Groene kerstwinactie: win een groen verwenpakket met heerlijke verzorgingsproducten

Groene kerstwinactie: win een groen verwenpakket met heerlijke verzorgingsproducten

Allereerste: merry christmas! – of zoals een echte catlady zou zeggen: meowy christmas! Hopelijk vier je deze kerst op een manier die voor jou fijn is: met vrienden, familie, met je katten of alleen. Veel lekker eten, spelletjes spelen, (katten)films kijken of misschien gewoon lekker niets doen. Als jij er maar van kan genieten. En misschien maak ik jouw kerst wel een klein beetje mooier want ik heb een mooi pakje onder de virtuele kerstboom neergelegd. Een groen pakje welteverstaan. Dit pakje bevat 4 prachtige producten van mijn favoriete merken t.w.v. ongeveer €68. En dit pakketje is naar mijn idee het bewijs van dat kerstcadeautjes ook heel erg goed een groen en duurzaam tintje kunnen hebben. Want zeg nou zelf: het is toch een feestje om zulke lekkere gezichtsverzorgingsproducten te winnen? Dus neem gauw een kijkje onder deze virtuele kerstboom om er achter te komen hoe jij kans kan maken op dit pakketje.

Groen verwenpakket met heerlijke verzorgingsproducten

Dit pakketje bevat dus 4 verzorgingsproducten: de vitamine E gezichtscrème van Dr. Organic, de Abyssinian Oil van Beauty Kitchen, het PHB Ethical Beauty Brightening Face Mask en de Alverde clear waschcrème. Een compleet gezichtsverzorgingspakketje dus. Met een fijne crème, een lekkere olie, een mooi masker en een reinigende wascrème.

Voorwaarden winactie groen verwenpakket met heerlijke verzorgingsproducten

Nu vraag je je vast af wat je moet doen om kans te maken op dit heerlijke en groene verwenpakket met heerlijke gezichtsverzorgingsproducten?

pootje klein Laat een berichtje onder deze blogpost achter met een geldig mailadres waarin je vermeldt dat je meedoet.*

That’s all. Je kunt ook nog extra kans maken door onderstaande stappen te doorlopen maar dit is dus niet verplicht.

pootje klein Volg mevrouwmiauw op Facebook (+1)

pootje klein Volg mij (@MevrouwMiauw_blog) op Instagram (+1)

pootje klein Volg Vlinder (@vlindercat) op Instagram (+1)

pootje klein Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MevrouwMiauw. Dit kan aan de zijkant van de website onder het kopje “nieuwsbrief” (+1)

Dus mocht jij graag kans willen maken op dit groene verwenpakken met heerlijke gezichtverzorgingsproducten dan weet je wat je te doen staat. Wie weet valt er begin 2018 dan wel een verlaat kerstcadeautje op jouw deurmat.

* Meedoen kan tot en met vrijdag 5 januari. Degene die deze winactie gewonnen heeft, wordt daarna per mail op de hoogte gesteld. Als deze mail niet binnen 3 dagen beantwoord wordt, zal ik een andere winnares uitkiezen.


Nog een groen kerstcadeautjes:

Een andere blogger organiseert ook een groene kerstwinactie vandaag om te laten zien dat mooie kerstcadeaus ook groen en duurzaam kunnen zijn. Neem een kijkje bij onderstaande winactie want misschien ligt er nog wel een ander cadeautje onder deze groene virtuele kerstboom bij voor jou.

Win een setje van 3 duurzame houten kaarten op www.juditsklusboek.nl

 

— de winnares is Marina Korink —

Share:

37 Reacties

 1. Lisette Kleiweg
  25 december 2017 / 07:07

  Ik wens jullie ook een zalige kerst met veel warme knuffels ? Dit heerlijk groene verwenpakketje zou ik graag cadeau krijgen, ik doe heel graag mee dus….ik volg je al op nieuwsbrief,Facebook en Instagram en Vlinder ook op Instagram .

