7x grappige Instacat foto’s en filmpjes van Vlinder

7x grappige Instacat foto’s en filmpjes van Vlinder

Dat Vlinder ontzettend belangrijk voor me is, zal vast geen verrassing zijn. Zo’n poezenbolletje in huis brengt zo ontzettend veel positiviteit. Ik zou haar echt voor geen goud willen missen. Ze is ook zo ontzettend veelzijdig. Of is dit echt iets wat alleen een trotse crazycatladymom zegt en ook alleen door crazycatladymoms begrepen wordt? Anyway: ze is schattig, knuffelig, lief, aandoenlijk, soms een beetje onhandig en ook vaak erg grappig. En juist over dat laatste wil ik vandaag iets meer kwijt. Want soms doet Vlinder dingen waardoor ik echt in een deuk lig. En soms maak ik een foto of een filmpje van Vlinder waardoor ik hardop aan het lachen ben. Ja, Vlinder zorgt er regelmatig voor dat er een fijne dosis endorfine (gemakkelijker gezegd, het “lachhormoon”) vrijkomt. En met dit artikel met grappige foto’s en filmpjes van Vlinder hoop bij jou ook voor een (kleine) endorfine boost te zorgen.

Hooray! It’s #friyay and that means: #snacktime ?? _ 

Een bericht gedeeld door Hi! My name is Vlinder? (@vlindercat) op

Afgelopen vrijdag zat ik lekker met Vlinder op het balkon. Dat vindt ze altijd een feestje. Ook omdat in de bloembak een feestmaal voor haar klaarstaat: gras. Op de tafel lag een sprietje gras met een kluitje zand. Vlinder vond het een heerlijk plan om daar van te gaan smullen en dat leverde een erg grappig gezicht op. Zoals je op deze foto ziet.

 

Deze foto is een lucky shot, maar ook een typische Vlinder foto. Vlinder zit geregeld voor zich uit te staren en haar tongetje op een beetje een gekke manier van binnen naar buiten te brengen. Dat ziet er altijd stiekem een beetje sullig maar ook ontzettend schattig en grappig uit.

 

1, 2, 4, 3 who does the best tummy cleaning? It is me!??

Een bericht gedeeld door Hi! My name is Vlinder? (@vlindercat) op

Als Vlinder haar fluffy en furry buikje wil schoonmaken, neemt ze vaak een ontzettend charmante pose aan. Daar is deze foto het levende bewijs van. Alles behalve charmant maar het ziet er zo ontzettend grappig uit. En dat die tong haar neus bedekt op deze foto maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

 

Als Vlinder zich uitrekt nadat ze een lekker slaapje heeft gedaan, ziet dat er vaak grappig uit. Ze zit dan vaak nog met haar dikke billen op de bank en gebruikt alleen haar voorpoten om zich uit te strekken en een gaapje te doen. En hoewel deze foto technisch echt afschuwelijk is (mega overbelicht, niet echt scherp, fletse kleuren, en ga zo nog maar even door) ben ik er toch blij mee. Ik vind het gewoon zo’n grappig exemplaar.

 

Heyyyy you, this princess says peekaboo. ??? 

Een bericht gedeeld door Hi! My name is Vlinder? (@vlindercat) op

>Dit korte filmpje vind ik nog steeds een leuke om af en toe terug te kijken. Vooral als je het een aantal keren achter elkaar afspeelt. Het lijkt dan net of Vlinder echt een soort van “kiekeboe” spelletje aan het spelen is. En stiekem vind ik dit filmpje niet alleen grappig maar ook ontzettend schattig.

 

Op deze foto is Vlinder zichzelf eigenlijk aan het wassen, maar het lijkt er meer op of ze me aankijkt tegelijkertijd stiekem heel erg evil aan het lachen is. Iets met perfecte timing en een lucky shot.

 

This is my cute way of drinking water.??

Een bericht gedeeld door Hi! My name is Vlinder? (@vlindercat) op

En last but not least: dit filmpje. Grappig maar tegelijkertijd ook ontzettend schattig. Vlinder de prinses vindt het soms fijn om uit haar pootje te drinken (ook te eten overigens hoor). Soms doen katten dit als ze een te kleine waterbak hebben en ze het niet fijn vinden dat hun snorharen tegen de rand aan komen. Maar dat is bij Vlinder niet het geval. Op dit moment drinkt ze uit een slakom en doet ze het nog steeds. Gewoon haar grappige en schattige manier van drinken.

Heb jij ook grappige foto’s/filmpjes van jouw huisdier?

Share:

1 Reactie

  1. 9 april 2018 / 07:46

    Haha, wat een hilarische foto’s zitten ertussen! Vooral die met haar tongetje op haar neus is heel schattig. Ook die gaapfoto is wel heel lachwekkend, haha. Dat soort foto’s heb ik ook van Paco. Hij lijkt vaak net een soort enge leeuw als hij gaapt, omdat hij dan vooral zijn scherpe hoektanden laat zien, haha.

Geef een reactie