Handverzorgingsproducten van Beauty Kitchen

Handverzorgingsproducten van Beauty Kitchen

Dacht ik eindelijk dat het gedaan was met de kou en dat de lente voor de deur staat, krijgen we dit weekend weer winters weer. De wens is de vader van de gedachte gaat hier ook weer op. Want stiekem wil ik gewoon dat het gauw lekker lenteweer wordt. Helaas zal dat dit weekend niet het geval zijn. Nog meer kou dus. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar met zo’n koud en guur weer kunnen mijn handen vaak wel een extraatje gebruiken. Door de koud krijg ik namelijk vaak van die ruwe handen. Soms voelt het dan alsof ik mijn handen in zou kunnen zetten als schuurpapier om een houten vloer mee op te schuren. Gelukkig zijn er natuurlijk allemaal fijne middeltjes voor schuurpapierhanden. Zo ook de handverzorgingsproducten van Beauty Kitchen.

60 second manicure

Beloftes

Deze hand- en nagelbehandeling zou er in slechts 60 secnden voor moeten zorgen dat de handen en nagels geexfolieerd worden zodat er een gladdere huid ontstaan. Ook moeten de Seahorse Plankton microalgen, zeewier en Himalayazoutbehandeling zorgen voor jonger uitziende handen en glanzende nagels.

Ingrediënten

sodium chloride (Himalayan Pink Salt), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), ***butyrospermum parkii (Shea Butter), caprylic/capric triglyceride (Coconut Oil), glycerin (Vegetable), laminaria digitata (Kombu), cylindrotheca fusiformis (Seahorse Plankton), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), pongamia glabra (Karanja), aleurites moluccana (Kukui), helianthus annuus (Sunflower), guaiazulene (Blue Chamomile), *helichrysum italicum (Immortelle), *angelica archangelica (Angelica), *boswellia carterii (Frankincense), *citrus aurantium bergamia (Bergamot), *lavandula angustifolia (Lavender), *michelia alba (Magnolia), *citrus nobilis (Mandarin Red), *citrus grandis (Grapefruit), *juniperus virginiana (Cedarwood), *cananga odorata (Ylang Ylang), *styrax tonkinensis (Benzoin), aqua (Water), tocopherol (Vitamin E), cetyl esters, glyceryl oleate, coco glucoside, pentylene glycol, **linalool, **limonene, **geraniol, **benzyl benzoate, **benzyl salicylate, **citral, **farnesol, *natural pure essential oils **potential allergens ***certified organic ingredients

Mijn ervaring

Het is de bedoeling dat je een ruime hoeveelheid van dit product in je natte handen wrijft en dit 1 minuut lang doet. Er wordt aangeraden om vooral aandacht te besteden aan droge plekjes en je nagels. Als ik dit advies netjes opvolg en het product na één minuut van mijn handen spoel, dan voelen mijn handen als herboren. Ze zijn zacht en er zit een lekker laagje boterachtig laagje over mijn handen heen. Dit zorgt er voor dat je handen ook na die ene minuut nog lekker gevoed worden. Echt een lekker luxe behandeling voor mijn handen. En dat verdienen ze eigenlijk wel want stiekem vergeet ik heel vaak om lief te zijn voor mijn handen.

Intensive Daily Hand Treatment

Beloftes

Dit product belooft een dagelijks verwenmomentje voor de handen te zijn. Deze hand treatment bevat jojobaolie, sheabutter en abyssinian oil. Leuk weetje: dat laatste ingrediënt wordt ook wel the next generation arganolie genoemd.

Ingrediënten

Aqua (Water), vegetable glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate SE, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, butyrospermum parkii (Shea) butter, acacia decurrens (Jojoba/Sunflower Seed Wax) polyglyceryl-3 esters, crambe abyssinica (Abyssinian Oil), echium plantagineum seed oil, sodium levulinate, glyceryl caprylate, theobroma cacao (Cocoa) seed butter, sodium anisate, sodium stearoyl glutamate, xanthan gum, cymbopogon martini (*Palmarosa), pelargonium graveolens (*Rose Geranium), rosa centifolia (*Rose Absolute), michelia alba (*Magnolia), juniperus virginiana (*Cedarwood), citrus aurantium amara (*Petitgrain), lactic acid, phytic acid, levulinic acid, cellulose gum, chondrus crispus (Carrageenan) extract, ceratonia siliqua gum, sucrose**limonene, **linalool, **geraniol, **citral, **citronellol, **eugenol, **farnesol *Natural Pure Essential Oils **potential allergens found in essential oils All other ingredients are vegetable, fruit, mineral or coconut derived

Mijn ervaring

Deze hand treatment komt in een ontzettend handige pompflacon. Eén pompje zorgt voor een kleine hoeveelheid product wat voor mij net genoeg is om je handen te voorzien van een heerlijke verwenbeurt. Met als resultaat: zachte handen om te strelen. En hoewel ik verwacht dat de meeste grotenmensenhanden twee pompjes nodig zullen hebben, is het product dan nog steeds heel zuinig in gebruik.

Beauty Kitchen handverzorgingsproducten

Zowel de 60 seconds manicure als de intensive daily hand treatment zijn wat mij betreft helemaal goedgekeurd hoor. Met deze twee fijne handverzorgingsproducten kun je jouw handen verwennen als een pro. Je zou bijna denken dat je bij de manicure bent. Ik verwacht trouwens dat de 60 seconds manicure ook heerlijk kan zijn voor je voeten. Al helemaal om je voeten lekker summerproof te maken. Ik zet het meteen op mijn “to do in summer” lijstje hoor..

De Beauty Kitchen 60 Seconds Manicure is voor €19,99 en de Beauty Kitchen Intensive Daily Hand Treatment voor €12,99 te koop bij Holland & Barrett.✉

Besteed jij genoeg aandacht aan de verzorging van je handen?

Share:

6 Reacties

 1. 15 maart 2018 / 07:04

  Beide producten klinken heerlijk en lijken me inderdaad een fijne verwennerij voor je handen (en eventueel ook voor je voeten). Ik zou ook wel eens wat liever voor mijn handen mogen zijn, juist met dit weer, en denk dat ik de handcrèmes die ik nog in de kast heb liggen vanavond maar weer eens tevoorschijn tover ?

 2. 15 maart 2018 / 08:12

  Klinkt goed want verzorgde handen zijn een mushthave voor mij.
  Omdat ze het visitekaartje zijn.

  Xoxo

 3. 15 maart 2018 / 10:10

  De 60 Second Manicure klinkt heel erg goed! Alleen jammer dat die niet in zo’n handige pompflacon zit. Ik ben momenteel de Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures aan het testen. Ik ben alvast fan van de Everlasting Radiance Moisturiser! De andere twee producten heb ik nog niet geprobeerd. Ik vind Beauty Kitchen in ieder geval zó’n mooi merk! ♥

 4. 16 maart 2018 / 06:52

  Ik vind deze producten heerlijk! Echt heel fijn. Prachtige foto’s heb je weer gemaakt ❤

 5. 16 maart 2018 / 12:53

  Zoveel liefde voor dit mooie merk! Ik ben op dit moment de gezichtsverzorging aan het testen, en hier ben ik ook erg enthousiast over. En nu ik jouw review lees kan ik niet wachten om mijn handen ook wat extra te verzorgen. Want ook dit lijken mij weer hele fijne producten!

Geef een reactie