 2. Sonja de Jager
  25 december 2017 / 08:55

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit verwenpakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 3. 25 december 2017 / 09:38

  Wat een onwijs mooi pakketje om je gezicht na kerst een fijne oppepper en de nodige verzorging te geven :) Wat lief dat je dit weggeeft! Ik maak graag kans en volg je via Facebook en volg ook jou en Vlinder via Instagram.
  Ik wens je heel fijne kerstdagen toe, samen met de lieve Vlinder en met al je dierbaren! ♥

 4. Aukje
  25 december 2017 / 09:57

  Lijkt me heerlijk om dit groen verwenpakket te proberen

 5. 25 december 2017 / 11:30

  Het is dat ik mijn stash zo aan het opruimen ben, want wat een tof setje. Maar ik wil je toch even fijne feestdagen komen wensen ❤

 6. Marina korink
  25 december 2017 / 12:07

  Allereerst Fijne feestdagen! Mij lijkt dit pakketje echt leuk! Ik ben al een vrouw op leeftijd en ik blijf mij goed verzorgen! Deze producten kan ik niet maar zou ik graag eens willen proberen ?

 7. Linda
  25 december 2017 / 12:15

  Meowy Christmas!
  Ik maak graag kans op deze leuke verwenpakket ?
  Wij doen helaas niks met kerst. Lang verhaal kort: ik en mijn vriend wonen samen met zijn moeder en haar man was gek op kerst toon hij nog leefde. Maar drie jaar geleden is hij overleden en mijn schoonmoeder hebt echt geen zin meer in kerst en vindt het alleen en heel moeilijk tijd.
  Ik volg jou (en vlinder) op Instagram en Facebook. En naaturlijk abonneer ik op de nieuwsbrief ?

 8. Ling
  25 december 2017 / 13:39

  Fijne kerstdagen ? Zo leuk om dit pakket te hebben en wil graag proberen. We gaan straks naar mijn schoonouders en daar dineren. Ik volg je op Facebook.

 9. Anita H.
  25 december 2017 / 14:29

  Een hele fijne kerst toegewenst. En ik doe graag mee voor dit fijne pakket.

 10. Grete Karina
  25 december 2017 / 14:43

  Fijne feestdagen en ik loot heel graag mee! ?
  Dat groene verwenpakken met heerlijke gezichtverzorgingsproducten deel ik graag met dochterlief.
  Ik like MevrouwMiauw.nl op Facebook en heb me net ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  Nu maar duimen….

 11. Marian Zw
  25 december 2017 / 15:53

  Ik heb eigenlijk wel even een verwenmomentje nodig, na 1,5 week zware griep voel ik me nog zo belabbert. Lekker even tijd nemen voor mzelf met fijne smeerseltjes zal zeker helpen. Volg je ook via fb, insta en de nieuwsbrief

 12. Anita te Gussinklo
  25 december 2017 / 16:56

  Wat een fijn pakket, daar begin je 2018 goed mee.
  Ik doe graag mee en volg beide Facebook/Instagram pagina’s
  Fijne kerstdagen ?

 13. Wendy van Zetten
  26 december 2017 / 08:35

  ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige pakket willen winnen zodat ik 2018 stralend en met een goed verzorgde huid kan beginnen, en om mijn eigen heerlijk te mogen verwennen waag graag mijn en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit zou mogen winnen kan het genieten beginnen ?☃️? #Spannend fijne dagen ?

 14. Marian B
  26 december 2017 / 20:21

  Een verzorgingingspakket is altijd fijn! Helemaal als het groene producten zijn, ben benieuwd!

 15. 27 december 2017 / 13:48

  Ik wil heel graag dat pakketje winnen. Omdat het allemaal wel spulletjes zijn die ik niet snel voor mezelf zou kopen maar die ik wel te gek vind! Ik hoop dat je kerst super was trouwens!

 16. Esmeralda Groenland
  27 december 2017 / 14:48

  Ik doe graag mee!

