ELF eye primer & line sealer

ELF eye primer & line sealer

Ik ben dol op een mooie winged eyeliner en soms heb ik behoefte aan een andere kleur dan zwart. Zwart is mooi, maar het is ook zo standaard en hard. Vandaar dat ik ontzettend nieuwsgierig was naar deze oogschaduw primer en eyeliner sealer in één. Eerlijk is eerlijk: ik ging eigenlijk alleen voor de eyelinersealer, maar het is altijd fijn om een handig twee in één product te hebben. Vandaag test ik dus zowel de oogschaduwprimer als de eyelinersealer, de ELF eye primer & line sealer.

 elf primer and liner2elf primer and liner3De ELF eye primer & line sealer komt in een simpele zwarte verpakking met witte letters. Het product is multifunctioneel. In het midden van het product staat aangegeven welk product aan welke kant zit. De verpakking doet me een beetje denken aan zo’n duo mascara.

Elf beschrijft dit product zelf met de volgende woorden:

Met de primer ligt uw oogschaduw steviger op uw huid, zodat de kleur niet vervaagt of uitloopt. Met het unieke, ingebouwde precisiekwastje en de transparante vloeistof tovert u uw favoriete oogschaduw om in een waterbestendige, vloeibare eyeliner die geen vlekken maakt. Zo houdt uw oogmake-up langer en geniet u urenlang van de perfecte kleur! bron

elf primer and liner5Aan de ene kant bevindt zich de oogschaduwprimer in de vorm van een stick. De kleur is wat gelig. Het is de bedoeling dat je het product aanbrengt op het ooglid en het vervolgens zachtjes inmasseert.

elf primer and liner4De sealer ziet er qua vorm uit als een liquid eyeliner, alleen dan zonder kleur. Het product dat zich in het potje bevindt is kleurloos. Het is de bedoeling dat je deze applicator over je favoriete oogschaduw haalt en vervolgens de eyeliner aanbrengt op je ooglid. Na het aanbrengen is het belangrijk om de applicator goed schoon te maken voordat je deze terug doet in het potje.

elf primer swatchesVoor bovenstaande swatches maakte ik gebruik van de Max & More oogschaduw mono’s die op de eerste foto’s te zien zijn. Helemaal links zie je de roze oogschaduw zonder oogschaduwprimer, daarnaast de oogschaduw met oogschaduwprimer en helemaal rechts zie je de swatch van de eyeliner sealer met de donkergroene kleur van Max & More. De swatch van de oogschaduw wordt intenser door de oogschaduwprimer, het is alleen wel goed te zien dat de kleur ook verandert doordat de kleur van de oogschaduwprimer wat gelig is. De swatch met de eyeliner sealer heeft me echt verbaasd, de kleur is intens en met het puntje van de sealer is het gemakkelijk om een strakke lijn te zetten.

elf eyelinerDe oogschaduwprimer vind ik op de ogen een beetje stroefjes werken. Nu weet ik uit ervaring ook dat dit ook een kwestie van de juiste temperatuur is. Mijn huidige oogschaduwbasis van W7 kan door warmere temperaturen ineens veel vloeibaarder en dus gemakkelijker aan te brengen zijn. De oogschaduwbasis zorgt dat de kleur intenser is.

De eyeliner sealer vond ik heel erg prettig in gebruik. Ik heb een mooie olijfgroene en strakke wing kunnen zetten, precies zoals ik had gehoopt.

elf eyeliner full faceDe olijfgroene eyeliner geeft een zachtere uitstraling aan mijn gezicht dan een zwart exemplaar. Door deze ELF eye primer & line sealer kan ik eindelijk gebruik maken van andere kleuren eyeliner.

ELF eye primer & line sealer conclusie

ELF eye primer & line sealerIk was in eerste instantie alleen geïnteresseerd in de eyeliner sealer en ik moet toegeven dat ik dat ook het leukste product vind. Ik ben blij dat ik mijn oogschaduws met dit product om kan toveren tot een eyeliner. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk en precies met de spitse vilten punt. De oogschaduwbasis is wat stroef, maar met de juiste temperatuur brengt deze gemakkelijker aan. Het zorgt er voor dat de oogschaduw intenser uitkomt. Jammer dat de kleur wat gelig is, want dit beïnvloedt de kleur van de oogschaduw. De eyeliner seealer zal ik zeker vaak gaan gebruiken. Wat een heerlijk product.

De ELF eye primer & line sealer is voor €5,00 te koop in de webshop van ELF

Wat voor kleur eyeliner draag jij graag?

Share:

8 Reacties

 1. 19 mei 2016 / 08:49

  Oeh, heel handig die eyeliner sealer! Inderdaad wel een tikkeltje jammer dat hij gelig is!

 2. 19 mei 2016 / 08:58

  Wat grappig, die eyeliner sealer! Had nog niet eerder van zo’n product gehoord maar het doet z’n werk wel. Leuk!

 3. Lianne
  19 mei 2016 / 09:45

  Die gele kleur is denk ik omdat sommige mensen last hebben van blauw rond hun ogen. Zo wordt dat een beetje geneutraliseerd. Is de eyeliner sealer trouwens makkelijk schoon te maken?

  • MevrouwMiauw
   19 mei 2016 / 09:47

   Hmm.. Het is geen concealer o.i.d. maar echt een eyeprimer. Blauw rond de ogen komt vaak onder de ogen voor, maar misschien dat ze het product wel vanuit dat idee wat geler hebben gemaakt.
   De eyeliner sealer is vrij gemakkelijk schoon te maken, gelukkig! :) het puntje wordt niet meer helemaal wit, maar geeft geen product meer af.

 4. 19 mei 2016 / 09:50

  Ik had er nog nooit van gehoord, gelukkig bevalt ie je! En wat een gave foto’s <3

 5. sabrina
  19 mei 2016 / 17:34

  Wat een vernieuwend product! Dat heben ze goed gedaan!

 6. 19 mei 2016 / 19:24

  Wat een gaaf product! Die eyelinersealer zou ik ook graag proberen met blauw of zilveren oogschaduw.

 7. 19 mei 2016 / 23:39

  Handig zo’n setje. Ik vind kleur eyeliner mooi staan bij je. Ik gebruik zelf nooit eyeliner gewoon weg omdat ik het niet voor elkaar krijg om een mooie wing te maken. En als oogschaduw base gebruik in die van Dior.

Geef een reactie