Instacat #7 | 6x mooie instagramfoto’s van Vlinder

Instacat #7 | 6x mooie instagramfoto’s van Vlinder

Oei, het is alweer eventjes geleden dat dit artikel online kwam. Schandalig, op die manier doe ik Vlinder tekort. Ze doet namelijk zo hard haar best om een goed model te zijn. Niet dat ze daar echt haar best voor hoeft te doen hoor, want tja.. purrretty. Dit keer had ik veel foto’s om uit te kiezen. Het is dan altijd lastig om een selectie te maken omdat iedere foto van Vlinder mooi, lief, leuk en uniek is. Uiteindelijk ben ik toch tot een selectie gekomen en vandaag vertel ik je meer over deze zes Vlindercatfoto’s.


Ahhh deze foto vind ik gewoon zó schattig. Dit is typisch Vlinder. Lekker genieten. Half slapend en al trappelend met haar pootjes. Ik vind haar op deze manier soms ook echt wel wat weg hebben van een beertje. 

Vlinder ligt hier op haar schutkleurenkussen. Ik heb ooit een kussenhoesje gevonden in ongeveer dezelfde kleuren als Vlinder haar vacht. Daarom vind ik deze foto ook zo grappig.

Tja, hier hoef ik denk ik weinig over uit te leggen. Kijk dan toch hoe mooi groen haar ogen zijn.  Half dichtgeknepen en genietend van het leven. Echt hoor, had ik maar een poezenleven.

Om deze foto heb ik zó hard moeten lachen. Vlinder zit hier haar poezenkopje te wassen en op dat moment maakte ik een foto. Het lijkt eerder alsof ze hier kniffelend op de foto staat. Alsof ze stiekem aan iets denkt en een binnenpretje heeft. Misschien was dat ook wel zo, who knows..

Dit plantje is een exemplaar dat ik vaak gebruik wanneer ik productfoto’s maak. Altijd als ik dit plantje van het schapje haal om foto’s te gaan maken dan is Vlinder er als de kippen bij. Ze zou deze plant het liefste helemaal opeten. Op deze foto vind ik het zo grappig dat haar ogen en de kleur van het plantje precies hetzelfde zijn. 

En last but not least, deze foto. In volledig formaat is ‘ie mooier hoor. Dan staan haar oortjes er ook op. Ik vind Vlinder altijd prachtig als ze van die grote pupillen heeft. Dan is ze lekker aan het spelen en lijkt het soms net een kleine kitten. En dat terwijl mevrouw laatst 11 kaarsjes uitgeblazen heeft.

Klik HIER als je deze knappe Instacat ook wil volgen op Instagram

Welke van deze zes instacat foto’s is jouw favoriet?

Share:

7 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 07:14

  Wauw, wat is Vlinder toch een perfect fotomodel, maar jij hebt ook echt jaloersmakende fotografieskills! Wat een prachtige foto’s allemaal. Ik vind vooral de foto leuk waarop het lijkt alsof Vlinder zit te gniffelen.

  • 12 juni 2017 / 09:45

   Ahhh bedankt voor je lieve woorden. Niet alle foto’s zijn kwalitatief goed hoor. Maar Vlinder maakt alle foto’s mooi.?

 2. 12 juni 2017 / 19:43

  Wat een mooie foto’s! Vlinder is echt een cutie

 3. 14 juni 2017 / 15:58

  Dit is echt fantastisch! Wat een schatje en OMG wat is vlinder een knapperd!! Kijk uit hoor, want ik sta op het punt om bij je langs te komen om met vlinder te knuffelen! Ze is TE schattig!

  • 15 juni 2017 / 18:00

   Ahhhw zo’n lieve reactie. Ik heb alleen wel het huis nu dubbel beveiligd. Hahaha.

 4. 18 juni 2017 / 01:59

  Wauw, knappe kat<3

  Wat maak je toch prachtige foto's! En je kat is echt mega fotogeniek! Mijn hondje is meestal te snel afgeleid haha.

  • 21 juni 2017 / 12:55

   Bedankt voor je super lieve reactie. Mijn dame is ook snel afgeleid hoor, maar met een beetje verleidingswerk en de juiste camera instellingen valt er vaak wel wat van te maken. :)

Geef een reactie