Geweldige actiefoto’s van twee poezen, maar wat is de volgorde?

Geweldige actiefoto’s van twee poezen, maar wat is de volgorde?

Soms ben ik gewoon wat aan het ronddwalen op het internet. Ik vind het leuk om dingen op het wereld wijde web te ontdekken waar ik vrolijk word. Het voelt soms net een beetje als verdwalen en de weg vinden: je doolt een beetje rond en plots kom je iets tegen waar je helemaal happy van wordt. Dat was laatst ook het geval. Op de site pixabay kwam ik foto’s tegen van twee zeer actieve katten. Alle foto’s stonden door elkaar en daarom leek het me leuk om de foto’s als een puzzel te zien en zelf de volgorde te bedenken zodat het een klein verhaaltje zou worden. Om het feestje helemaal compleet te maken verzon ik er ook nog een tekstueel verhaaltje bij en ik gaf daar een andere wending aan dat je op het eerste gezicht misschien zou denken.

Afbeelding 1

De rode kat: “Hey jij daar, ben je er weer?”
De siamees: “Uhh.. yep”

Afbeelding 2

De rode kat: “Zo, even een aai over je bol, ouwe rakker!”
De siamees: “Nahj! Doe dat nou niet zeg”

Afbeelding 3

De rode kat: “Gimmie the high paw 5 dan bro!”
De siamees: “Uhh, welke paw wil je?”

Afbeelding 4

De rode kat: “Maakt niet uit, kan ook allebei”
De siamees: “Uh, oke..”

Afbeelding 5

De rode kat: “Dit werkt niet, dan een andere begroeting. Ik vlieg jou om de nek, net zoals in films.
De siamees: “Doe maar niet, niet zo’n zin in!”

Afbeelding 6

De rode kat: “Ahhh kom op man, gewoon effe lekker huggen”
De siamees: “Stop nou eens zeg, doe gewoon eens rustig!”

Afbeelding 7

De rode kat: “Uh oke, waar heb jij last van vandaag?”
De siamees: “Weg jij, ga gewoon van me af”

Afbeelding 8

De rode kat: “Nah, weet je wat..? Je kan mijn kont kussen. Je bent saai en kattig..”
De siamees: “Zucht… die lucht…”

Als jij een verhaaltje bij deze foto’s mocht verzinnen, hoe zou het dan gaan?

Share:

3 Reacties

  1. 10 juli 2017 / 06:40

    Haha, wat een geweldige fotoreeks én beschrijving! Je hebt er in ieder geval een hele vriendelijke interpretatie van gemaakt ;)

  2. 10 juli 2017 / 12:32

    Wat een leuke speelse katten! Ik krijg alleen gelijk de kriebels van rode katten, omdat die van de buren Jip regelmatig lastig valt en ze door blijven vechten tot ze beiden erg gewond zijn.. brrr… Dit vriendschappelijk spelen vind ik 1000 keer leuker om te zien! :)

Geef een reactie