Ik ging kittens knuffelen bij cattery Night Damage

Ik ging kittens knuffelen bij cattery Night Damage

Dat ik dol ben op katten is vast geen verrassing. En dat mijn hart smelt van kittens is dus een logisch gevolg. Helaas pindakaas ben ik niet bepaald vaak omringd door kittens. Ik heb zelf geen kittens en niemand uit mijn omgeving heeft kittens. Je kunt dus wel stellen dat ik een soort kittentekort heb. Daarom bedacht ik een manier waarop ik iets kon doen aan dit tekort. Ik plaatste een oproepje op een facebookgroep met de vraag of ik ergens kittens mocht komen knuffelen in ruil voor foto’s en een artikel op mevrouwmiauw.nl. En zo kwam het dat ik een aantal weken geleden op bezoek ging bij Cattery Night Damage. Een Scottish Fold Cattery met 6 prachtige poezen die soms een geweldig schattig nestje kittens op de wereld brengen. En met geweldig schattig bedoel ik dus ook echt heel heel erg mega xxxl schattig. 

De poezen

Nudjinga

Nudjinga

Paris

Hope

Bibi

 Nudjinga

Athena

Zoals ik in de inleiding al schreef, heeft deze Cattery 6 poezen. 5 scottish fold beauties en één Brits Korthaar. Op bovenstaande foto’s mist één poes, Geddes. De andere poezen genaamd Paris, Athena, Hope, Bibi en Nujinga staan er wel allemaal op. Bibi (de ..e foto) is trouwens de moeder van de kittens die je hier ↓ kunt aanschouwen. Ik leerde die dag trouwens dat Scottish fold katten altijd gekruist moeten worden met een Brits Korthaar vanwege de gezondheid. Dus naast dat het heel gezellig, hartverwarmend en schattig was om de kittens te zien, was het ook nog eens leerzaam.

De kittens

Kleine kleine schattige pluizige bolletjes die nog lekker onhandig lopen, samen spelen en samen slapen. Als ik niet beter wist dan had ik echt gedacht dat mijn hart, helemaal gesmolten, als een plasje water op de grond zou liggen. Zo ontzettend schattig. Maar ook zo ontzettend lastig om goed op de foto te krijgen.

En zeg nou zelf: dit is toch gewoon te schattig? Het zijn net kleine poezenbeertjes. Dit wil je toch gewoon. Lekker knuffelen en spelen met deze pluizige balletjes. Ik wel in ieder geval!  Het was echt een feestje om een kijkje te mogen nemen bij Cattery night damage. Hun 6 mooie en lieve poezen en het nestje kittens waren echt prachtig.

Heb jij weleens kittens geknuffeld?

Share:

6 Reacties

 1. 16 juli 2018 / 07:12

  Aww, smelt! Wat een ontzettend lieve katjes! Dan kun je toch niet anders dan vertederd naar ze kijken en ze flink willen knuffelen :) Zo schattig! Prachtige foto’s heb je gemaakt van de kittens!

 2. Rinus
  16 juli 2018 / 09:51

  Hallo Mevr Miauw nu probeer ik het weer om de nieuwsbrief te ontvangen en krijg ik weer dat er iets is fout gegaan bij de aanmelding ,kan ik me zo ook aanmelden als reiman@hotmail.com

 3. nicolished
  17 juli 2018 / 22:28

  Aawh wat een mega, mega schattige katjes! Zo super lief! Ik vind je shirt trouwens ook echt helemaal geweldig!

Geef een reactie