Illuminating Palette ELF (highlighter palette)

Illuminating Palette ELF (highlighter palette)

Nu de zon meer begint te schijnen, is dat natuurlijk reden te meer om het gezicht ook te voorzien van een mooie stralende teint. Highlighter is een zeer geliefd product. Als de zonnestralen je gezicht bereiken wanneer je een mooie highlighter draagt, kan niemand om die prachtige gloed heen. Highlighter is een product dat ik bij uitstek graag aanbreng tijdens zonnige dagen en soms is het moeilijk kiezen tussen alle prachtige highlighters. Hoe ideaal is het dan dat ELF een Illuminating Palette in haar assortiment heeft? En hoe dit palette bevalt lees je hier.

Illuminating Palette

Het illuminating Palette zit verpakt in het simpele zwartje doosje dat je ook kent van het blush palette van ELF. Zwart, vierkant, heel basic maar wel mooi en tevens heel handig. Want de verschillende highlighters/blushes zitten als losse pans in het palette waardoor je highlighters en blushes bij elkaar in één palette wilt doen. Ideaal als je een weekendje weg gaat en deze producten kunt combineren in één palette dus.

Illuminating Palette

ELF beschrijft het Illuminating Palette zelf als volgt:

“Het palet die je gezicht laat schijnen. Ideaal om definitie te geven aan je jukbeenderen en blik. Hij verlicht de huid en is te gebruiken voor alle huidtypes”. bron

Illuminating PaletteHet illuminating palette bevat vier verschillende kleuren: sneeuwwit, heel licht roze, licht beige en rosekleurig. Qua kleuren is dit palette dus lekker divers en daar houd ik van. Bij de ene blush past een koele highlighter beter en bij de andere blush kies je misschien liever voor een highlighter met een warme ondertoon.

swatches elfDe highlighters zijn prima gepigmenteerd en liggen qua kleur vrij dicht bij mijn eigen lichte huidskleur. Ik denk dat dit palette vooral heel erg geschikt is voor een sneeuwwitjeshuid, want de kleuren vallen erg licht uit. Qua structuur zijn de highlighters prettig, alleen de lichtroze highlighter is erg poederig, de rest niet. Ik vond de licht roze highlighter wel heel erg mooi qua kleur: super subtiel en daardoor heel erg draagbaar. Vandaar dat ik er voor koos om deze highlighter uit te proberen op mijn gezicht.

highlighter collageLinks: alleen blush, rechts: de licht roze highlighter van het Illuminating Palette aangebracht

Wauw, ik vind deze highlighter echt heel erg mooi. Het geeft een iets frissere uitstraling aan mijn gezicht terwijl de highlighter niet heel erg opvallend aan het shinen is. Want hoe mooi ik een highlighter ook vind: als het effect te heftig aanwezig is, vind ik dat niet prettig voor een daily look. Deze lichtroze highlighter uit het Illuminating Palette van ELF is dat absoluut wel.

Illuminating Palette ELF conclusie

Illuminating Palette

Ik begin er steeds meer van te balen dat ELF niet gewoon te koop is bij de drogist. Ze hebben zulke fijne producten. Dit Illuminating Palette is daar ook weer een voorbeeld van. Ik was nog niet in het bezit van een highligher palette dus ik ben erg blij dat ik zo’n mooi exemplaar heb mogen toevoegen aan mijn collectie. De highlighters in dit palette zijn qua kleuren zeer divers maar wel heel erg subtiel. Daardoor kun je deze highlighters heel erg mooi en natuurlijk aanbrengen, zonder dat je op een discobal gaat lijken. Vooral dames met een lichte huid zullen heel erg te spreken zijn over dit prachtige Illuminating Palette. Daarbij komt dat ik het ook heel erg fijn vind dat je de pans uit het palette kunt halen en deze kunt combineren met bijvoorbeeld het blushpalette van ELF. Daardoor kun je je eigen palette samenstellen wanneer je een weekendje weg/op vakantie gaat. Ideaal!

Het Illuminating Palette van ELF is te koop in de webshop van ELF voor €8,00

Ben jij in het bezit van een highlighter palette?

Share:

8 Reacties

 1. 11 april 2016 / 08:47

  Ziet er goed uit! Zou zo mooi zijn als ELF bij de drogist te koop was of fysieke winkels had.

 2. 11 april 2016 / 10:08

  Ik had hem ook bijna besteld maar ik ben blij dat ik dat nu niet heb gedaan. Ik houd gewoon echt van opvallende highlighters!

 3. 11 april 2016 / 10:31

  Wat een mooi product. Idd elf moet gewoon te koop zijn in de winkels.

 4. 11 april 2016 / 12:19

  Echt een mooi palette zeg, lijkt me zo handig om te hebben. Ook omdat als je meerdere van dit soort paletten hebt je de kleuren van verschillende paletten in 1 kunt doen. Inderdaad jammer dat het niet in de winkels te koop is!

 5. 11 april 2016 / 13:32

  Wat een prachtig palette is dit, hele mooie kleuren. Ik sluit mij zeker niet uit om dit eens te proberen.

 6. 11 april 2016 / 16:06

  Ik vind het er mooi uitzien! Prachtige fotos ook

 7. 11 april 2016 / 21:33

  Oehh…wat een prachtige highlighter Palette :)
  X

Geef een reactie