Dit is té grappig | Katten die onschuldig kijken maar niet écht onschuldig zijn

Dit is té grappig | Katten die onschuldig kijken maar niet écht onschuldig zijn

Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat er een verzamelartikel online kwam met foto’s van katten in een bepaald thema. Dit keer is het thema “katten die heel onschuldig kijken maar dat eigenlijk niet zijn”. Sommige katten zijn namelijk echte boefjes maar kunnen je vervolgens met hun snoezelige poezenkopje aankijken alsof ze willen zeggen: “It wasn’t me”. Vlinder is geen boefje maar een keurige prinses, vandaar dat je haar niet voorbij zal zien komen in dit artikel. Maar dat mag de pret niet drukken want de andere foto’s zijn ge-wel-dig. Als je dit artikel leest dan ga je met een big smile het weekend in, dat verzeker ik je!

“Ik heb helemaal niet van de kippenpootjes gegeten hoor. Oh, zit er wat oranje op mijn snoetje? Hmmm.. dan is mijn foundation vandaag oranje uitgeslagen denk ik..” 

“Wow mam, je schoenen kwamen zomaar uit de kast gewandeld. Hoe kan dat nou? Schoenen kunnen toch nog zomaar lopen?”

“Hey, ik was net eventjes een rondje door het huis aan het maken om alles in orde te maken voor het kerstfeest en toen zag ik zomaar ineens dat er een scheurtje in dit gezellige kersttafelkleed zit. Meowy christmas!” 

“Ik heb hooooonger, geef me even wat te eten. En ruim daarna eens eventjes de rotzooi op hier. Dit kan zo niet hoor, wat een zooitje. Hoe kan dat toch?” 

“Huh..? Wat ligt daar op de grond? Roze autootjes ofzo? En hoe komt het daar? Zijn ze soms zelf uit dat zakje gereden? Ik blijf er maar ver uit de buurt. Akelige dingen..”

“Wij..? Nee hoor, wij hebben niets gedaan. Toen we hier voor de laatste keer waren, lagen alle brokjes keurig op het bordje.” 

“Dat plantje hangt dus zomaar ineens op de kop en ik doe gezellig met het plantje mee. Anders is het ook zo zielig voor dat plantje, dat hij als enigste op de kop hangt. Of ik weet hoe het komt dat het plantje op de kop hangt? Nee..!” 

 “Hey fijn, een boxparty. Daar hoort natuurlijk serpentine bij. Geeft altijd zo’n feestelijk effect. En altijd leuk om mijn personeel daarna met het opruimwerk op te zadelen. Dan moeten ze stofzui.. oh nee, bij nader inzien was dit geen goed idee. Ik haat stofzuigers!”

“Ik wilde heus geen vleesje van de tafel af komen pakken hoor. Ik wilde alleen even kijken of het er nog lag. Meer niet..”

“Oh hi there! Ik was eventjes aan het controleren of alles nog wel goed vastzat en toen gebeurde dit ineens. Montagefoutje denk ik..” 

Hopelijk zit niet weer de hele was vol met haren, anders heb ik mezelf weer verraden. “Oh hoi, ik was net even de was aan het vouwen maar bij nader inzien toch niet. Oh, mag dat niet? Het was alleen maar aardig bedoeld hoor..”

“Hey zeg, moet je eens kijken! Het heeft gesneeuwd! Hoe kan dat nou? Sneeuw valt toch alleen buiten en niet binnen? Vreemde situatie hoor..”

Ik heb tijdens het samenstellen van dit artikel soms echt hardop zitten lachen om de geniale foto’s die ik aangeleverd kreeg. Sommige katten zijn echt kampioen onschuldig kijken. Op die manier kun je ze toch ook niets kwalijk nemen?

Haalt jouw kat weleens kattenkwaad uit?

 

Share:

6 Reacties

 1. 16 juni 2017 / 07:19

  Hahaha, ik moest hardop lachen om een aantal foto’s uit dit lijstje. Zo herkenbaar dat je kat stiekeme dingen uitvreet en vervolgens doet alsof hij van niets weet. Paco nog vanochtend. Ik stapte zomaar op een dode muis toen ik naar boven liep, terwijl meneer boven heerlijk ligt te slapen alsof hij van niets weet.

  • 19 juni 2017 / 22:44

   Hahaha. Zo’n gek contrast is dat he? De ene keer zijn ze bikkel hard en vermoorden ze een muis en een paar minuten daarna liggen ze heel schattig opgerold te slapen. <3

 2. 16 juni 2017 / 07:43

  Hahaha wat super leuk om te zien. Ja, ik heb een kitten in huis die regelmatig dit soort dingen doet. Vooral dat wc papier dat af en toe de klos is…

 3. 16 juni 2017 / 15:32

  Oooh, wat een mooie beestjes allemaal! Mijn vorige kat deed alles wat hij niet mocht. Maar mijn Buttons is echt onschuldig. Ik zei het gisteren toevallig al tegen iemand anders: ze bijt nooit, krabt nooit, maakt nauwelijks geluid, blijft altijd stil ook al heeft ze honger en ze gooit nooit (serieus nooi) iets op de grond. Wc-papier vindt ze overigens ook niet interessant, haha. Klinkt bijna saai, maar ik vind het superschattig.

  • 21 juni 2017 / 12:31

   Vlinder is dus precies hetzelfde. Ze is echt zo’n “braafste meisje van de klas”. Heel af en toe wil ze ‘s nachts nog weleens luid miauwen omdat ze dat vindt dat we uit bed moeten, maar dat is dan ook het enige. Ik vind het ook heel erg schattig en stiekem ook heel erg gemakkelijk.

Geef een reactie