Fleurige bloemen- en bloemsems foto’s

Fleurige bloemen- en bloemsems foto’s

Oh mensen, ik word toch zo gelukkig van dit soort zonnige dagen. Sommige mensen zijn alweer aan het klagen over de warmte maar mij hoor je niet hoor. Laat die zon maar eeuwig schijnen. Ja, de zonnige seizoenen zijn echt mijn favoriet. Niet alleen omdat de warmte van de zon mij lekker veel energie geeft en mijn huid een bruin kleurtje geeft maar ook omdat alles zo mooi in bloem staat. Ik vind bloemen fotograferen echt heel erg leuk om te doen. Vandaar dat ik gewoon eventjes een artikel heb gemaakt met fleurige bloemen- en bloemsems foto’s  die ik de afgelopen tijd maakte.

Fleurige bloemen- en bloesems foto’s

 

Ini mini bloempjes in de grote en geweldige tuin van mijn oma

Fijne roze bloesems in de boom die voor mij symbool staan voor het ultieme lentegevoel 

Fleurige bloemen

Eén wit bloempje tussen alle roze bloempjes in oma haar geweldige mega grote tuin.

Mooie viooltjes in een plantenbak. Deze kwam ik tegen terwijl ik door Utrecht aan het struinen was

Ik blijf het wonderlijk vinden dat moeder natuur zulke mooie en vrolijkmakende “dingen” als bloemen en bloesems heeft gemaakt. Het geeft de wereld meer kleur en meer vrolijkheid. Daarom vind ik het ook ontzettend leuk om dit soort foto’s te maken. Zodat je naderhand thuis nog eens kan bekijken hoe mooi, wonderlijk en kleurrijk de natuur is. Zodat ik me besef wat deze aardbol mij, naast heel veel narigheid, voor moois te bieden heeft. Want ieder bloempje, plantje of bloesem is toch eigenlijk en klein kunstwerkje op zich?

Soms plaats ik dit soort foto’s ook op het instagramaccount van @mevrouwmiauw_blog omdat ik het heel erg leuk vind om dit soort plaatjes met de wereld te delen. 

Geniet jij ook zo van bloemen en bloesems? En maak jij ook graag foto’s van wonderlijke en mooie dingen die je in de natuur tegenkomt?

Share:

4 Reacties

 1. 26 mei 2017 / 06:57

  Bloemen zijn altijd mijn favoriete foto-object. Zeker in de lente is er zoveel moois om vast te leggen! Wat een schitterende foto’s heb je gemaakt. Echt heel erg mooi!

 2. 26 mei 2017 / 08:31

  Wat een prachtige plaatjes! Ik ben het helemaal met je eens. Bloemen hebben altijd iets magisch.

 3. 26 mei 2017 / 10:30

  Wat is de natuur toch mooi <3 Mooie foto's heb je er van gemaakt!!

 4. 26 mei 2017 / 19:08

  Ik vind het ontzettend mooi en kan er ook echt van genieten!

Geef een reactie