik leef trouwens onder dezelfde steen: ik heb ook nog nooit een Boomerang-filmpje gemaakt. Oeps! Eens polsen of onze katten er ook iets in zien om voor mij model te staan voor een filmpje :)

  • nancy leemans
   14 juli 2017 / 21:17

   Sara ik zie helemaal niets :-( enkel een zwart scherm

 2. 14 juli 2017 / 10:06

  Haha, lijkt wel alsof ze aan het dansen is! Ik maak af en toe Boomerang-filmpjes, al moet ik wel zeggen dat ik die van anderen vaak skip na een rondje.

Geef een reactie