Dit is té grappig | Katten die TV kijken

Dit is té grappig | Katten die TV kijken

Het blijft natuurlijk een eigenaardig gezicht wanneer je kat zeer gefascineerd naar de TV zit te kijken. Begin deze maand kon je in het poezenweetjes artikel al lezen waarom katten TV kijken. En omdat ik er zelf zo om kan lachen als Vlinder naar de buis zit te staren, leek het me leuk om foto’s te verzamelen van andere katten die dit ook doen. Vandaag kun je dus genieten van katten die TV kijken. En geloof mij maar: ze kijken niet alleen naar muisjes of mede-katten. Nee hoor, ze zijn zelfs geboeid wanneer het gaat om tennis, wie is de mol en formule 1 race..

“Mag ik je staartje vasthouden? Dit is het stukje waarin de moeder van Bambi dood gaat. Dat vind ik altijd zo verdrietig” 

En wie komt daar dan van de trap? 

“Zou Jochem de mol zijn? En zou er ook een keer een tv programma komen dat “wie is de kat” heet? Want dan doen wij mee he?!”

Nou zeg, deze vogel is gewoon bijna net zo groot als ik. Wat raar. Zo’n grote vogel heb ik nog nooit gezien” 

“Kijk, Max Verstappen en ik lijken best wel op elkaar. Max is super snel en ik ook. Als ik niet lig te slapen of wil eten..”

 

“Kijk nou toch, muizen! Moeten we ze samen gaan vangen of niet Toos..?” 

“Meowmy, ga jij ook een keer zo uitgebreid voor mij koken? Kip, vis, kalkoen, noem maar op. Hup, ga de keuken eens in!”

 

“Huh..? Wat is dat? Het lijkt op een muis, maar het heeft pootjes? Nog nooit gezien”

 

“Waarom mogen paarden wel meedoen aan de olympische spelen en katten niet? Oneerlijk zeg..” 

“Dat is een mooie grote muis. Die zou ik best wel eventjes willen pakken. Heel eventjes maar.. Past trouwens ook mooi bij mijn staart”

“Waarom kan ik die balletjes die over die groene tafel rollen nou niet pakken? Ik begrijp er niets van en jij..? Oh, het boeit je blijkbaar niet”

 

“Kom maar jongens, ik neem het wel even van jullie over. Jullie liggen toch de halve tijd op de grond. Ik kan veel beter met een bal overweg. Vertrouw mij maar..”

“Wooooow, dit is een grote poes. Het is maar goed dat er een scherm tussen zit zodat ik hem goed kan bekijken. Anders had ik het niet gedurfd hoor..”

 

“Hey meowmy, moet je eens zien. Federer staat achter. Dat is me nou ook wat. Hoe kan dat nou, miauw?” 

“Ik vind dat die ballenjongens maar langzaam zijn. Dat kan ik natuurlijk veel beter”

 

“Kijk, kijk, kijk dan. Dat is net de Mona Lisa maar dan in vogelvorm. Hij kijkt me constant aan. Wat bizaaaar” 

“Hey, kom terug met die bal, ik kan er niet bij. Kom nou terug, ik wil ook meespelen!”


Geniaal om te zien dat katten zo geboeid naar de TV kunnen kijken zonder dat er persé katten, vogeltjes of muizen te zien zijn. Ik vind het echt erg grappig.

Kijkt jouw kat ook TV?

Share:

2 Reacties

  1. 17 maart 2017 / 16:56

    Wat een heerlijk gezicht! Jip vond na het ongeluk, en vooral na zijn 7 weken bench rust de iPad met poezenspellen érg leuk. Andere beeldschermen boeien hem helaas niet zo, hij geeft er alleen kopjes tegen. Het ziet er namelijk zo onwijs schattig uit. Alsof je een stel kleine kinderen voor de beeldbuis zie zitten. Ik smelt helemaal als het om kittens gaat die allemaal tegelijk dezelfde kant uit kijken <3

    • 19 maart 2017 / 20:53

      Oooo ja, die kittens. Dat is zó schattig! <3 Inderdaad alsof er kleine kindjes voor de TV zitten.

Geef een reactie