 17. 27 december 2017 / 16:43

  Wauw, wat een fijn pakketje! Dat zou een heerlijk verlaat kerstcadeautje zijn ❤

 18. Danielle
  27 december 2017 / 22:11

  Ik doe graag mee met dit verwenpakket!

 19. smurfige kbutselfan
  28 december 2017 / 00:26

  Wat mag jij een super mooi pakket weggeven. Het is ook nog eens “geon” en ligt ook nog onder een groene “verituele” kerstboom. Diegene die dit in 2918 krijgt toegestuurd is een super groene bofkont. Ook ik wil wel een gokje wagen.

 20. carola donkelaar
  28 december 2017 / 08:03

  Wat een heerlijk pakket!
  Ik heb in 2018 maar 1 doel en dat is beter leven.. groener en minimalistisch ?
  ben dus erg nieuwsgierig naar alles en las een oud verhaal hierover van jou en ging toen naar home en zag je ineens je winactie wauw wat toevallig een groen pakket
  ik volgde je al op fb en nu ook op insta

  fijne dag!

  liefs croltje

 21. 29 december 2017 / 00:27

  JAAAAA natuuuuuurlijk doe ik mee! Wat een geweldig pakket ? ik heb alles gegoogeld en het klinkt allemaal super en ziet er zo fijn uit! Wat cool dat je dit weggeeft.
  Ik heb alle extra dingen gedaan ? alleen bij het abonneren krijg ik een foutmelding ? I’ll try again.
  Liefs!

 22. Liesbeth
  29 december 2017 / 09:13

  Jaaaa heerlijk lijkt mij dit. Ik doe mee!

 23. Tamara
  29 december 2017 / 15:23

  Ik doe graag mee. Wij proberen steeds milieubewuster te leven, groene verzorgingsproducten horen daar ook bij.

 24. Margaux
  29 december 2017 / 17:30

  Ziet er heel fijn uit! ik doe mee ?

 25. Andy E
  30 december 2017 / 11:02

  Van groen word ik altijd blij. Ik doe heel graag mee.

 26. kempenaers anita
  31 december 2017 / 17:52

  ziet er een heerlijk pakketje uit, doe zeer graag mee

 27. brants harry
  31 december 2017 / 17:53

  doe graag mee voor dit leuke pakketje voor mijn vrouwtje

 28. Mariette
  31 december 2017 / 21:43

  Ik doe graag mee en fijne jaarwisseling !!!

 29. Lisanne Bons
  31 december 2017 / 21:58

  Dat lijkt mij heerlijk. Waag graag een kansje.

 30. Iris
  2 januari 2018 / 12:07

  De beste wensen voor 2018! Ik volg jullie op IG en doe graag mee voor deze heerlijke producten

 31. Sazou
  2 januari 2018 / 17:17

  Allereerst een Heel Gezond & Gelukkig 2018 gewenst Sara! Wauw wat een prachtig Cruelty-Free & Natuurlijk pakket! Ik maak Dolgraag een Kansje, Super Bedankt voor deze Prachtige Kans! ????????

 32. cobi
  2 januari 2018 / 21:53

  wat leuk! ik doe heel erg graag mee

 33. 3 januari 2018 / 03:10

  Allereerst de beste wensen!
  Ik vind het echt een super tof pakket! Ik gebruik alleen ‘groene’ verzorgingsproducten, maar het nadeel is dat die wel behoorlijk aan de prijs zijn. Ik zou dus heel graag kans maken op dit mooie pakket!

 34. Jolijn
  4 januari 2018 / 23:13

  Allereerst een heel fijn 2018 & leuke actie heb je!
  Ik doe graag mee en heb ook alle extra stappen gedaan.
  xx

 35. 5 januari 2018 / 19:24

  Oef, op de valreep maak ik nog graag kans op je winactie! ? Ziet er heerlijk uit en mijn gezicht kan wel wat extra verzorging gebruiken!

 36. Linda Smeets
  5 januari 2018 / 19:57

  Wat een heerlijk verwennerij om het jaar goed mee te starten! Ik doe graag mee en volg via Facebook.

Geef een reactie