Instacat #3 | 6x mooie instagramfoto’s van Vlinder | Fijne dierendag ♥

Instacat #3 | 6x mooie instagramfoto’s van Vlinder | Fijne dierendag ♥

Lieve allemaal, allereerst: fijne dierendag! Dierendag lijkt me bij uitstek een mooi moment om mijn knappe Vlinder weer eens in het zonnetje te zetten. Ik wil natuurlijk graag aan de hele wereld laten zien wat voor knappe, leuke, schattige en grappige poes ik heb. Alle foto’s waar Vlinder opstaat zijn natuurlijk super pretty, dus ik moest een keuze maken. Vandaag laat ik weer zes leuke foto’s van Vlinder haar Instagram account zien zodat jullie ook via deze weg mee kunnen genieten van deze #instacat.

instacat4De kleine sjansbal. Kijkt dan hoe verleidelijk ze hier in de camera kijkt? Het lijkt er op dat ze steeds meer gewend raakt aan de camera. In het begin moest ze echt niets hebben van dat vreemde zwarte ding dat voor haar hoofd verscheen en klikkende geluidjes maakte, maar nu poseert ze als een echt model.

instacat6Dit is Vlinder wanneer ze op en top aan het ontspannen is. Dat ligt ze op haar zij en is ze tijdens het spinnen lekker met haar pootjes in de lucht aan het trappelen. Vaak is dit wanneer ik haar lekker over haar buikje aai.

instacat1En weer een modellenpose. Haar oogjes zijn op deze foto helaas een beetje vies, maar deze knapperd begrijpt soms niet dat ze haar oogjes goed schoon moet maken. Ik probeer het geregeld, maar mevrouw is zeer eigenwijs en het lukt alleen wanneer zij het goed vindt. Daar is nogal wat geduld voor nodig.

instacat2En weer ligt mevrouw lekker te trappelen met haar pootjes. Wat is het toch ook een lekker ding he? Het lijkt net alsof ze op deze foto aan het zwaaien is. De diva..

instacat5En hier ligt mevrouwtje lekker te slapen in haar mandje samen met haar lelijke furbyachtige knuffeltje. In het begin moest ze er niets van hebben, maar nu gaat ze lekker boven op het beestje liggen. Haha. Leuk om te weten: er komt binnenkort een extreem schattig artikel online dat iets te maken heeft met katten en knuffeltjes.

instacat4En hier ligt mevrouw weer te poseren maar kijkt ze een beetje grumpy. Ik moet hier altijd wel een beetje om lachen. Haar snorharen liggen dan “verkeerd” ofzo. Als haar snorharen niet lekker zitten dan krijgt ze zo’n grumpy koppie.

Met deze zes instacat foto’s wil ik alle diertjes ook een fijne dierendag wensen. Iedereen krijgt een kopje van Vlinder.

Klik HIER als je knappe Vlinder de Instacat ook wil volgen op Instagram

Welke van deze zes instacat foto’s is jouw favoriet?

Share:

16 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 08:35

  Ik ben helemaal geen kattenmens, maar deze foto’s vind ik onwijs mooi hihi!

 2. 4 oktober 2016 / 08:37

  Ah, wat een knapperd is Vlinder! Prachtige foto’s! Ik vind vooral die tweede foto met haar pootjes op de voorgrond heel mooi.

 3. 4 oktober 2016 / 09:13

  Super schattig, fluffy en fotogeniek beestje is Vlinder toch ook :)

 4. 4 oktober 2016 / 11:37

  Wat is Vlinder mooi! Echt een model kat, inderdaad! Hij zou zo op televisie in een kattenvoer reclame kunnen poseren! :D

 5. 4 oktober 2016 / 11:48

  Wat een schattige foto’s en het is een prachtige kat! Ik vind vooral de foto schattig dat ze in een mandje ligt met een knuffeltje, ik heb zelf een hond en als zij dat doet dan smelt ik weg en moet ik foto’s maken haha!
  Wat een leuke naam trouwens ook voor een kat!

  • 6 oktober 2016 / 00:17

   Ahhh ja. Zo schattig he.. Huisdieren met knuffeltjes. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen.?

 6. 4 oktober 2016 / 11:56

  Wat een heerlijke lieve en snoezige foto’s van knappe en fotogenieke Vlinder! <3 Hele fijne dieren dag Vlinder, maar volgens mij is het bij jullie iedere dag wel dierendag ;-)

 7. 4 oktober 2016 / 14:02

  Wat een moppie is het toch, je hebt er erg mooie foto’s van gemaakt

 8. 4 oktober 2016 / 15:56

  Die derde foto is ook zo cute! echt jaloers op jouw twee prachtige katten! liefs

Geef een reactie