Katten op Instagram | Favoriete Instacats #2

Katten op Instagram | Favoriete Instacats #2

Gisteren liet ik zien hoe mooi Vlinder aan het shinen is op Instagram. Vandaag is het de beurt aan andere knappe instakittehs, want er zijn heel wat fluffy schoonheden te vinden in Instagram. Ik ga dus ook graag op zoek naar leuke poezen/katten op Instagram. Ik vind het super leuk om op die manier verschillende soorten katten te zien en weg te zwijmelen bij hun schattige koppies of te lachen om hun gekke acties. Vandaag laat ik jullie weer meegenieten van zes prachtige #instacats.

Cattery La Ferme

cattery-la-fermeHeb je zin in een flinke dosis ontzettend schattige  kittens? En wie heeft dat nou niet?! Dan zou je echt een kijkje moeten nemen op het Instagram account van Cattery La Ferme. Allemaal schattige Scottish Straights kittens. Té cute.

Everyday Raisin

everyday_raisin
Wauw, als je de geweldig blauwe ogen van deze prachtige Raisin kijkt dan ben je toch meteen verkocht? Ik in ieder geval wel. Als je ook wil verdrinken in deze mooie ogen dan zou ik zeker een kijkje nemen op het Instagram account van deze prachtige miauw.

Little Hobbes

little-hobbesHeb je zin in een ont-zet-tend schattige fluffy met mooie groene ogen? Je moet zelf gewoon echt eventjes op het Instagram account van deze knappe Hobbes (geniale naam trouwens) gaan kijken. Wauw, ik ben verliefd hoor. De kleur vacht van deze kat contrasteert zo mooi met die prachtige groene ogen. Zo ontzettend schattig.

Louie Ollie Ragdoll

louieollieragdollDeze twee prachtige mannelijke ragdolls zijn echte plaatjes. Ze zijn zo leuk samen. Op het Instagram account van deze twee knappe heertjes komen ook vaak hele leuke filmpjes voorbij. Dat vergroot het kijkplezier!

Powerpuff kittehs

powerpuffkittehsEen instagrampagina van de Nederlandse powerpuff kittehs, (Bubbles, Blossom (helaas overleden), Buttercup & Mojo Jojo) drie zusjes en een “broter from another mother”. Deze Main Coons zijn stuk voor stuk prachtige beesten. Echt een lust voor het oog.

June The Kitty

junethekittyNog zo’n prachtige kat met oceaanblauwe ogen. De Nederlandse June is een kruising tussen een Maine Coon en een Siberian. En wat ook heel erg leuk is om te vermelden is dat deze knappe dame ook haar eigen, Engelstalige, website heeft waarop ze haar avonturen beschrijft. Zo leuk om deze knapperd op die manier beter te leren kennen.

Ken jij nog leuke poezen/katten op Instagram die ik de volgende keer in the spotlights moet zetten? Laat het me weten in de comments! Misschien dat ze dan voorbij komen in het volgende artikel.

Share:

12 Reacties

 1. 5 oktober 2016 / 07:29

  Leuk! Ik volg Coby the Cat, Princess Cheeto (leuke, originele foto’s!), Hamilton the Hipster Cat en de klassiekers, Lil Bub en Grumpy Cat. Nu ik erover nadenk, volg ik best wel wat katten, haha!

 2. 5 oktober 2016 / 07:42

  Tot jouw blogpost van gisteren wist ik nog niet eens van het bestaan van Instagramkittens af. Zo leuk dat mensen een account aanmaken voor hun kat! Deze katten zijn stuk voor stuk echte fotomodellen.

  • 6 oktober 2016 / 00:15

   Gezellig he, die Instagram accounts? Ik vind het altijd zo leuk om die verschillende poezels te bewonderen.

 3. 5 oktober 2016 / 11:12

  Ach leuk om te zien. Ik heb ook een account voor mijn kattenkind. Luckythe3leggedcat ?

 4. 5 oktober 2016 / 12:08

  Omg zo lief allemaal. Ik ben dol op katten

 5. 5 oktober 2016 / 13:35

  Wat een prachtige katten! Maar Vlinder had hier ook zo tussen kunnen staan :D

 6. 5 oktober 2016 / 17:55

  Ik vind poezen accounts ook altijd zo leuk, lief én fotogeniek! Jou Vlinder doet echt niet onder aan deze leukerds. Met Jip had ik ook de hoop dat hij zulke prachtige lange haren zou gaan krijgen omdat hij een kruising met een Maine Coon is. Die zijn zo pretty! Raisin is ook echt prachtig met die blauwe ogen en ik moet zeggen dat het knuffel gehalte van een Scottish Straights kittens ook wel érg groot is. Jammer dat er nog een beeldscherm tussen zit! haha :)

  • 5 oktober 2016 / 17:59

   Jammer van dat beeldscherm he? Haha. Maar dat denk ik ook altijd bij het zien van jouw Jip. Vooral in de periode dat hij er zo slecht aan toe was. Wat had ik hem toen graag een knuffel gegeven.

 7. 6 oktober 2016 / 09:53

  Cuteness overload! Ik word zo happy van deze schattige post <3

Geef een reactie