3x groene plooirok combineren

3x groene plooirok combineren

De carnavalskater is uitgeslapen, het jaarlijkse weekendje Winterberg zit er weer op en ik kom er eindelijk weer eens aan toe om een artikel te typen. In het vorige artikel zei Vlinder kiekeboe. Nu kun je wel stellen dat ik weer kiekeboe zeg na meer dan 2 weken radiostilte. Met een artikel dat misschien (nog) niet helemaal past bij het weer van dit weer. Maar na regen komt zonneschijn en zonneschijn vraagt om een plooirok. Toen ik een poosje geleden naar Linda van lindaswholesomelife ging, maakten we foto’s in de najaarszon waarin mijn plooirok goed van pas kwam. Linda was zo lief en geduldig om foto’s van mij te maken in verschillende outfits waarbij de groene plooirok de hoofdrol speelt. Ik deed een aantal keer een kledingwisseltruc en Linda schoot foto’s van mij in het prachtige gebied waar zij woont. Een gebied waarin ik goed kon laten zien hoe je een plooirok met drie verschillende shirtjes een hele andere uitstraling geeft.

Groene plooirok met effen shirtje

De donkergroene plooirok kan prima gecombineerd worden met een simpel effen shirtje. Lekker casual. Denk aan de kleuren zwart, wit, oud-roze en lichtgrijs. Het combineren met een effe shirtje is een veilige combinatie maar daardoor niet minder mooi. Door de plooirok te combineren met een effen shirtje gaat de aandacht echt naar de rok zelf. En donkergroen en lichtgrijs is gewoon een prima kleurencombinatie.

Groene plooirok met streepjesshirt

Een streepjesshirt maakt de outfit meteen een stuk speelser. Losser, minder strak. Minder aandacht op de plooirok en meer aandacht op het geheel. Toevallig heb ik een shirtje met streepjes in precies dezelfde kleuren maar een shirtje met dunne donkerblauwe streepjes of met zwart-witte streepjes kan natuurlijk ook prima.

Groene plooirok met bloemetjesshirt

En een effen groene plooirok kan ook prima gecombineerd worden met een vrij druk shirtje. Eentje met bloemetjes bijvoorbeeld. Op deze manier wordt de outfit wat meisjesachtiger en klassieker zonder dat de plooirok ondergesneeuwd raakt. Enne.. is het je al opgevallen dat ik op alle drie de outfits dezelfde schoenen draag? Congnackleurige loafertjes. Wat mij betreft zijn dit schoenen die vrijwel overal bijpassen. Ooit tweedehands gekocht voor maar 4 euro en absolute favorietjes.

Draag jij weleens een plooirok?

Terugvinden via Pinterest? Pin! ↓ 

Share:

17 Reacties

 1. 13 maart 2019 / 08:16

  Die rok is echt prachtig! Ik houd enorm van midi-plooirokken en dit is ook een kleur waar ik dol op ben. Staat je mooi! Waar heb je deze rok gevonden?

  • 13 maart 2019 / 21:43

   Bedankt voor je lieve reactie! Ik heb deze rok destijds toevallig gevonden in een tweedehands winkel. Ik weet dat Papita.nl (fair!) ook zo’n rok verkoopt.

 2. 13 maart 2019 / 11:44

  Wat een verschillende looks met slechts 1 rok! Een lange (plooi) rok staat nog op mijn wish list!

  • 13 maart 2019 / 21:44

   Ik kocht deze rok aan het eind van de zomer vorig jaar waardoor ik hem niet veel gedragen heb. Maar ik denk dus dat ik deze rok aankomende zomer absoluut veel zal dragen. Dus zeker een item voor op je wishlist ja!

 3. 13 maart 2019 / 12:30

  Oooooh konden we maar weer even terug naar de herfst. Want wat was het toch een heerlijke dag. Zo leuk om de foto’s weer terug te zien. En alle outfits staan je zó goed!

 4. 13 maart 2019 / 14:20

  Dit staat je zoooo goed! Hele toffe kleur ook en mooie combi’s 🙂

 5. 13 maart 2019 / 18:27

  Wauw, looking good! Ik vind die met het streepjes topje denk ik het leukste, maar ze zijn alle drie fantastisch!

  • 13 maart 2019 / 21:46

   Bedankt voor je lieve reactie. Het shirt matcht ook wel echt heel goed met de rok qua kleur.

 6. 13 maart 2019 / 20:25

  Wauw, liefde voor deze foto’s, voor de prachtige rok en voor jouw mooie outfits! ❤ Wat heb je de rok prachtig gecombineerd. Ik ben gek op dit soort vrouwelijke rokken en jij laat zien dat je er met een andere bovenkant al een heel ander tintje aan kan geven.

  • 13 maart 2019 / 21:48

   Bedankt voor je lieve reactie Romy. Je bent echt goed in vrolijkmakende reacties geven. Altijd! ❤

 7. 14 maart 2019 / 08:42

  Wat een mooie rok! Hij staat je ook prachtig! Super veelzijdig ook 🙂 Ik kocht laatst een rode plooirok maar wacht nog even tot het weer beter is voor ik hem aantrek.

 8. 19 maart 2019 / 21:05

  Wat een geweldige rok, echt een toffe kleur. Ik ben ook steeds meer into groentinten laatste tijd. Wat zijn de foto’s ook ontzettend mooi, krijg er echt zo’n ‘frisse zomeravond in Frankrijk’ gevoel bij, haha!

 9. 23 maart 2019 / 09:09

  Mooie plooi rak is het…
  Leuk om te zien dat je het met verschillende dingen kan dragen..

 10. 24 maart 2019 / 19:50

  Echt loooooove de rok! Het is ook echt zo een prachtige kleur en je combineert hem echt mega leuk. Ik ben er dol op! Ik wil eigenlijk ook wel eens zo’n soort rok proberen.

Geef een reactie