Fair fashion jurkjes voor de feestdagen

Fair fashion jurkjes voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en hoewel ik normaliter niet echt een jurkjes-meisje ben, vind ik het tijdens de feestdagen toch wel leuk en gepast om me in een jurkje te vertonen. Het ziet er gewoon net wat chiquer en vrouwelijker uit. Omdat ik de laatste tijd steeds meer bezig ben met fair fashion, leek het me wel wat om op zoek te gaan naar eerlijke jurkjes voor de feestdagen. Aanschouw in dit artikel dus 6 fair fashion jurkjes voor de feestdagen waarmee je tijdens kerst en/of oud en nieuw prima voor de dag kan komen.

Fair fashion jurkjes voor de feestdagen

Fair fashion jurkjes

De kleur van kerst is natuurlijk groen en dit jurkje past daarom perfect bij de feestdagen. Het jurkje is getailleerd, heeft een hoge hals en heeft zelfs zakken in het rok gedeelte. Met een chique blazer of een mooi lang vast zie je er met dit jurkje stijlvol en feestelijk uit zonder het koud te hebben. Te koop bij gaaf-kleding.nl

Dit jurkje in deze chique bruin/rode kleur is een echte eyecatcher. Zie je jezelf al aan het kerstdiner zitten met deze mooie jurk? Ook bij deze jurk is een vest of blazer geen overbodige luxe, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De leuke strik waarmee je deze jurk kan tailleren is natuurlijk uitermate geschikt voor de feestdagen. Te koop bij geitenwollenwinkel.nl

En deze prachtige kobalt blauwe jurk is natuurlijk geweldig als het bij je figuur past. Als je een enorm kerstdiner naar binnen werkt dan knap je misschien wel uit deze jurk. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De prachtig blauwe kleur past schitterend bij zowel blonde als donkere types. Te koop bij papita.nl

Fair fashion jurkjes

Als je van zwarte jurkjes houdt, maar een helemaal zwart jurkje toch iets te saai vindt dan is dit jurkje misschien wel wat voor jou. Het jurkje is versierd met een minimalistisch ruitpatroontje. Past helemaal bij die minimalistische trend. Dit jurkje is ook super leuk te combineren met leuke stoere veterboots. Te koop bij wehkamp.nl

Ook deze jurk is er eentje met een nauwsluitend model. Als jij je hier prettig in voelt dan is dit een prachtige jurk voor de feestdagen. Het bloemen/barok patroontje is ontzettend chique en past daardoor heel erg goed bij de feestdagen. Als ik aan kerst denk dan denk ik aan dit soort jurkjes. Te koop bij fabulousfairfashion.nl

Een black dress mocht natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit zwarte exemplaar lijkt een beetje op een high waist rok met een crop top. Ik vind dit jurkje echt ontzettend leuk en heel erg modern. Je kunt dit jurkje natuurlijk iets opfleuren met een mooie ketting, maar eerlijk is eerlijk: een helemaal zwart jurkje is eigenlijk altijd goed. Te koop bij geitenwollenwinkel.nl


Met één van deze zes jurkjes kun jij met een gerust hart aanschuiven bij het kerstdiner of de laatste seconden van 2016 wegtellen. Want met deze jurkjes zie je er ongetwijfeld erg feestelijk uit. En het feit dat deze fair jurkjes allemaal eerlijk zijn, zorgt juist echt voor dat gerust hart.

Heb jij je outfit voor deze feestdagen al uitgekozen?

Share:

6 Reacties

 1. 12 december 2016 / 08:14

  Wat leuk om eens een artikel met fair kerstjurkjes te zien! Ik vind de vijfde jurk met bloemen echt onwijs leuk! En de naam Geitenwollenwinkel…haha, geweldig!

  • 14 december 2016 / 23:03

   Ik vind de naam “geitenwollenwinkel” ook echt heel erg leuk bedacht. En dubbel leuk dat ze ook echt heel veel leuke items verkopen.

 2. 12 december 2016 / 09:03

  Yesss, ik wil meer leren over fair fashion dus dit komt handig uit :) Helaas zijn de meeste jurkjes niet mijn stijl en daar loop ik nu een beetje tegenaan. Ik heb echt het stijltje van de H&M, Primark en de Bershka enzo… Maar ik blijf me er in verdiepen!

 3. 12 december 2016 / 17:02

  Leuk om te zien! Ik weet nog echt niet wat ik aan wil met kerst.

 4. 14 december 2016 / 12:06

  Ik zat laatst aan een soortgelijk artikel te denken, super leuk dat jij alle fair jurkjes al op een rij hebt gezet! Het zijn stuk voor stuk beauty’s. Het enige waar ik nog tegenaanloop is dat wanneer je last minute een jurkje nodig hebt, een fair optie nog weleens lastig kan zijn. Daarom word het tijd om mijn kast met fijne basis items te vullen die duurzaam zijn, dat wordt mijn project voor volgend jaar :)

Geef een reactie