JĀSÖN Natural Body Wash Apricot

JĀSÖN Natural Body Wash Apricot

De dag fris en fruitig beginnen, wie wil dat nou niet? Ik begin de dag altijd fris en fruitig door iedere ochtend te genieten van een douchebeurt. Maar sinds een tijdje begin ik de dag niet alleen fris en fruitig, maar ook nog eens zomers. Aangezien ik echt een zomer-type ben en ik energie krijg van de zomer is het heerlijk om de dag op een zomerse manier te beginnen. En nee, ik doe geen zonnedans, ik lig niet onder de zonnebank en ik neem ook niet iedere dag een duik in een subtropisch zwemparadijs. Niets van dat alles. Ik heb een heerlijke douchegel die, door de fruitige geur, iedere dag een denkbeeldig zonnetje in de badkamer laat schijnen. Want dat de JĀSÖN Natural Body Wash Apricot voor een zomerse fruitexplosie zorgt, is één ding dat zeker is.

De JĀSÖN Natural Body Wash Apricot komt in een flinke fles. Een typische gezinsflacon. De fles bevat 887 ml douchegel. De pompdop zorgt er voor dat je gemakkelijk kunt doseren én dat er geen water in je fles terecht komt. Want het wil soms nog weleens voorkomen dat iemand, ik noem in mijn geval geen namen, de dop niet op de fles doet. Gevolg: een waterige douchegel/shampoo. Dat zal je met deze douchegel dus niet gebeuren.

Beloftes

De douchegel zou er voor moeten zorgen dat je bad/douchemoment aanvoelt als een ware relaxkuu. Dit door de luxueuze schuimende textuur, voedende natuurlijke oliën en ingrediënten. De Jason Natural Body Wash Apricot bevat geen Lauryl sulfaten (SLS) of Parabenen. Door de geconcentreerde formule zou deze douchegel voor een grondige hydratatie moeten zorgen. Door de natuurlijke componenten, zoals Kalmerende organische aloe vera gel, relaxerende kamille, rijke zonnebloemolie, amandelextract, abrikoosextracten en vitamine E, van deze douchegel is dit product zacht voor de huid en zonder uit te drogen. zijn zacht voor de huid en drogen niet uit. 

Ingrediënten

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Spirulina Maxima Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Allantoin, Citric Acid, Glycerin, Lauryl Glucoside, Panthenol, Sodium Chloride, Sodium PCA, Sodium Sulfate, Stearyl Citrate, Tocopheryl Acetate, Alcohol*, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum)
*Biologisch gecertificeerde ingrediënten

De hoeveelheid douchegel na één pompje

Mijn ervaring

Laat ik allereerst beginnen met de geur van dit product. Echt een heerlijke geur. Super fruitig en warm. Het doet me echt aan een perfecte zomerdag denken. Het ruikt echt naar abrikozen. Zoet, maar niet suikerspinzoet. Gewoon oprecht heel erg lekker. De pompflacon is fijn in gebruik. Eén pompje is voor mij meer dan genoeg om mezelf van top tot teen in de kunnen zepen. De JĀSÖN Natural Body Wash Apricot is qua schuim prima voor mij. Verwacht geen enorme schuimvlokken maar gewoon een oké hoeveelheid schuim. Mijn huid houdt ook van deze douchegel. Hij is lief en zacht voor de huid.

De JĀSÖN Natural Body Wash Apricot conclusie

Ik ben echt heel erg te spreken over deze douchegel. Hij is lief en zacht voor mijn huid. Door deze douchegel is douchen een feestelijke en zomerse belevenis geworden. De douchegel ruikt namelijk echt heel erg fruitig en warm. Helaas is het echte zomerse weer voorlopig nog niet aan de orde maar met deze douchegel is het iedere dag toch een beetje zomer.

De De JĀSÖN Natural Body Wash Apricot is voor €13,95 te koop bij BigGreenSmile  ✉

Wat vind jij: kan een fruitige zomerse douchegel in de winter?

Share:

5 Reacties

 1. 19 februari 2017 / 09:42

  Natuurlijk kan dat! Ook ik vind het heerlijk om de zomer alvast in de winter in huis te halen en met zo’n fijne, zomerse douchegel kan dat prima. Het klinkt als een heerlijk product. Sowieso maak je me erg nieuwsgierig naar dit merk.

 2. 19 februari 2017 / 09:44

  Ik geloof gelijk dat deze body wash heerlijk is!

 3. 19 februari 2017 / 10:40

  Een zomerse douchegel kan naar mijn mening altijd! Deze geur lijkt me heerlijk, ik gebruik ook graag fruitige douchegels!

 4. 19 februari 2017 / 14:02

  Oh hee, dit merk kende ik nog helemaal niet! Ziet er leuk en goed uit zeg :)

 5. 19 februari 2017 / 17:27

  Ik ken dit merk niet. Ben wel erg benieuwd naar de geur ervan

Geef een reactie