Fair & fashionable outfit & update #5

Fair & fashionable outfit & update #5

Deze outfitpost komt vers van de pers. Mijn vriend en ik besloten gisteren heel spontaan om een tandemtocht te houden. Ergens een tandem gehuurd en samen hup hup de tandem op. Het was een prachtig gebied met veel water. Ik besloot van die gelegenheid gebruik te maken door mijn vriend met puppy ogen aan te kijken en hem te vragen of hij een paar fotootjes van mij wilde schieten. Ik had namelijk, zoals de laatste tijd wel vaker het geval is, een volledig “fair” outfit aan. Time to show.

Eerst dus even wat meer over mijn outfit die ik gisteren droeg. Zoals ik al schreef: een, in mijn ogen, volledig eerlijke outfit. Ik zal niet zeggen dat het niet eerlijker kan, want er zitten ook kledingstukken van de H&M Conscious collectie en van de C&A Bio Cotton collectie bij. Ik voel me nu goed bij het kopen van dat soort kledingstukken, maar geef vaak wel de voorkeur aan tweedehands. De outfit die ik gisteren droeg is niet heel spannend of spetterend: back to basic.

Outfit info: Vestje/jasje Jean Paul – Tweedehands via het Goed | Shirtje C&A Bio Cotton | Broek H&M Conscious | Schoenen Preloved, waren kapot maar heb ze laten maken | Riem Bijenkorf – Tweedehands via het Goed 

Ik merk dat ik de fair fashion vibe steeds beter te pakken krijg. Afgelopen week heb ik zelfs tweedehands een jurkje gescoord voor een bruiloft aankomende week. Ik heb mega lang gezocht omdat ik alleen iets wil kopen als ik me er goed in voel. Maar uiteindelijk ben ik geslaagd. Ik kom er gewoon steeds beter achter wat bij me past en wat niet. Niet alleen qua hoe iets er uitziet, maar ook wat gevoel betreft.

Zo’n back to basic outfit is gewoon helemaal mij. Daar voel ik me fijn in. Soms heb ik weleens dagen waarop ik iets aantrek waar ik me eigenlijk niet prettig in voel. Dan baal ik dat ik niet voor een simpele outfit ben gegaan. Daar voel ik me gewoon echt goed in. Ik heb daarom besloten dat ik me nu, als ik iets aanschaf, met name wil richten op mooie en tijdloze basics. Af en toe iets anders is prima, maar basics geven mij een fijn gevoel. Dus laat mij maar lekker back to basic gaan en dat vervolgens combineren met tijdloze accessoires. Dan ben ik gewoon echt ik.

Draag jij graag basics?

P.S. Ik maakte tijdens de tandemtocht ook foto’s van mijn soortgenootjes: schaapies. Misschien dat ik ze binnenkort nog wel een keer show op mijn blog.

Share:

9 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 08:33

  Wat een mooie basic outfit inderdaad! Ideaal voor een middagje weg! Je staat ook zo mooi en stralend op de foto’s! Leuk om te horen dat het fair fashion kopen je steeds beter afgaat en dat je ook echt je eigen stijl ontdekt.

 2. 18 juni 2017 / 12:12

  Met jouw krullenbos kun je een basic outfit heel goed hebben. Het versterkt elkaar, in mijn ogen. Zeker met een fijne lippenstift erbij is het helemaal af, mooi!

  • 19 juni 2017 / 20:55

   O ja, dat is het! Ik hou ook erg van basics, maar vind het bij mezelf vaak toch een beetje saai.
   Leuk om te horen dat je nu weet wat je wil en het nog weet te vinden ook, Sara. Die lach en pretoogjes werken natuurlijk ook mee ;)

   • 21 juni 2017 / 15:22

    Soms twijfel ik ook of het niet te saai is. Toch merk ik dat ik me juist heel goed voel in die basic outfits en dat is natuurlijk wat telt. :) Bedankt voor je leuke reactie.

    • 21 juni 2017 / 16:23

     Ja, gevoel is alles! Soms denk ik dat het bij mij wel wat netter zou mogen, maar dan voel ik me zo opgedirkt dat het ook weer niet klopt. Liever casual dan maar :)

  • 21 juni 2017 / 14:04

   Bedankt voor je super leuke reactie en leuk om jouw kijk op mijn outfit te horen. Mijn krullenbos is inderdaad behoorlijk aanwezig! :)

 3. 18 juni 2017 / 13:49

  Hele leuke outfit weer!! En ik ben benieuwd naar de schaapjes hihihi!

 4. 18 juni 2017 / 19:28

  Leuk zeg zo’n tocht op een tandem. De outfit is helemaal af met deze leuke laarsjes! Staat je erg goed ook ?

Geef een reactie