ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush”

ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush”

 Een “my lips but better” kleurtje, iets waar ik nog altijd naar op zoek was. Voor de mensen die denken: “waar was je naar op zoek?” zal ik even voor wat opheldering zorgen: een kleur lipstick die dicht bij mijn eigen lipkleur ligt maar beter is. Zo’n kleur is naar mijn idee super fijn om te hebben. Een kleurtje dat je gezicht net wat opfleurt, maar wel heel erg neutraal en draagbaar is. Ik kreeg de ELF hydraterende lipstick “Marsala blush” toegestuurd en het lijkt er op dat ik eindelijk die “My lips but better” lipstick heb gevonden.

elf lipstickDe ELF hydraterende lipstick komt in een mat zwarte, vierkante huls met witte letters. De onderkant van de huls geeft weer om wat voor kleur het gaat. Een mooie, minimalistisch vormgegeven lipstick als je het mij vraagt.

Elf beschrijft deze lipstick als volgt:

De fluweel zachte textuur van deze nieuwe lippenstift gamma, geeft een intense, ultra gepigmenteerde kleur aan je lippen. Verrijkt met Shea boter en vitame A, C en E om je lippen te voeden en te hydrateren! Long-lasting effect gegarandeerd.

Mooie beloftes: ultra gepigmenteerd, voedend en long-lasting. Allemaal dingen die ik graag terug zie in een lipstick. Nu nog hopen dat deze beloftes echt waar worden gemaakt.

ELF hydraterende lipstickIk koos voor de kleur “Marsala Blush”. Een oud roze kleur met een vleugje bruin. Het leek me een kleur die goed bij me zou passen. Altijd spannend wanneer je een kleur alleen op een plaatje in een webshop ziet.

elf swatchDe swatch op mijn arm ziet er goed uit. De lipstick geeft met één veeg een mooie kleur af. Hij is niet volledig dekkend, maar ik vind het altijd wel prettig wanneer een lipstick op te bouwen is. Dan kan ik zelf de heftigheid van de kleur bepalen. De kleur ziet er trouwens wel wat lichter uit dan de lipstick zelf in eerste instantie doet vermoeden.

full face elf lipstickEn dit is hoe de ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush” er op mijn lippen uit ziet. De kleur ligt echt heel erg dicht bij mijn eigen lipkleur, maar is een tikkeltje donkerder. Ik vind het zo fijn dat ik nu een my lips but better kleur heb. Op mijn lip zit namelijk een littekentje. Soms heb ik geen zin in een opvallende lipstick, maar wel in mooie egale lippen die er verzorgd uitzien. Dan is deze lipstick echt ideaal.

ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush” conclusie

Ik heb de perfecte “my lips but better” kleur gevonden, eindelijk! De ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush” is een prachtige oude roze lipstick met een vleugje bruin. De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen, hij is goed op te bouwen en blijft lekker lang zitten. De finish is behoorlijk matte. Vaak drogen matte lipsticks de lippen enorm uit, maar dat is bij deze lipstick helemaal niet het geval. Yay, ik ben erg blij met dit exemplaar.

De ELF hydraterende lipstick “Marsala Blush” is voor €5,00 te koop in de webshop van eyes lips face

Heb jij een “my lips but better” lipstick? Zo ja: welke lipstick is dit dan?

Share:

6 Reacties

 1. 14 mei 2016 / 09:55

  Wat een mooie draagbare kleur, altijd fijn om er zo een te hebben :)

 2. 14 mei 2016 / 10:52

  Yes! Ik vind ‘m je ook echt super mooi staan, perfecte nude kleur!

 3. 14 mei 2016 / 14:44

  Staat je heel mooi en natuurlijk! Ik zou m binnenkort ook graag willen aanschaffen!

 4. 15 mei 2016 / 23:10

  Ik vind het echt een heel erg mooi kleurtje en ik vind ‘m je ook erg goed staan!

Geef een reactie